Benim ki buaralar sık sık yapıyor düğün vs olmasa da 11-12 buluyor gelmesi aslında bi birikmişlik vardıKadınlar eşleri eve azıcık geç gelse neden çıldırır?
Bir kaç konuda daha gördüm bunu.
Adam ayda yılda bir geç geldi diye niye sinir krizi geçirdiniz?
Hayır adamın gittiği yerde belli. Düğün.
Benim eşim bir kez dışarı çıksa ben diyorum erken gelme, eğlen, aklın bizde kalmasın vs diye.
Hiç şu saatte evde olacaksın!!! Yoksa küfrederim bağırır çağırır saçlarımı yolarım demek aklıma gelmedi.
Not: Bu durumu alışkanlık haline getirmeyen, nadir dışarı çıkan adamlar için konuşuyorum. Her gece sokakta fink atanlar için değil.
İyi de bunun hesabını görmenin yolu, gecenin bir yarısında çığlık çığlığa kavga etmek mi? Bir de sinir krizi geçirip saçınızı başınızı yolmuşsunuz. Evde çocuklarınız da varmış. Mükemmel bir travma sebebi yani.Benim ki buaralar sık sık yapıyor düğün vs olmasa da 11-12 buluyor gelmesi aslında bi birikmişlik vardı
Teşekkür ederim, normal de de çok kahveye takılan biri. hatta bu mevkii de herkes öyle hiçbişey yapmasalar semaver yakıp çay içiyolar. Abartıyor 11 -12 buluyor bazen . Sık sık oluyor birikmişlik oldu. Ama bi haber verse kesinlkle böyle olmazdı. Sürekli arayip rezil etmişim. O yuzden haber vermemiş, versem ne olacak zaten anlayışsız bi insansın dediAnladigim kadariyla esiniz ilk defa gec gelmiyor.
Telefonuna ulasamamak vs benim icin de sikinti olurdu.
Oncelikle bu sorunun uzerine yogunlasin cunku esas sorununuz esinizin eve gec gelmesi, kv degil.
Ote yandan hakliyken haksiz konuma dusmek buna denir.
Kimin ne yaptigi unutulur da sizin sinir krizi gecirmeniz unutulmaz.
Genel olarak bu moddaysaniz biraz sakinlesmeye olmuyorsa psikolojik yardim almaya calisin, diger turlusunde kimse neden sinir krizi gecirdi demez de deli sinir krizi geciriyor derler.
Bu cok yipratici, millete rezilligi gectim, kendiniz icin varsa cocuklariniz icin toparlanmalisiniz.
Aradığım yorum.Pardonda kadın ne demiş olanı söylemiş. Rezillik saç baş yolup milleti rahatsız etmişsiniz. Adam haber vermemiş bir burada hakkısınız ama onu bile sıvayıp tüyü dikmişsiniz. Bağırış çağırış komşuları dökecek kadar kavga leşlik. Madem bu kadar şeytan şu bu diyorsun ota boka laf ediyorsunda zaten neyse taşın kadının evinde oturup kadına şeytan vs hakaret ediyorsun ama çıkmayada gözün yemiyor bu ne yaman çelişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?