- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
-
- Konu Sahibi boleynkizi
ayy canımm bilemedim ki ya deniyeyim bari.sirke kaynatsanız alır mı acaba kokuyu
perdeleri örtüleri falan yıka ama bu soğukta evde çok havalandırılmaz ki portakal kabuğu kaynat koku geçince ferah kokusuyla seni rahatlatırayy canımm bilemedim ki ya deniyeyim bari.
canım hiç sorma dışarısı -7 derece açtım ama hasta olurum diye şimdi kapattım. Hemen kaynatayım. :)Of cok gecmis olsun iyi ki kotu bisey olmamis.
Koku cok zor cikar ama sirke kaynatirsan kokuyu cekebilir. Bi de bu kis gununde zor olcak ama surekli havalandir evi. Yumusatici da kaynatabilirsin kullanilmayan bi caydanligin varsa icine koyup.
Evet ya baktım şimdi düdüklü patlayabilirmiş bile hayır kendi evim de değil milletin evini yakacakmışım az daha . Temizlik şarteve bir şey olmamış şukur .. koku elbet çıkar bi buyuk ev temizliği guzel olur .
oooo bide duduklu mu en korktuğum şeycanım hiç sorma dışarısı -7 derece açtım ama hasta olurum diye şimdi kapattım. Hemen kaynatayım. :)
Evet ya baktım şimdi düdüklü patlayabilirmiş bile hayır kendi evim de değil milletin evini yakacakmışım az daha . Temizlik şart
bolca heryeri çamaşırsuyla yıka.camlarıda aç sabaha kadar azda olsa çıkar kokusu.limonda kokusunu alıyormuş ama ben denemedim.eti bırakıp nereye gittinki.
Mum yak diyecem ama inan demeye korkuyorum
Tuller perdeler yikanacak.duvarlar cam.suyu ve kokulu deterjanlarla silinecek.koltuklarda...yani yaz temizlligi yapacaksin.gecmis olsun.peteklerin ustunede yumusaticiyla islatilmis bezler koy koku yaysin eve..suluw sulu bezleri koy,yoksa koku vermiyor.Selam kadınlar kulübünün güzel kadınları
Benim sorunum yanık et kokusu, evet evet evin her yerine sinmiş mide bulandırıcı bir koku bu
Resmen eti doğrarken bile hissetmişim gibi hiç pişiresim gelmedi, neyse binbir zahmet hazırladım eti ocaga koydum. Beyin fonksiyonlarım durmuş, aklımdan çıkmış ocagı açık bırakıp dışarı çıkmışım. Eve girmemle o koku beni benden aldı resmen ve Allahtan ev yanmamış, et kömür olmuş..
2 saattır camlar açık olmasına ragmen koku heryere sinmiş yastık bile kokuyor..
oda kokusu sıktım ama fayda etmedi napıcam bi akıl verin hele şu garibe
yok yok yaktım canım da nasıl yaptım böyle birşeyi hala aklım almıyor..
İş yerinden arkadaşın veda yemeğine gittim 6 saat ocakta kömüre dönmüş tencere. tencerede sirke koydum şimdi