YANIMDA BAŞKA KADINLARA BAKAN SEVGİLİM

Herkes aynı şeyi sormuş ama ben de sorayım ne işiniz vardı oralarda??

madem sevgilinizde sorun var, bu tip kadınlara bakıyor, neden onunla birliktesiniz?

Kadınların bakışından rahatsız olup yer değiştirmeniz de çok basit bi hareket bence.
Yani o mekana bile isteye girmişsiniz sonuçta..

Ben evlendikten sonra buna benzer bi olay yaşadım, kadınların yanına gidip ‘eşimi birine benzettiniz sanırım çok dikkatli bakıyorsunuz’ demiştim. Onlar da ‘hayır çok yakışıklı bi eşiniz var çok şanslısınız’ demişti. Gereken cevabı verip masalarından uzaklaştım.
Zaten yerime geçene kadar onlarda mekandan ayrılmışlardı.

He bu arada, bazen o kadar güzel hatunlar çıkıyo ki karşıma, ben eşimi dürtüp gösteriyorum bazen
Yani yerine göre hareket etmek lazım.

Sevgilin seni aldatıyor.
Boşan bence.
Pzvnk bile olabilir.
Belki de organ kaçakçısı.
O kadınlardan biri de exi sanki.
Sahi bekar mı bu adam?
Çoluğu çocuğu olabilir.
Hırlı yahut hırsız olması da muhtemel.
Hatta hırlı olduğu kesin.
Ve hatta hızlı da.
Üç kadını birden götürüyor.

Böyle konuya böyle cevap.
Alın ne yapıyorsanız yapın.

Erkek arkadasiniz hos birisiyse de bakmis olabilirler ama erkek arkdasiniz kadinlara bilerek bakmamistir baksa soylemez salaga yatar ne kadini ya falan der. Erkekler bir mekanda degisik tipler geldiginde illa ki bir bakiyorlar bunu biz de yapiyoruz aslinda farkinda olmadan. Bu davranis rutine binmedigi surece sorun etmeyin

Mekana neden takilindi ki bu kadar ben ve erkek arkadasim ogrencilerin takildigi mekanlara gidiyoruz gayet de acik giyinen teshirci kizlar geliyor ama ben de seviyorum mekani mesela ne yapalim

Mekana neden takilindi ki bu kadar ben ve erkek arkadasim ogrencilerin takildigi mekanlara gidiyoruz gayet de acik giyinen teshirci kizlar geliyor ama ben de seviyorum mekani mesela ne yapalim
Açık gıyımlı kızlar demiyor ki meslek diyor. Bi yerde açıklar var diye gıdınce adın çıkmaz ya hani :)) herkes tesetturlu olacak degıl bız de gıdyoruz kafelere . Adı cıkmıs yer diye bahsedilen bı yere ne diye gıdeyım mısal

Ben burda bahsedilen mekani bilmiyorum ama BAzi kucuk sehirlerde bazi mekanlarin adi cikar o tip kadinlar da gidiyor diye adi cikmis da olabilir , erkek arkadasima guveniyorsam bu benim gitmemi engellemez

Öncelikle senin erkek arkadaşın mantıklı biri olsa seni adı çıkmış semte ve mekana götürmez. Demek ki erkek arkadaşının takıldığı yerler sürekli o da yollu olabilir dikkat edin. Ne kolay hemen kıyafetten ve semtten kadınların kötü yolda olduğunu anladınız ? Ee aynı semtte aynı mekandasınız ama ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…