Yangına körükle giden şeytan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinin annesinin yanından daha sakin gelmesinden bile rahatsız olmussun.

Bunun için kavga etmişsin çekinmeden.

Sinirli gelse suç, sakin gelse suç.

Sen eşinin ailesiyle yemek yemesine bile tahammül edemeyen bir insansın.

Bu şekilde mutlu, huzurlu yaşama ihtimalin hiç yok.

Evet az önce çıktı eşim çocuklarda bahçede. inanın o kadar haklısınız ki.. konuyu iyi ki açmışım belki saçma sapan tavırlarla devam edecektim. Buarada eşim çıktıktan sonra telefondan yazıp arayip kavgaya devam etme gibi huylarım da var bu yuzden engelliyor genelde .. ya cidden içimde bişey var sanki engel olamıyorum .. şu son zamanlarda iyice kendimden çıktım. Ama habersizlik en büyük etken. Bakalım ne olacak hayırlsı olsun..
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Kv nin doldurmasına gerek yok ki eşinize mi güveniniz yok yoksa kıskançlık krizleri mi öncelikle kendiniz bir yardım almalısınız bu kadar abartılacak tepkiler vermeniz çok yersiz . Bir hocam vardı derdi ki her evde bi b.K kazanı kaynar önemli olan kokuyu dışarıya çıkarmamak .siz o krizlerinizle hem kendinizi hem eşinizi komşulara rezil etmişsiniz . Eve girince de konuşabilirsiniz komşulara duyurmadan . Şahsen adama acıdım insanlık hali arkadaşlarıyla takılıp geç gelmiş olabilir tabi ki haber verse iyi olurdu ama demek ki verememiş. Siz böyle yaparak kayınvalidenizi de haklı çıkarıyorsunuz .
Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız .

Oda vardı ya eşinin ailesi bağ bahçe işindeydi oğullarıda onların yanında gelir elde ediyor. Ama gitmesin direk para gelsin istiyordu yaşlı insanlar çalışıp para verecekti. Hatta kadın oğlu ike eşine bahçeye yemek götürünce çıldırtmıştı nasıl eşim annesinin yemeğini yer diye ama utanmadan boğazından geçen lokma olsun kira derdi yoksa o kadın sayesinde ama şeytan tabi bi tarafları ayrı eve yetmez o yaştaki kadın çalışır hanım abla sürekli laf yapar madem öyle bir zahmet çalışta kadının evinden çık kiraya verir ya da başka çocuğu oturur

Hııı bir de şöyle bir sey tespit ettim. Gerek çevremdeki, gerek yakınlarımdaki erkekler. Arayıp darlamayan eşlerinin telefonlarını şıp diye açıyor.

Ama tam tersi eşi olanlar telefona bakıp, sessize alıp, telefonu ters çeviriyor veya komple kapatıyor. Adamlarda ki düşünce "Açarsam yine darlayacak, kavga edecek etmeye hiç olmazsa şu anlar ziyan olmasın"

Yani, su adamlara tasma takmayın. Size olan saygısını yitiriyorlar. Eşim telefonumu bilerek açmazsa bu bana saygısızlıktır. Niye? Gerekli durumlar, çok göremediğimiz için hal, hatır sorma, akıl danışma gibi genel geçer sebepler ile arayınca karşıdaki sana saygı duyuyor.

Eşim bizden uzakta çoğu kez. Günlük brifing mi yapacak benimle? Çalışıyor, sıkmanın alemi yok.

Nedense siz bana eşinizi çok darlıyorsunuz ve sizi kaale almıyor gibide geldi

Ne? Şunu sevgilim yapsa ayrılırım direkt.
Adamın sabrıyla oynuyorsunuz ve çatladı çatlayacak sabır taşı. Adamın kafasında huzursuzluk olarak kodlanıyorsunuz, farkında değilsiniz.
Böyle devam ederseniz, evliliğinizin sonu gelecek bence.
Acil tedavi olmanız gerek.

Yetişkin bir insanın güvenlik problemi yoksa eve geldiği saat neden sinir krizi geçirme sebebi olur? Allah sinir krizi geçirtecek başka bir şey vermesin.

Gecenin üçünde mahalleyi ayağa kaldıracak kadar küfür kıyamet kavga ettiğiniz bir adamla evliliğinize nasıl devam etmeyi planlıyorsunuz, nasıl yüzyüze bakacaksınız?

Sizin anlattığınız ilişkiyi ben bir tek Sulukule filmlerinde gördüm.

