Yangına körükle giden şeytan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gecenin ucunde tum mahalleye duyuracak kadar rezillik cıkarmaya utanmiyosunda, kvnin uyarmasimi gozune batti. Sen o saatte insanları rahatsız edersen malzeme verirsen konusurlar tabi. Kvnin bi sucu yok

Kızlar teşekkür ederim. Ben ulaşamayınca bu kadar gözüm döndü sanırım. Birde son zamanlar da kendime hiç hakim olamıyorum. Genel olarakta sorunlarımı sıkıntılarımı çözemiyorum bu yoldan başka. Güzel yaklaşınca aynı karşılığı alıyorum ama yapamıyorum ufacık birşey de patlıyorum ama eşimde tahammülsüz. En ufak sorunda kaçıyor. çözme gibi durumu da çabası da yok saçma sapan bir yerdeyiz

Senin tedavi olman lazım.

İki tane küçük çocuğun var bu psikoloji ve takıntıyla onlarla gerçek manasıyla ilgilenebildigine asla inanmıyorum.

Saç baş yolup sinir krizi geçirecek noktaya gelmişsin. Hala derdin kayinvalide.

Ben ne yapıyorum diye soruyor musun hiç kendine? Yok.

Aklın fikrin eşin ve ailesinde.

Yazık oluyor o çocuklara.

Bana pek körükle gitmiş gibi gelmedi ya. Sizin körüğe ihtiyacınız yok zaten kendiniz harlıyosunuz ateşi. Yazık valla o çocuklara, rezil ediyorsunuz kendinizi başka bi şey değil. Böyle deli gibi kendini yerden yere atıp sonuç alan kim var da böyle yapıyorsunuz bilmem rezalet.

Öfke kontrolü olmayan biriyle neyi çözebilir ki. Ben olsam bende kaçarım, işin sonunda reklam olmak var ne de olsa.

O civardaki butun erkekler bu sekildeyse ama ben esimin bu kadar hem de her aksam takilmasini istemiyorsam guzelce konusurum, belki kilibik ya da asosyal denmesinden cekiniyordur, o zaman vakitlice gidip gelir.
Oyle gormustur kulturu budur, o zmaan da iki taraf icin bir denge kurmasina yardimci olmaya calisirim.

Cunku sizi ve varsa cocuklarinizi ihmal etmek demektir bu.
Bu konuda haklisiniz ve bir sekilde bu konuyu cozmelisiniz.

Ama tepkiniz hic hos degil, asiri abartili.
Esinize de baskasina da bu konuda kizmayin.
Surekli rahatsiz edecek sekilde aramamalisiniz.
Geldiginde kavga cikarmamaliydiniz.

Bakin kavganin da bir yaptirimi yok, kalmamis belli ki.
O zaman yoksaymayi tercih edin.
Oyle eglenin ki size katilmak zorunda hissetsin, o kadar umursamayin ki o sizinle iletisime gecmek istesin.

Ama bu yol kavgadan, sinir krizlerinden gecmez
Ve ayrica kv nin ne deyip ne demedigini bilmiyoruz.
Bosuna ona bilenmeyin.
Zaten hoslanmiyorsunuz sanirim kvden, ama bunun yolu da ne dedi ne demedi bilmeden tavir yapmak degildir.
Yaptiklariniz cok acemice, cok hircinca ve asla hakli bulunmayacak sekilde.
Omrunuzden yersiniz boyle.
Hem de esiniz de kimse de sizi ciddiye almaz.

Kesinlikle toparlanmalisiniz tekrar ediyorum.

Benim ki buaralar sık sık yapıyor düğün vs olmasa da 11-12 buluyor gelmesi aslında bi birikmişlik vardı
Bakın bu aralar yazmışsınız. Sürekli değil yani. Haklıda olabilirsiniz kendi tarafınızdan bakınca bilemiyorum ama gerçekten o insanların yüzüne utanmadan bakabiliyor musunuz?
Değiyor mu herkese rezil olduğunuza?

Tamam haber vermemesi hata, tartışma da çıkabilir bu yüzden. Ama ortalığı birbirine katacak, sinir krizi geçirecek ne var Allah aşkına? Siz kendiniz söylüyorsunuz komsular cama çıktı diye kayınvalideniz söyleyince neden şeytan oluyor? Hep başkalarını suçlamak yerine önce dönüp kendinizi sorgulayın.

tamam eşiniz konusunda haklısınız, ayıp etmiş süs bitkisi değilsiniz evde eşisiniz. ama kendinizi rezil etmişsiniz, ortalığa laf olmuşsunuz. bi de adamla barışmışsınız yani. bi de üstüne o begenmediğiniz kadının evinde oturuyosunuz. %1 haklıysanız %99 yanlışsınız. safi rezillik kusura bakmayın

Eşiniz size tepki olsun diye haber vermemiş zaten. Çok bunaltmışsınız ki adam da zaten anlayışsızsın niye haber vereceğim ki demiş. Yani adam haber verse de kızacaksınız, vermese de. Eee ne olacaktı ya? Ben olsam ben de protesto ederdim sizi.
Her daim öfkelisiniz, her durumda kavga çıkarıyorsunuz sanırım. Adam da isyan etmiş.
Eğer, hayatım ben bugün normalden daha geç geleceğim, haberin olsun diye aradığında, tamam canım, anahtarın var değil mi, gibisinden bir karşılık alacağını bilse, emin olun arardı. Ama siz o güveni vermiyorsunuz.
Yakında yalan söylemeye de başlar adam, oraya doğru gidiyor çünkü.

