- 29 Mayıs 2021
- 13.546
- 87.771
- 548
- 36
Ama gidip bir hafta ailenizin yanında kalıyorsunuz değil mi?Keşke kv nin benim ailem hakkında düşündüklerini de bilseydiniz. :) o kadına kalsa ben ailemi 1 saat göremem . göründüğü kadar masum değil.
Eee o zaman taşının böyle bir seçenek var biliyorsunuz dimi? Ev onunsa onun ben istemiyorum onları derseniz kadın da ev benim bende anneni istemiyorum der etkiye tepki mal onun malı ee oturmayın gidin kirada oturun. Pardon durumunuz yoktu çalışmazsınızda sizDaha hiç bi bu olaylar yokken , kızım 4-5 aylıktı Benim annem 1 ay içinde iki kere bu eve geldi diye, elini beline koyup " annen gene mi geldi, e daha geçen buradaydı.. diyen bi insan. Kendisi günde 10 kere burnumun dibine girerken birşey yok. Benim annem 2 kere geldi diye suçlu olmuştu. Bunları diyen bi insanı sokar mısınız evinize. Ev onunsa onun, ben oturuyorum ve ben onlari istemiyorum yanımda ha kaldı ki benim ailemde gelmeyeli 3 sene oldu. Ama ben gider görürüm istediğim zaman karışamaz kimse de
İşte ev onunsa onun olmuyor bacım, sana ekmeğini veriyorsa az ya da çok itaat etmeni de bekler, açıkçası hakkıdır. Sen eline ekmeğini almış olsan , evlerine, gelirlerine minnet etmeden yaşıyor olsaydın, yerden göğe haklı olurdun, ama şu durumda saçma tepkiler veriyorsun. O kadın çıkın evimden dese hakkı var. O zaman ne yapacaksınız ? Var mı karı koca alternatif bir planınız?Daha hiç bi bu olaylar yokken , kızım 4-5 aylıktı Benim annem 1 ay içinde iki kere bu eve geldi diye, elini beline koyup annen gene mi geldi, e daha geçen buradaydı.. diyen bi insan. Kendisi günde 10 kere burnumun dibine girerken birşey yok. Benim annem 2 kere geldi diye suçlu olmuştu. Bunları diyen bi insanı sokar mısınız evinize. Ev onunsa onun, ben oturuyorum ve ben onlari istemiyorum yanımda ha kaldı ki benim ailemde gelmeyeli 3 sene oldu. Ama ben gider görürüm istediğim zaman karışamaz kimse de
SaçmalamaEee o zaman taşının böyle bir seçenek var biliyorsunuz dimi? Ev onunsa onun ben istemiyorum onları derseniz kadın da ev benim bende anneni istemiyorum der etkiye tepki mal onun malı ee oturmayın gidin kirada oturun. Pardon durumunuz yoktu çalışmazsınızda siz
Siz hastasınız. Cidden adam bir gün gidecek artıkKızlar dün eşimle büyuk bi kavga yaşadık ben zaten maalesef çok sinirlenince gözüm dönüyor ağzıma ne gelırse resmen sinir krizi geçiriyorum.
Tartışma konusuna girmeyeceğim eve geç gelme konusu klasik ama dun 3de geldi ilk defa. Düğün vs vardı sözde arkadaşlarla oturmuşlar düğünden sonra. Ama birkere bi haber vermedi 9dan itibaren ulaşamadım. O saate kadar gözüm döndü bu gelınce ben kapıda başladım bağırış çağırış küfürler evde baya büyük devam etti komşular çıktı falan. bildiğiniz sinir krizi geçirdim saçlarımı yoldum
Neyse kv evde yoktu dün. Kızları evde tabi şeytan üçgeni. Ben görüşmüyorum bunlarla.
Sabah 11de kv geldi hiç bakmadım açmadım kapıyı. eşimde wcdeydi geliyorum birazdan dedi. Neyse çıktı bunlar bahçede oturuyorlar artık ne dedi ne demedi hiiç bilmiyorum ama tahmin ediyorum fırsat geçmiş eline durur mu
Neymiş demiş ki(sözde) niye geç geldin kavga etmişsiniz (taa sokağın başındaki bi komşu) onlar bile sesinizi duymuş vs vs demiş sözde. Bide iyi niyetliymiş gibi söylüyor eşim bunu. Sonra bana geldi bak gördün mü filiz teyzeler bile duymuş ta bilmem ne diye laf yaptı.
