Merhaba, benim 3 aylık bir ilişkim var. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel gidiyor desem yalan olmaz. 3 ay bitti ama 1 defa bile tartışma veya sorun yaşamadık. Hep çok kibar anlayışlı ve sevgi dolu biridir fakat olan olay kafamı fazlasıyla karıştırdı. İki gün önce bir kafede otururken sevgilimle birlikte sipariş vermek için kalktık. Masaya geri geldiğimizde yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik). Masaya otururken birinin sevgilime baktığını fark ettim. Başta önemsemedim ama dozu gittikçe arttı en son kadının oturma şekli bile değişmişti gözlerini dikip bizim masamıza bakıyordu. Erkek arkadaşımın da yüzünün rengi değişti bildiğiniz. Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim. Öyle oturunca kadınlar 10 dakika bile durmadan gittiler. Etrafta yalnız oturan erkekler vardı neden sevgilisiyle olan bir erkeğe göz göre göre böyle davrandığına anlam veremedim. Bir arkadaşıma anlattığımda o sevgilimin bu kadınlara baktığı için böyle yapmış olabileceklerini bu kadınların bu tarz şeylere önem vermediğini, bir ışık görmeden yanaşmayacaklarını söyledi. Sonra düşününce sevgilimin bana "onlar biz kalktıktan sonra geldiler sen kahve seçiyordun görmedin" dediği aklıma geldi. Demek ki kadınlar ilgisini çekmiş onlara bakmış gibi düşündüm. Kendimi aptal gibi hissettim belki abartıyorum bilemiyorum. Sadece aldatılma ve sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım. Sizce nasıl davranmalıyım? Güvenim kırılmış gibi hissediyorum. Sizce bu durum bir red flag mi?
Semtin adı farklı nedenlerle çıktıysa, siz neden o kafede oturmayı tercih ettiniz ?yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik).
Öyle işlerle meşhur bir mahallenin kafesinden daha yaratıcı bir buluşma yeri secemediniz mi mukemmel ilişkiniz için ?Merhaba, benim 3 aylık bir ilişkim var. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel gidiyor desem yalan olmaz. 3 ay bitti ama 1 defa bile tartışma veya sorun yaşamadık. Hep çok kibar anlayışlı ve sevgi dolu biridir fakat olan olay kafamı fazlasıyla karıştırdı. İki gün önce bir kafede otururken sevgilimle birlikte sipariş vermek için kalktık. Masaya geri geldiğimizde yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik). Masaya otururken birinin sevgilime baktığını fark ettim. Başta önemsemedim ama dozu gittikçe arttı en son kadının oturma şekli bile değişmişti gözlerini dikip bizim masamıza bakıyordu. Erkek arkadaşımın da yüzünün rengi değişti bildiğiniz. Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim. Öyle oturunca kadınlar 10 dakika bile durmadan gittiler. Etrafta yalnız oturan erkekler vardı neden sevgilisiyle olan bir erkeğe göz göre göre böyle davrandığına anlam veremedim. Bir arkadaşıma anlattığımda o sevgilimin bu kadınlara baktığı için böyle yapmış olabileceklerini bu kadınların bu tarz şeylere önem vermediğini, bir ışık görmeden yanaşmayacaklarını söyledi. Sonra düşününce sevgilimin bana "onlar biz kalktıktan sonra geldiler sen kahve seçiyordun görmedin" dediği aklıma geldi. Demek ki kadınlar ilgisini çekmiş onlara bakmış gibi düşündüm. Kendimi aptal gibi hissettim belki abartıyorum bilemiyorum. Sadece aldatılma ve sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım. Sizce nasıl davranmalıyım? Güvenim kırılmış gibi hissediyorum. Sizce bu durum bir red flag mi?
