- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.284
Pırasa zaten soğangiller familyasından o kokuyu almanız normal geldi belki de bir yerinde çürük vardı gerçekten sonuçta çok katlı bir sebze.
Yumurtanın kokusudur türlü hoş değil bence.
Özellikle bir saat önce kaynadıysa biri soyup yiyorsa ve yiyen siz değilseniz o kokuyu alıyorsunuz.
İşyerinde yumurta getirmez mesela bizim orda kimse.
Dediğiniz gibi de bir durum olabilir ama saydığınız besinler zaten kokulu şeyler olduğu için emin olamadım.
Yumurta kokusu mesela kahvaltıda yumurta yediysem asla kahvaltıda kullandığım çay bardağı ile çay içemem ben-keyif çayını- bardak bile kokar bana.
Koronodan çok öncesi kaç yıldır böyle.
Normalde kokusunu pek almayıp korona ile mi gark edildi ki o kokular acaba demiyor değilim bazen.
Yumurtanın kokusudur türlü hoş değil bence.
Özellikle bir saat önce kaynadıysa biri soyup yiyorsa ve yiyen siz değilseniz o kokuyu alıyorsunuz.
İşyerinde yumurta getirmez mesela bizim orda kimse.
Dediğiniz gibi de bir durum olabilir ama saydığınız besinler zaten kokulu şeyler olduğu için emin olamadım.
Yumurta kokusu mesela kahvaltıda yumurta yediysem asla kahvaltıda kullandığım çay bardağı ile çay içemem ben-keyif çayını- bardak bile kokar bana.
Koronodan çok öncesi kaç yıldır böyle.
Normalde kokusunu pek almayıp korona ile mi gark edildi ki o kokular acaba demiyor değilim bazen.