Yangına körükle giden şeytan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke kv nin benim ailem hakkında düşündüklerini de bilseydiniz. :) o kadına kalsa ben ailemi 1 saat göremem . göründüğü kadar masum değil.
Ama gidip bir hafta ailenizin yanında kalıyorsunuz değil mi?
Ona kalmıyor bu mesele.

Bu kadar hırs sadece size ve ailenize zarar veriyor farkında değil misiniz?

Çocuklarınız ne kadar etkiliyordur bu halinizden, eşinizle kavgalarinizdan.

Eşinizle ilişkiniz zaten çok laçkalaşmıs. Karışıklı suçlu olduğunuz şeyler var. Siz bu kafayla işleri daha da sarpa sararsiniz sadece.

Kayınvalideniz dün kavganızı herkes duymuş demese gerçekten eşiniz bunu zaten bilmeyecek kadar algısız birisi mi?
Kadın olmayanı değil olanı söylemiş
Kavgayı çıkarıp ailenizi tüm mahalleye rezil eden siz, ama olanı söyleyince kötü kayınvalide
Gecenin o saatinde tüm apartman duyacak kadar kavga olurken çocuklarınız ne yaptılar Allah aşkına?
Kimse onlar ne halde umursamıyor
En çok onlara üzüldüm

Eee o zaman taşının böyle bir seçenek var biliyorsunuz dimi? Ev onunsa onun ben istemiyorum onları derseniz kadın da ev benim bende anneni istemiyorum der etkiye tepki mal onun malı ee oturmayın gidin kirada oturun. Pardon durumunuz yoktu çalışmazsınızda siz

Eşiniz konusunda, aradığınız halde ulaşamadığınız için sinirlenirsiniz ama gecenin bir vakti tüm mahallenin duyacağı şekilde bağırıp çağırmanız yanlış.

Kayınvalide konusunda da haksızsınız. Kim olsa derdi, herkes duymuş kavganızı diye. Sizin probleminiz eşinizle ama konu başlığınız şeytan kayınvalide.

İşte ev onunsa onun olmuyor bacım, sana ekmeğini veriyorsa az ya da çok itaat etmeni de bekler, açıkçası hakkıdır. Sen eline ekmeğini almış olsan , evlerine, gelirlerine minnet etmeden yaşıyor olsaydın, yerden göğe haklı olurdun, ama şu durumda saçma tepkiler veriyorsun. O kadın çıkın evimden dese hakkı var. O zaman ne yapacaksınız ? Var mı karı koca alternatif bir planınız?

Saçmalama
Bedava kayınvalide evine oturup kayınvalide kötülemek taşınmaktan daha kolay biliyorsun ki

Bazı insanlar kaostan besleniyor bence
Taşınsa boşta kalırlar
Şu an ne güzel hep kayınvalideli gerginlikler var

Siz hastasınız. Cidden adam bir gün gidecek artık

Kayınvalide de suç bana hakaret edecek gelirleri için çalışacam o yaşta üstüne şeytan olacam valla acımam çocuk vs varmış koyarım kapının önüne gitsinler kiraya bende evimi kiraya verir o yaşta çatır çatır yerim

Öyle ama hani diyolar ya onun evinde oturup onu istemiyormuşum. E benim annem ya benim yanıma gelemez mi ev onun diye? 1 ay içinde 2 kez gelmiş diye laf edilir mi gene mi geldi diye? Kaldı ki o zamanlar onlar gunde 10 kere geliyolardı kızlarıyla istediklerini yapıyolardı resmen haneye tecavuz bu konuda herkes bana hak verdi burada. Böyle birini evinizde ister miydiniz? birde anlaşamıyor olmamıza rağmen. Ki ben kapıyı gösterince bunlar eşime yapışıp , eşimde onlara gidip gelince akıllarınca beni çatlatmaya uğraşıyorlar sonuç bu. Ben onları ayırmaya calısıyomuşum kıskanıyormuşum o yuzden görüşmüyormuşum. Kv bunu bizzat söyledi ramazan bayramında..
Ay ben anlatamıyorum heralde :/ o baştan beri benim ailemi istemiyor daha ortada hiçbirşey yokken dedi bana o lafları. Ben şurda 1 senedir görüşmüyorum onlarla.

Buarada çalışıcam diyince, şakayla karışık ozamn ayrılırız babanın evinde çalışırsın ben çalıştırmam diyen bi eşim var :) sürekli bu ev benim kimse karışamaz benim paramla yapıldı ben yaptım diyen de kendisi. Biz kiraya gidicez diye duyursak taşa tutar bunlar. Zamanında evden kovdu kv bizi, eşimde herkese haber verdi ev ariyorum diye ayılıp bayıldı sütümü helal etmemm diye. Napmamı bekliyorsunuz. Abarttığımı düşünenler hepsinin konusu var 2018 yılında açılmış fazlasiyla hemde .daha okadar çok şey var ki o kadının yaptığı. İlk 2 seneye kadar eşimden sütümü helal etmem seni ben buyutttum bana vereceksin diye diye maaşını alıyordu kuruşuna kadar. Ayırana kadar ömrümden 5 yıl gitti. Sonrada iyice düşman oldu kv bana.

Neyse işTe ben eşime yeri geldiğinde söyledim madem senin evin ben gerekmedikçe görüşmem gelmesinler anlaşamıyorum bu şekılde kabul ederseniz edersiniz dedim .

Tabi ki var . Keşke öyle birşey dese... Açıkcası ben öyle düşünmüyorum ya. Kv bana ev benim dediğinde ev zaten sizin isteyerek oturmuyorum ben de dedim. Gerçekten de öyle. Bu yuzden de onlara minnet ettiğimi düşünmüyorum.. sırf mecburiyet ama maddi olarak değil manevi yönden

Keşke koysa kv nin bana verdiği hiçççç bir geliri yok. O inekleri biz almıştık onlar resmen üstüne çöktü. Dediğim gibi biz bir kuruş görmedik hepsi satıldı. Kv artık süt bile vermiyor eşim sırf onlarla uğraşmamak icin istemedi parasını. kendiside pişman aldıgına. Bu arada neden yorum yaptıktan sonra verılen cevabı okumuyorsunuz merak ettim . Herkesin bi söz hakkı var siz rast gele saydırıp gidiyorsunuz sanırım elektra

Çok güzel demişsin, taşının o zaman? Eşin mi istemiyor taşınmak? Peki neden? manevî yönden mecbur kalıyorum ne demek? Tasinsaniz hiç sorun kalmayacak halbuki?

Durumumuz olmadığını nereden cıkarıyosunuz ya kadın sülük gibi bırakmıyor oğlunu . Zaten Doğulular ben daha bu kadar ayrıldığıma şükrediyorum yeme içme bir olacak yatmadan yatmaya eve yok gelin çalışamaz adetimiz böyle adetimiz diye cahil cahil laflar. Nereye taşınacam bacım? Allaha şükür durumum var köylük yerdeyim 500e bile mis gibi evler var . birikmişimizde var. Yakamızı bırakan yokkkk.

Eşiniz geç geldi ulasamadiniz diye de gecenin 3 de sinir krizi gecirmekte ne bileyim biraz abartı olmuş yine tavrınızı koya bilirdiniz daha etkili olurdu emin olun yüz göz olmaktansa

Çok güzel demişsin, taşının o zaman? Eşin mi istemiyor taşınmak? Peki neden? manevî yönden mecbur kalıyorum ne demek? Tasinsaniz hiç sorun kalmayacak halbuki?
Doğulu oldukları için sanırım aşırı bi bağlılıkları var özellikle kv daireye taşınırsam oğlumuda götürürm demişti bikere Daha bu kadar ayrıldığıma şükür Bırakın taşınmayı yeme içme bir olacak, gelin tek başına dışarı çıkmaz, eşim maaşını annesine verecek. eşin gelmeden tek başına eve inmek yok vs vs. Ama Allaha şükür ki bıraktılar yakamı ama kafa bu yani şimdi diş geçirebilse neler yapar. Birtek aşamadığım "bizde gelin çalışamaz " adeti kaldı birde taşınmak işte . Ne kadar istiyorum bilseniz.

Valla eski yorumlarınızı ve konularınızı bildiğim için pek yazdıklarınızın yüzde ellisine inanmıyorum. Neyse siz oturmaya devam edeceksiniz ama bare iyice hakaret edin suratına suratınada oda artık destur diyip koyar kapıya koymazsa insan olduğundan şüphe ederim

Durumunuz olmadığını nerde yazmışım?
Siz ayrılmamışsınız ki ayrıca altlı üstlü oturuyorsunuz
Bu kadar bağımlı adam ve aileyle evlenip sonradan farklı beklentiler içine düşmek baştan yanlış
Bi yerde eşim çalışmama izin vermiyor filan da demişsiniz de oralara hiç girmiyorum
Kendi düşen ağlamaz o zaman
Bi de köylük yerse ses daha çok yayılmıştır
Şehirlere göre daha tenhadır sonuçta köyler

İşte üstte yazmıştım abartmıyorum zamanında hepsiyle ilgili konum var siz son 1 senelik konularımı biliyorsunuz..

Önceki halimi bildiğim için ayrıldık diyorum ya konu taşınmaya nerden geldi cidden ben onu anlamadım örgüt gibi birileri ne açarsam açayım taşınmadığım için beni taşlamaya geliyor. Nedir yani taşınıp daha rahat mı bağırıp çağırayım kv duymayacak şekilde. Bu konu bile nasıl buraya geldi hayret . Yıllar önceki yaşadıklarımı bile döktüm konu saptı gitti yani tamamen çıktı asıl olaydan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…