YANIMDA BAŞKA KADINLARA BAKAN SEVGİLİM

mavi0033

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
21
24
22
Merhaba, benim 3 aylık bir ilişkim var. Kelimenin tam anlamıyla mükemmel gidiyor desem yalan olmaz. 3 ay bitti ama 1 defa bile tartışma veya sorun yaşamadık. Hep çok kibar anlayışlı ve sevgi dolu biridir fakat olan olay kafamı fazlasıyla karıştırdı. İki gün önce bir kafede otururken sevgilimle birlikte sipariş vermek için kalktık. Masaya geri geldiğimizde yan masamızda 2 yabancı kadın oturuyordu. Giyimlerinden ve hal hareketlerinden kadınların farklı işle meşgul olduğu belliydi (zaten bu tip kadınların yaşadığı bir semt olmasıyla adı çıkmış bir yerde kafedeydik). Masaya otururken birinin sevgilime baktığını fark ettim. Başta önemsemedim ama dozu gittikçe arttı en son kadının oturma şekli bile değişmişti gözlerini dikip bizim masamıza bakıyordu. Erkek arkadaşımın da yüzünün rengi değişti bildiğiniz. Sonra ben yer değiştirelim benim yüzüm onlara dönük olsun dedim. Öyle oturunca kadınlar 10 dakika bile durmadan gittiler. Etrafta yalnız oturan erkekler vardı neden sevgilisiyle olan bir erkeğe göz göre göre böyle davrandığına anlam veremedim. Bir arkadaşıma anlattığımda o sevgilimin bu kadınlara baktığı için böyle yapmış olabileceklerini bu kadınların bu tarz şeylere önem vermediğini, bir ışık görmeden yanaşmayacaklarını söyledi. Sonra düşününce sevgilimin bana "onlar biz kalktıktan sonra geldiler sen kahve seçiyordun görmedin" dediği aklıma geldi. Demek ki kadınlar ilgisini çekmiş onlara bakmış gibi düşündüm. Kendimi aptal gibi hissettim belki abartıyorum bilemiyorum. Sadece aldatılma ve sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım. Sizce nasıl davranmalıyım? Güvenim kırılmış gibi hissediyorum. Sizce bu durum bir red flag mi?

Semtin adı farklı nedenlerle çıktıysa, siz neden o kafede oturmayı tercih ettiniz ?

Ya o kadınlar da o semtteki bir kafede oturduğunuz için sizin hakkınızda, sizin onlar için düşündüklerinizi düşündükleri için size baktılarsa ?

Öyle işlerle meşhur bir mahallenin kafesinden daha yaratıcı bir buluşma yeri secemediniz mi mukemmel ilişkiniz için ?

Offf abartmissin, bi yerde otururken mekana yeni insanlar geldiginde gayri ihtiyari hepimiz kafamizi kaldirip bakariz. Bu kadar detay dusunme bence

sadakat konularında ben ekstra ekstra hassasım
Sistem güçsüz olduğumuz konuları, güçlenmemiz bize yaşatır. Öyle bir yaşarsınız ki, şu cümleyi kesinlikle kuramazsınız. Bence kurmayın da. Herkes sadakat bekler ve herkes için önemli bir konudur. Dramatik hale getirip dillendirmeye gerek yok. Düşünce neredeyse enerji oraya akar bunu unutmayın.

Bu olayı da aşırı abartmışsınız. İlişkimiz güzel gidiyor diyorsunuz. O zaman dikkatli davranın. Böyle konularla özgüvensiz gibi adamın karşısına çıkmayın. Gerçekten büyü bozulur, yapmayın.

Ben bilmem sevgılını nıyetını Kim kıme bakmış oraya cok takılmadım da semtten kadının kıyafetınden hemen mesleği cıkmış ortaya... o kadınlar hakkında kıtap bitirmiş kankan da tanıdık hakkında yorum yapar gb işi çözmus oyle degıl boyle olur falan bişiler demiş. Allah Allah . Millette ne sevgililer var. Fenaaaa kadınlar avcı gozlerıylen yiyor.. Hem seni sevgilin neden adı cıkmıs yerlere goturuyor. Denk gelır anlarım sen de bile ısteye gıdınce pek de baskasına bakacak da rahatsız olcak bı tip olmuyorsun halıyle. Kıskanacak insan bastan önlem alır.

Erkek arkadaşın seni adı çıkmış bir mekana götürdüyse seni de öyle görmüşlerdir bu ihtimali hiç düşünmedin mi bence sen asıl bu konuya odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…