Sonra da kayınvalide günah keçisi olsun. Önce bir öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin, yetişkin insanlar gibi davranmayı başarın da kayınvalideye sıra sonra gelsin.

Ya ben ailemde kalmaya gittim 1 haftadan fazla durdum o sıra eşimde onlara gitmiş kardeşinden menemen istemiş bikere. Bunu bile görümce olacak şeytan gelip bilerek bana nispet yapar gibi söylemeye çalışıyor alakasız yerden konu açıp bunu söylüyor. Hayır ne alaka yani söylüyosun? Normal bişey. Dillendirince irrite oluyorum. Eşim 10 dk yanlarına gitse , abim şunu dedi abim bunu dedi abim geldi .... Bu yuzden hırs gibi bişey oldu sanırım.

Barışma gibi durum yok şuan öyle .. eşim zaten dik kafalı gururlu barışmaz öyle

Ne var ki abim menemen istedi demekte?
Ne anlam çıkarabilir insan bundan?

Abim şunu dedi diyebilir. Bu adam senin kocan ama onların da oğlu, kardeşi,abisi. Es olmayi ne kadar büyütüyorsun gözünde.

Vallaki yazık, şu kadercık şeye hırs yapıyorsun.

Aynen öyle.
Eşinin yaşlı anne babasını kendi bahçelerinin de işi yapıldığı halde götürüp getirmesini istemiyordu.
Elinden gelse selamlaşmasınlar isteyecek.

Çünkü onun kocası, hayattaki en büyük başarısı bu herhalde bu kadarı hırs yapıyor bu meseleyi

Tüm mahallenin o saatte sesinizi duyduğuna yanmıyorsunuz da,kv olan bişeyi söyledi diye veryansın ediyorsunuz. Eşinizin kinlenmesine gelince siz bu konuda yeterli olmuşsunuzdur die düşünüyorum,kv deye de malzemeyi siz vermişsiniz zaten. Tek haklı olduğunuz konu,eşinizin haber vermemesi bence.

Gerçekten de böyle. Önceleri ben de böyleydim. Eşim beni hiç tınlamazdı. Çünkü hiç rahat vermezdim. Zamanla ben sıkmayı bırakınca o da çeki düzen verdi kendine. Bende önemli bişey yoksa aramam. Varsa da ararım açmadıysa mesaj atarım telefon yanındaysa mutlaka açar .

Ay Allah aşkına iyice abarttınız. Bana nispet yaptıkları için ben yemesine sinir oluyordum . Her dk dibimdelerdi evmden çıkmıyolardı laf sokup bana rahatsızlık verıyolardı hepsine kapıyı gösterince eşimi kendilerne çekip bak biz hep beraberiz sen dış kapının mandalısın gibi hareketler yapıyolardı. Bunlari neden söylemiyosunuz.

Buarada o ınekler satıldı ve bıze bi kuruş vermediler hepsi onlarınmış. Hatta elimizdeki toplu parayada eşim altın alacağım diyince kv git inek al bize ver dedi Allahtan eşim beni dinledi bu sefer . Bizim paramızla alınan ineğin birinide kendilerine kurban kestiler. Satılanlardan da bi kuruş görmedik ki eşim bile o inekleri aldığıma bin pişmanım keşke almasaydım dedi bayram da. O çok farklı bi konu neden karıştırıyosunuz ki

Keşke kv nin benim ailem hakkında düşündüklerini de bilseydiniz. :) o kadına kalsa ben ailemi 1 saat göremem . göründüğü kadar masum değil.

Çekilecek dert değilsiniz.
Eşiniz pazar günü nöbetçi mahkeme bulup sizden boşanmak istese yerden göğe haklı.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, kendinize gelin.

Çocuklarınız da varmış. Böyle tepkiler verip evinizde huzursuz bir ortam yaratırken onların ne hissettiğini düşündünüz mü hiç?

Daha hiç bi bu olaylar yokken , kızım 4-5 aylıktı Benim annem 1 ay içinde iki kere bu eve geldi diye, elini beline koyup " annen gene mi geldi, e daha geçen buradaydı.. diyen bi insan. Kendisi günde 10 kere burnumun dibine girerken birşey yok. Benim annem 2 kere geldi diye suçlu olmuştu. Bunları diyen bi insanı sokar mısınız evinize. Ev onunsa onun, ben oturuyorum ve ben onlari istemiyorum yanımda ha kaldı ki benim ailemde gelmeyeli 3 sene oldu. Ama ben gider görürüm istediğim zaman karışamaz kimse de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…