Sistem güçsüz olduğumuz konuları, güçlenmemiz bize yaşatır. Öyle bir yaşarsınız ki, şu cümleyi kesinlikle kuramazsınız. Bence kurmayın da. Herkes sadakat bekler ve herkes için önemli bir konudur. Dramatik hale getirip dillendirmeye gerek yok. Düşünce neredeyse enerji oraya akar bunu unutmayın.sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım
Ben bilmem sevgılını nıyetını Kim kıme bakmış oraya cok takılmadım da semtten kadının kıyafetınden hemen mesleği cıkmış ortaya... o kadınlar hakkında kıtap bitirmiş kankan da tanıdık hakkında yorum yapar gb işi çözmus oyle degıl boyle olur falan bişiler demiş.Merhaba, benim 3 aylık bir ilişkim var. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel gidiyor desem yalan olmaz. 3 ay bitti ama 1 defa bile tartışma veya sorun yaşamadık. Hep çok kibar anlayışlı ve sevgi dolu biridir fakat olan olay kafamı fazlasıyla karıştırdı. İki gün önce bir kafede otururken sevgilimle birlikte sipariş vermek için kalktık. Masaya geri geldiğimizde yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik). Masaya otururken birinin sevgilime baktığını fark ettim. Başta önemsemedim ama dozu gittikçe arttı en son kadının oturma şekli bile değişmişti gözlerini dikip bizim masamıza bakıyordu. Erkek arkadaşımın da yüzünün rengi değişti bildiğiniz. Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim. Öyle oturunca kadınlar 10 dakika bile durmadan gittiler. Etrafta yalnız oturan erkekler vardı neden sevgilisiyle olan bir erkeğe göz göre göre böyle davrandığına anlam veremedim. Bir arkadaşıma anlattığımda o sevgilimin bu kadınlara baktığı için böyle yapmış olabileceklerini bu kadınların bu tarz şeylere önem vermediğini, bir ışık görmeden yanaşmayacaklarını söyledi. Sonra düşününce sevgilimin bana "onlar biz kalktıktan sonra geldiler sen kahve seçiyordun görmedin" dediği aklıma geldi. Demek ki kadınlar ilgisini çekmiş onlara bakmış gibi düşündüm. Kendimi aptal gibi hissettim belki abartıyorum bilemiyorum. Sadece aldatılma ve sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım. Sizce nasıl davranmalıyım? Güvenim kırılmış gibi hissediyorum. Sizce bu durum bir red flag mi?
Terbiyesizlik yapma. Parmaklarında dolar dövmeleri olan dudağında 15cc dudak dolgulu rus kadınları memelerini açıp kocanın önünde eğilirse sen de iyilik meleği olarak çok tatlı şeyler düşünürsün onlar hakkında.Semtin adı farklı nedenlerle çıktıysa, siz neden o kafede oturmayı tercih ettiniz ?
Ya o kadınlar da o semtteki bir kafede oturduğunuz için sizin hakkınızda, sizin onlar için düşündüklerinizi düşündükleri için size baktılarsa ?
Yok bulamadık hanımefendi bir dahakine size sorarızÖyle işlerle meşhur bir mahallenin kafesinden daha yaratıcı bir buluşma yeri secemediniz mi mukemmel ilişkiniz için ?
Ayy hangi tarafınızla okudunuz merak ettim gerçekten. Evet oturduğumuz yer rezidanslara yakın bu tarz kadınların yaşadığı bilinen bir yerdi ama sanırım buradaki herkes ibrahim tatlısesin mağarsından yazıyor mesajları kahve içmeye kübanaya falan gittik sanıyorlar. Ayrıca evet o kadınların ne iş yaptığı hakkında her iddiaya girebilrim buradaki herkesle. Hanımefendi ben sevgilimde bir keramet var kadınlar gözleriyle yiyor desem neden buraya gelip yazayım. Ben benimkide bir sorun var bu kadınlara bakmasa bunlar böyle yapmazlar diyorum ama insan ardıyla okuyunca farklı oluyor tabiii.Ben bilmem sevgılını nıyetını Kim kıme bakmış oraya cok takılmadım da semtten kadının kıyafetınden hemen mesleği cıkmış ortaya... o kadınlar hakkında kıtap bitirmiş kankan da tanıdık hakkında yorum yapar gb işi çözmus oyle degıl boyle olur falan bişiler demiş.Allah Allah . Millette ne sevgililer var. Fenaaaa kadınlar avcı gozlerıylen yiyor.. Hem seni sevgilin neden adı cıkmıs yerlere goturuyor. Denk gelır anlarım sen de bile ısteye gıdınce pek de baskasına bakacak da rahatsız olcak bı tip olmuyorsun halıyle. Kıskanacak insan bastan önlem alır.
Bunu bende düşündüm. Daha önce redevusu olmuş olabilir.Belki o kadınla daha önce iliskisi oldu.
Durup dururken niye kızarsın ki
Gelecekteki konular kocam benim yanımda başka kadınlara bakıyorMerhaba, benim 3 aylık bir ilişkim var. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel gidiyor desem yalan olmaz. 3 ay bitti ama 1 defa bile tartışma veya sorun yaşamadık. Hep çok kibar anlayışlı ve sevgi dolu biridir fakat olan olay kafamı fazlasıyla karıştırdı. İki gün önce bir kafede otururken sevgilimle birlikte sipariş vermek için kalktık. Masaya geri geldiğimizde yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik). Masaya otururken birinin sevgilime baktığını fark ettim. Başta önemsemedim ama dozu gittikçe arttı en son kadının oturma şekli bile değişmişti gözlerini dikip bizim masamıza bakıyordu. Erkek arkadaşımın da yüzünün rengi değişti bildiğiniz. Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim. Öyle oturunca kadınlar 10 dakika bile durmadan gittiler. Etrafta yalnız oturan erkekler vardı neden sevgilisiyle olan bir erkeğe göz göre göre böyle davrandığına anlam veremedim. Bir arkadaşıma anlattığımda o sevgilimin bu kadınlara baktığı için böyle yapmış olabileceklerini bu kadınların bu tarz şeylere önem vermediğini, bir ışık görmeden yanaşmayacaklarını söyledi. Sonra düşününce sevgilimin bana "onlar biz kalktıktan sonra geldiler sen kahve seçiyordun görmedin" dediği aklıma geldi. Demek ki kadınlar ilgisini çekmiş onlara bakmış gibi düşündüm. Kendimi aptal gibi hissettim belki abartıyorum bilemiyorum. Sadece aldatılma ve sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım. Sizce nasıl davranmalıyım? Güvenim kırılmış gibi hissediyorum. Sizce bu durum bir red flag mi?
Bahsettigin tarz kadinlarin birini gozune kestirmesi icin isik gormesine gerek yok. Tipini begenmistir ve yanindakini onemsememistir. Ben de mesela biri bana gozunu dikip bakarsa icimden terbiyesiz diye gecirirm fakat surekli bakio mu hala die gozum takilir istemsizce yanlis anlicak diye de odum kopar. Bakmasin istetim sirf kontrol icin gozum kayar. Sevgiliniz de ayni durumu yasadiysa kadin onu kesiyor falan zannetmis olabilir. Oturdugunuz mekan sikintili bi yerdeymis zaten bence bu tarz seylere dikkat edin. Eskiden alsamcakta bir sokak hep hayat kadinlariyla doluydu. O zamanlar esimle sevgiliydik. Normalde o yolu kulanmayiz bir sebepten o sokaktan gecmek zorunda kalmistik aksam saatlerinde. El ele yururken esime laf atmislardi. Ben birine ayip ama diyip gulmustum. O da yemedik azcik baktik guzelim diye cevap vermistiMerhaba, benim 3 aylık bir ilişkim var. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel gidiyor desem yalan olmaz. 3 ay bitti ama 1 defa bile tartışma veya sorun yaşamadık. Hep çok kibar anlayışlı ve sevgi dolu biridir fakat olan olay kafamı fazlasıyla karıştırdı. İki gün önce bir kafede otururken sevgilimle birlikte sipariş vermek için kalktık. Masaya geri geldiğimizde yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik). Masaya otururken birinin sevgilime baktığını fark ettim. Başta önemsemedim ama dozu gittikçe arttı en son kadının oturma şekli bile değişmişti gözlerini dikip bizim masamıza bakıyordu. Erkek arkadaşımın da yüzünün rengi değişti bildiğiniz. Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim. Öyle oturunca kadınlar 10 dakika bile durmadan gittiler. Etrafta yalnız oturan erkekler vardı neden sevgilisiyle olan bir erkeğe göz göre göre böyle davrandığına anlam veremedim. Bir arkadaşıma anlattığımda o sevgilimin bu kadınlara baktığı için böyle yapmış olabileceklerini bu kadınların bu tarz şeylere önem vermediğini, bir ışık görmeden yanaşmayacaklarını söyledi. Sonra düşününce sevgilimin bana "onlar biz kalktıktan sonra geldiler sen kahve seçiyordun görmedin" dediği aklıma geldi. Demek ki kadınlar ilgisini çekmiş onlara bakmış gibi düşündüm. Kendimi aptal gibi hissettim belki abartıyorum bilemiyorum. Sadece aldatılma ve sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım. Sizce nasıl davranmalıyım? Güvenim kırılmış gibi hissediyorum. Sizce bu durum bir red flag mi?
Ay benim bilgidim mekanlar nezihtir ben öyle pis mahalleleri kafeleri bilmem size uymazYok bulamadık hanımefendi bir dahakine size sorarız
Edepsiz. Takıldıgın mekanları değiştir. Agza bak. Midem kalktı.Ayy hangi tarafınızla okudunuz merak ettim gerçekten. Evet oturduğumuz yer rezidanslara yakın bu tarz kadınların yaşadığı bilinen bir yerdi ama sanırım buradaki herkes ibrahim tatlısesin mağarsından yazıyor mesajları kahve içmeye kübanaya falan gittik sanıyorlar. Ayrıca evet o kadınların ne iş yaptığı hakkında her iddiaya girebilrim buradaki herkesle. Hanımefendi ben sevgilimde bir keramet var kadınlar gözleriyle yiyor desem neden buraya gelip yazayım. Ben benimkide bir sorun var bu kadınlara bakmasa bunlar böyle yapmazlar diyorum ama insan ardıyla okuyunca farklı oluyor tabiii.
Yani bilemedim.düşündüm düşündüm bulamadım.kadınlar bu tarz şeyler yapıp çiftlerin arasını bozmaktan keyif de alıyor olabilir sevgilin de bakmış olabilir.Merhaba, benim 3 aylık bir ilişkim var. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel gidiyor desem yalan olmaz. 3 ay bitti ama 1 defa bile tartışma veya sorun yaşamadık. Hep çok kibar anlayışlı ve sevgi dolu biridir fakat olan olay kafamı fazlasıyla karıştırdı. İki gün önce bir kafede otururken sevgilimle birlikte sipariş vermek için kalktık. Masaya geri geldiğimizde yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik). Masaya otururken birinin sevgilime baktığını fark ettim. Başta önemsemedim ama dozu gittikçe arttı en son kadının oturma şekli bile değişmişti gözlerini dikip bizim masamıza bakıyordu. Erkek arkadaşımın da yüzünün rengi değişti bildiğiniz. Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim. Öyle oturunca kadınlar 10 dakika bile durmadan gittiler. Etrafta yalnız oturan erkekler vardı neden sevgilisiyle olan bir erkeğe göz göre göre böyle davrandığına anlam veremedim. Bir arkadaşıma anlattığımda o sevgilimin bu kadınlara baktığı için böyle yapmış olabileceklerini bu kadınların bu tarz şeylere önem vermediğini, bir ışık görmeden yanaşmayacaklarını söyledi. Sonra düşününce sevgilimin bana "onlar biz kalktıktan sonra geldiler sen kahve seçiyordun görmedin" dediği aklıma geldi. Demek ki kadınlar ilgisini çekmiş onlara bakmış gibi düşündüm. Kendimi aptal gibi hissettim belki abartıyorum bilemiyorum. Sadece aldatılma ve sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım. Sizce nasıl davranmalıyım? Güvenim kırılmış gibi hissediyorum. Sizce bu durum bir red flag mi?