- 23 Ağustos 2012
- 49.514
- 229.543
Terbiyesizlik yapma. Parmaklarında dolar dövmeleri olan dudağında 15cc dudak dolgulu rus kadınları memelerini açıp kocanın önünde eğilirse sen de iyilik meleği olarak çok tatlı şeyler düşünürsün onlar hakkında.
madem sevgilinizde sorun var, bu tip kadınlara bakıyor, neden onunla birliktesiniz?Ayy hangi tarafınızla okudunuz merak ettim gerçekten. Evet oturduğumuz yer rezidanslara yakın bu tarz kadınların yaşadığı bilinen bir yerdi ama sanırım buradaki herkes ibrahim tatlısesin mağarsından yazıyor mesajları kahve içmeye kübanaya falan gittik sanıyorlar. Ayrıca evet o kadınların ne iş yaptığı hakkında her iddiaya girebilrim buradaki herkesle. Hanımefendi ben sevgilimde bir keramet var kadınlar gözleriyle yiyor desem neden buraya gelip yazayım. Ben benimkide bir sorun var bu kadınlara bakmasa bunlar böyle yapmazlar diyorum ama insan ardıyla okuyunca farklı oluyor tabiii.
Açık gıyımlı kızlar demiyor ki meslek diyor. Bi yerde açıklar var diye gıdınce adın çıkmaz ya hani :)) herkes tesetturlu olacak degıl bız de gıdyoruz kafelere . Adı cıkmıs yer diye bahsedilen bı yere ne diye gıdeyım mısalMekana neden takilindi ki bu kadar ben ve erkek arkadasim ogrencilerin takildigi mekanlara gidiyoruz gayet de acik giyinen teshirci kizlar geliyor ama ben de seviyorum mekani mesela ne yapalim
Ben burda bahsedilen mekani bilmiyorum ama BAzi kucuk sehirlerde bazi mekanlarin adi cikar o tip kadinlar da gidiyor diye adi cikmis da olabilir , erkek arkadasima guveniyorsam bu benim gitmemi engellemezAçık gıyımlı kızlar demiyor ki meslek diyor. Bi yerde açıklar var diye gıdınce adın çıkmaz ya hani :)) herkes tesetturlu olacak degıl bız de gıdyoruz kafelere . Adı cıkmıs yer diye bahsedilen bı yere ne diye gıdeyım mısal
gercekten hic mi utanmadiniz sunu derken?Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim
e sen de yuruyen redflagsin. adam da seni terketmeli o zamanSizce bu durum bir red flag mi?
Aaa yemedik mi diyor birdeBahsettigin tarz kadinlarin birini gozune kestirmesi icin isik gormesine gerek yok. Tipini begenmistir ve yanindakini onemsememistir. Ben de mesela biri bana gozunu dikip bakarsa icimden terbiyesiz diye gecirirm fakat surekli bakio mu hala die gozum takilir istemsizce yanlis anlicak diye de odum kopar. Bakmasin istetim sirf kontrol icin gozum kayar. Sevgiliniz de ayni durumu yasadiysa kadin onu kesiyor falan zannetmis olabilir. Oturdugunuz mekan sikintili bi yerdeymis zaten bence bu tarz seylere dikkat edin. Eskiden alsamcakta bir sokak hep hayat kadinlariyla doluydu. O zamanlar esimle sevgiliydik. Normalde o yolu kulanmayiz bir sebepten o sokaktan gecmek zorunda kalmistik aksam saatlerinde. El ele yururken esime laf atmislardi. Ben birine ayip ama diyip gulmustum. O da yemedik azcik baktik guzelim diye cevap vermistiyani bu hayati yasayan kadinlar cok curretkar oluyor ve pek bisey takmiyorlar. Mesleki deformasyon bukadar kafaniza takmayin derim cunku ortada sevgilinizn sucu yok gb gorunuyor.
(zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik).