YANINA KALIR MI TÜM BU YAPTIKLARI?

Umarım... İkisinin de bana yaşattıklarını yaşayacağı günü bekliyorum heyecanla
Beklenti yaralar. Allah’a havale edip yolunuza bakmaya çalışın. Ben de yakın zamanda benzer şeyler yaşadım. Ama gün geçtikçe ayrılmamızın daha doğru olduğunu gördüm. İnsan üzülüyor, sürekli onların mutlu anlarını görüp kendi kendini yiyor ama inanın bir süre sonra iyi olacaksınız. Sosyal medyadan stalklamayın. Ben de bakıp kendimi üzüyordum. Ama suan bana yararından çok zararı olduğunu görünce bıraktım. Şuan daha iyi hissediyorum. Ben böyle düşünebiliyorsam herkes iyi olabilir diyorum artık.

Bence Allaha bin kez şükretmelisin. Seni büyük bir hatadan kurtardığı için. Seni bir saniyede her yerden silen ve engelleyen biri seni hiç sevmemiş demekki ki sana acıklama ihtiyacı bile duymamış. Önüne bak, kendini geliştir, önüne ondan cok daha iyisi çıkar, belki de Allah daha kötü şeyler yaşamanı engellemiştir bu şekilde. Kurtulmuşsun valla bir fakiri sevindir.

daha yeni mezun olacaksnız
o kadar gençsiniz ki
bu gençlik için askere gitti bekledim filan fazla arabesk değil mi?

bir de erkek arkadaşınızı pamuklara mı sarıp büyütmüşler? hadi anası öyle büyütmüş, siz neden öyle paşa oğlu gibi davranıyorsunuz kendisine?
askere gidiyor depresyona giriyor
işe giriyor depresyona giriyor
kız arkadaşına bana ses etme, boğma beni vs. diyor, konuşurken birden çat diye engelliyor filan.
ay popom.
birinin size böyle davranmasına nasıl izin verebiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…