kesin o eşimi bana iyice doldurmak için yaptı çünkü bağıran bendim gidip kv ile kavga etmemek icin kendimi cok zor tutuyorum yangına körükle gidilir mi zaten olan olmuş birbirimize girmişiz sen niye eşimi bana kinlendirmeye çalışıyosun iyice . Bu yaptığı ne Allah aşkına. Daha bu eşimin bana söylediği kimbilir kv neler dedi yarım saat oturdular. Çok fena bi kadın iyi bişey söyler gibi dolduruyor. Hepsinden nefret ediyorum kızlar moralim çok bozuk
Eşim onun yanından gelince daha yumuşaktı konuştu benimle filan onuda bilerek yapıyor ben kvden bilmeyim diye. Dun ki kavgayı unuttuk şuan kv yuzunden birbirimize girdik gene eşimle. Tutamıyorum kendimi nefret ediyorum o kadından ya
Kayınvalide de suç bana hakaret edecek gelirleri için çalışacam o yaşta üstüne şeytan olacam valla acımam çocuk vs varmış koyarım kapının önüne gitsinler kiraya bende evimi kiraya verir o yaşta çatır çatır yerimSaçmalama
Bedava kayınvalide evine oturup kayınvalide kötülemek taşınmaktan daha kolay biliyorsun ki
Bazı insanlar kaostan besleniyor bence
Taşınsa boşta kalırlar
Şu an ne güzel hep kayınvalideli gerginlikler var
Öyle ama hani diyolar ya onun evinde oturup onu istemiyormuşum. E benim annem ya benim yanıma gelemez mi ev onun diye? 1 ay içinde 2 kez gelmiş diye laf edilir mi gene mi geldi diye? Kaldı ki o zamanlar onlar gunde 10 kere geliyolardı kızlarıyla istediklerini yapıyolardı resmen haneye tecavuz bu konuda herkes bana hak verdi burada. Böyle birini evinizde ister miydiniz? birde anlaşamıyor olmamıza rağmen. Ki ben kapıyı gösterince bunlar eşime yapışıp , eşimde onlara gidip gelince akıllarınca beni çatlatmaya uğraşıyorlar sonuç bu. Ben onları ayırmaya calısıyomuşum kıskanıyormuşum o yuzden görüşmüyormuşum. Kv bunu bizzat söyledi ramazan bayramında..Ama gidip bir hafta ailenizin yanında kalıyorsunuz değil mi?
Ona kalmıyor bu mesele.
Bu kadar hırs sadece size ve ailenize zarar veriyor farkında değil misiniz?
Çocuklarınızın ne kadar etkiliyordur bu halinizden, eşinizle kavgalarinizdan.
Eşinizle ilişkiniz zaten çok laçkalaşmıs. Karışıklı suçlu olduğunuz şeyler var. Siz bu kafayla işleri daha da sarpa sararsiniz sadece.
Ay ben anlatamıyorum heralde :/ o baştan beri benim ailemi istemiyor daha ortada hiçbirşey yokken dedi bana o lafları. Ben şurda 1 senedir görüşmüyorum onlarla.Eee o zaman taşının böyle bir seçenek var biliyorsunuz dimi? Ev onunsa onun ben istemiyorum onları derseniz kadın da ev benim bende anneni istemiyorum etkiye tepki mal onun malı ee oturmayın gidin kirada oturun. Pardon durumunuz yoktu çalışmazsınızda siz
Tabi ki var . Keşke öyle birşey dese... Açıkcası ben öyle düşünmüyorum ya. Kv bana ev benim dediğinde ev zaten sizin isteyerek oturmuyorum ben de dedim. Gerçekten de öyle. Bu yuzden de onlara minnet ettiğimi düşünmüyorum.. sırf mecburiyet ama maddi olarak değil manevi yöndenİşte ev onunsa onun olmuyor bacım, sana ekmeğini veriyorsa az ya da çok itaat etmeni de bekler, açıkçası hakkıdır. Sen eline ekmeğini almış olsan , evlerine, gelirlerine minnet etmeden yaşıyor olsaydın, yerden göğe haklı olurdun, ama şu durumda saçma tepkiler veriyorsun. O kadın çıkın evimden dese hakkı var. O zaman ne yapacaksınız ? Var mı karı koca alternatif bir planınız?
