- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- Konu Sahibi boleynkizi
Tencereyi atayım mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi biraz moral bozacağım ama bizim evde de et-kemik böyle yanmıştı. Duvarları tekrar boyattık. Bütün dolaplar çamaşır sularıyla defalarca silindi. Sürekli havalandı. Hatta mutfak dolaplarını bile değiştirmeyi düşündük. Denediğimiz koku vs. şeyleri saymıyorum bile. Tüm bunlardan sonra beyaz sabun kokulu yer silme deterjanı var ama market işi değil. Hani deterjan işi yapan firmalarda satılandan. Bardakların içine mutfağın tüm dolap içlerine falan koyduk o biraz daha etkili oldu ama çok uzun süre sürdü koku.
6 saat mi.vallahi ALLAH korumuş evinizi.altı kısık olduğunu düşünüyorum harlı yansaydı kesin ev yanardı.arkadaşım unutma yemeğini ocakta birdaha böyle ucuz atlatamazsın.
Bende bir kere çayın altını yakıp uyudum
Allah korusun hepimizi.
At bence gitmiş o tencere bizimki de düdüklüydü komple attıkTencereyi atayım mi?Eki Görüntüle 1422218
At bence gitmiş o tencere bizimki de düdüklüydü komple attık
Cana geleceğine mala gelsin hayırlısıBirsey diyeyim mi yeni de aldım çokca da para bayıldım şu tencereye koydum önüme bakıp bakıp gülüyorum tövbe yarabbim
Cana geleceğine mala gelsin hayırlısı
haftasonu herşeyi yıkayacağım haftaiçi çalışıyorum çünkü çok teşekkür ederim ayrıca iyi dileklerin için canım .. kış günü sürekli havalandıramıyorum da çok zorlanıcam Tencereyi de atıcam sanırımKumaş dinen koku kolay kolay gitmez evden. Yıkayabileceğiniz herşeyi yıkayın. Mutfak fayansı duvar yer silin ve ocakta bir tencereye yumuşatıcı su koyarak kaynatın. Kokuyu koku ile maskeler seni daha kötü olur. Kış günü çok iş çıkmış başınıza geçmiş olsun . Kolay gelsin
Atma tencereyi. Bir fairy Platinum tablet al. Biraz kaynat beklet. Sonra bulaşık makinasını fairy ile açtığın her seferde bu tencereyi de koy. Benimkide aynen böyleydi. Ilik çorbası yana yana bu hale gelmişti şimdi eser yok.haftasonu herşeyi yıkayacağım haftaiçi çalışıyorum çünkü çok teşekkür ederim ayrıca iyi dileklerin için canım .. kış günü sürekli havalandıramıyorum da çok zorlanıcam Tencereyi de atıcam sanırım
ay canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
arkadaşların dediği gibi bimdeki sarı sişeli sır marka yağ çözücü çok etkili. tencereyi sakın atma bugece suda beklesin yarın bişeylerle ovarsın.bikaç kerede çıkar. febreeze falan gibi oda kokularını koltuklarına, yıkayamıyorsan perdelerine halılarına sık.
çıkar bu koku sonuçta iyce içlerine sinmeden müdahele et.
ben de elimi yaktım demin sıcak sudan.
-sakar kadınlar klübü was here-
Atma tencereyi. Bir fairy Platinum tablet al. Biraz kaynat beklet. Sonra bulaşık makinasını fairy ile açtığın her seferde bu tencereyi de koy. Benimkide aynen böyleydi. Ilik çorbası yana yana bu hale gelmişti şimdi eser yok.