Sorun kayınvalidenizde değil siz ve eşinizde.

Buradaki tüm yorumlar aynı noktada birleşmiş bir iki cümle de ben söylemek istedim öfke kontrolü probleminiz oldugu aşikar.
Evliliği yürüten en önemli noktadır saygı. Eşler birbirine bu denli saygısız seviyesiz davranıyorsa problemi dışarıda aramayın. Inşallah cocuklariniza daha fazla zarar vermeden sorunlarınızı çözersiniz

En sevmedıgım seylerden bırı, kapıda yuksek seslı konusanlardır. Sız bagırmaya baslayınca dogal olarak ınsanlar merak edıp dınlemıs
Bundan daha dogal bır sey yok.

Nasıl kı ablamız, annemız hatta arkadasımız kavga edınce ve bız o seslerı duyunca merak edıp soruyorsak
Kv nınkı de normal. Sırf adı kv dıye sormayack mı yanı?
Kımseyı savunmuyorum yazdıklarınıza yorum yapıyorum.

Mahalle tarzı bır yerde yasıyorsanız ve duyulunca komsuların bıle sorması normal

Sorun kayinvalide de değil sizde ve esinizde evet eşiniz geç geleceğini haber verebilirdi ama vermemiş yada o an verememiş ama sizin tepkiniz aşırı hatta çok aşırı olmuş.

Sinir krizi geçirerek saç baş yolarak olayı siz baslatmissiniz herkes duymuş

Kayinvalide de olayı öğrenince oğluyla konuşmak istemiştir doğal olarak

Siz kendi aileniz ile aynı binada otursaniz ve bütün mahallenin duyacağı şekilde kavga etseniz sizin aileniz sormayacakmiydi derdiniz ne neden kavga ettiniz vs diye kim olsa sorardı değil mi.

Birikmislik var sanirim. Bir de yanlış hatırlamıyorsam çocuğunda seni yoruyor. Haklısın çok geç gelmiş haber vermemiş ama haksız duruma dusmussun. Gecenin bir vakti bagris cagris insanlara reklam olmanın manası yok. Hele çocuklar evde uyurken nasıl korktular kim bilir. Biraz sakinleş. KV dende bir şey göremedim yazdıklarında

Eşim yanında geldi yumuşaktı diyorsun. Ama o kadar gözün dönmüşki bilerek yapıyor kinlenmeyeyim diye diyorsunuz. Allah aşkına belli ki kinlenmişsiniz kinleneceğiniz kadar.
Kadın gelmiş, oğlum o kadar büyük kavga etmeyin bağırmayın bakın komşular bile duymuş falan demiştir. Ne var bu da?
Çok zorsunuz, allah çevrenizdekilere sabır versin.

Eşiniz telefonu kapatıp, habersiz bırakarak gecikmesi yanlış. Ama mesela bizim düğünlerde kına öncesi, kına, düğün derken 2-3 gün tören sonlarında gençler takılır, özellikle erkekler alkol alan alır, almayan eşlik eder. Sohbet, muhabbet vs. 3-4 leri bulur.

Mesela eşim böyle bir toplantıya katılsa, tahmin ederim kaçta geleceğini. Ama, buna rağmen arayıp darlıyorsam önce uyarır, sonra telefonu kapatır ki... bu şekilde asla yapmam, yapsamda o da böyle yapar yani.

Geldikten sonra yırtınıp, rezil olan sizsiniz. Bunun dedi kodusu illaki yapılır. Ben olsam yakınıma ben de sorarım, yapmayın böyle şeyler falan diye de telkin ederim. Millete malzeme gerek çünkü.

Kaynananız gayet normal davranmış. Bence siz acilen tedavi olun. Eşinize bağırıp çagırmayın diye değil, kendi ruh sağlığınız icin.

Ve bir de simdi o olayi biraktik kv yuzunden birbirimize giriyoruz demissiniz
Burada deliliniz nedir
Mesela adamla ne diyerek kavga ediyorsunuz
Sana sunu sunu dedi deseniz kvnin ne dedigini bir cumle haricinde bilmiyorsunuz

E adam da donup der ki ne biliyorsun da simdi bunun yuzunden kavga ediyoruz

Simdi su an acilen bu tartismayi kesin
Kendi dunyaniza cekilin
Biraz sakinlesmeye ihtiyacim var
Hazir evdesin cocuklari da al git ya da sen cik bir gez gel, musait olunca yeniden konusabiliriz benzeri cumlelerle bitirin

Bundan sonra da asla boyle tepki vermeyin.
Dedigim gibi guzellikle cozmeye calisin, sayginiz bitmesin, cunku adami sizi bundan sonra hic takmayacak kivama getiriyorsunuz ve ayrica siz de adama saygisizlik etmissiniz.

Siz su anda hem haksiz hem de hala uste cikan konumundasiniz.
Ustelik rezil olmus hissediyor adam belli ki.
Daha uygun bir zamanda hatali oldugunuzu da ayrica belirtin.

Kvyi de acilen salın.
Su an asla hatali degil cunku.

Size körüğe ne hacet, siz yangın değil volkansınız zaten başlı başına
Kv den gelince yumuşak davrandıgına göre eşiniz, belli ki uyarmış yumuşatmış eşinizi. Ben böyle düşünürdüm. Ne demek ondan bilmeyin diye böyle yapıyor. Engin nefretiniz sağolsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…