Keşke koysaKayınvalide de suç bana hakaret edecek gelirleri için çalışacam o yaşta üstüne şeytan olacam valla acımam çocuk vs varmış koyarım kapının önüne gitsinler kiraya bende evimi kiraya verir o yaşta çatır çatır yerim
Çok güzel demişsin, taşının o zaman? Eşin mi istemiyor taşınmak? Peki neden? manevî yönden mecbur kalıyorum ne demek? Tasinsaniz hiç sorun kalmayacak halbuki?Tabi ki var . Keşke öyle birşey dese... Açıkcası ben öyle düşünmüyorum ya. Kv bana ev benim dediğinde ev zaten sizin isteyerek oturmuyorum ben de dedim. Gerçekten de öyle. Bu yuzden de onlara minnet ettiğimi düşünmüyorum.. sırf mecburiyet ama maddi olarak değil manevi yönden
Durumumuz olmadığını nereden cıkarıyosunuz ya kadın sülük gibi bırakmıyor oğlunu . Zaten Doğulular ben daha bu kadar ayrıldığıma şükrediyorum yeme içme bir olacak yatmadan yatmaya eve yok gelin çalışamaz adetimiz böyle adetimiz diye cahil cahil laflar. Nereye taşınacam bacım? Allaha şükür durumum var köylük yerdeyim 500e bile mis gibi evler var . birikmişimizde var. Yakamızı bırakan yokkkk.Saçmalama
Bedava kayınvalide evine oturup kayınvalide kötülemek taşınmaktan daha kolay biliyorsun ki
Bazı insanlar kaostan besleniyor bence
Taşınsa boşta kalırlar
Şu an ne güzel hep kayınvalideli gerginlikler var
Doğulu oldukları için sanırım aşırı bi bağlılıkları var özellikle kv daireye taşınırsam oğlumuda götürürm demişti bikereÇok güzel demişsin, taşının o zaman? Eşin mi istemiyor taşınmak? Peki neden? manevî yönden mecbur kalıyorum ne demek? Tasinsaniz hiç sorun kalmayacak halbuki?
Valla eski yorumlarınızı ve konularınızı bildiğim için pek yazdıklarınızın yüzde ellisine inanmıyorum. Neyse siz oturmaya devam edeceksiniz ama bare iyice hakaret edin suratına suratınada oda artık destur diyip koyar kapıya koymazsa insan olduğundan şüphe ederimKeşke koysakv nin bana verdiği hiçççç bir geliri yok. O inekleri biz almıştık onlar resmen üstüne çöktü. Dediğim gibi biz bir kuruş görmedik hepsi satıldı. Kv artık süt bile vermiyor eşim sırf onlarla uğraşmamak icin istemedi parasını. kendiside pişman aldıgına. Bu arada neden yorum yaptıktan sonra verılen cevabı okumuyorsunuz merak ettim . Herkesin bi söz hakkı var siz rast gele saydırıp gidiyorsunuz sanırım elektra
Durumunuz olmadığını nerde yazmışım?Durumumuz olmadığını nereden cıkarıyosunuz ya kadın sülük gibi bırakmıyor oğlunu . Zaten Doğulular ben daha bu kadar ayrıldığıma şükrediyorum yeme içme bir olacak yatmadan yatmaya eve yok gelin çalışamaz adetimiz böyle adetimiz diye cahil cahil laflar. Nereye taşınacam bacım? Allaha şükür durumum var köylük yerdeyim 500e bile mis gibi evler var . birikmişimizde var. Yakamızı bırakan yokkkk.
İşte üstte yazmıştım abartmıyorum zamanında hepsiyle ilgili konum var siz son 1 senelik konularımı biliyorsunuz..Valla eski yorumlarınızı ve konularınızı bildiğim için pek yazdıklarınızın yüzde ellisine inanmıyorum. Neyse siz oturmaya devam edeceksiniz ama bare iyice hakaret edin suratına suratınada oda artık destur diyip koyar kapıya koymazsa insan olduğundan şüphe ederim
Önceki halimi bildiğim için ayrıldık diyorumDurumunuz olmadığını nerde yazmışım?
Siz ayrılmamışsınız ki ayrıca altlı üstlü oturuyorsunuz
Bu kadar bağımlı adam ve aileyle evlenip sonradan farklı beklentiler içine düşmek baştan yanlış
Bi yerde eşim çalışmama izin vermiyor filan da demişsiniz de oralara hiç girmiyorum
Kendi düşen ağlamaz o zaman
Bi de köylük yerse ses daha çok yayılmıştır
Şehirlere göre daha tenhadır sonuçta köyler
Valla eski yorumlarınızı ve konularınızı bildiğim için pek yazdıklarınızın yüzde ellisine inanmıyorum. Neyse siz oturmaya devam edeceksiniz ama bare iyice hakaret edin suratına suratınada oda artık destur diyip koyar kapıya koymazsa insan olduğundan şüphe ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?