Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senin komsu yüz vermisin astarini istemekle kalmamis astari almis bile.
Bukadar da alistirmayin istenilecek seylerde komsuluk hakkida bi yere kadar oldu olacak gelsin kizinin nisanini, dügününü sizde yapsin! Mecbur degilsin sen herseyini vermeye
Hepsini iyi kötü anlarım da masa sandalye ne yahu? İyi niyetli olmalı tabi komşu da bu kadarı da biraz abartı. Vermeyin masa sandalye falan. Her isteklerine de evet demeyin bence.
kendi mobilyası koyu renkse sehpalar beyaz bizim olmadığı sırıtır diye koyusunu istemiştir :)
sakın yüz vermeyin bu gider böyle. komşulukta tabiki ara sıra yardım edilir ama hep de tek taraflı olmaz sizin bişey istemediğinizi görüp buna devam etmesi bilinçli olarak afedersiniz kullandığını gösterir.
malesef iyi niyeti suistimal eden çok.
bende de var bunun çocuklarına ödev yaptırma versiyonu.akşamın dokuzu onu demıyor kızıyla kapıma dayanıyor ayyy nolur bi yardıım et ödevımız var diye.bi kere kapısını çalmışlığım yok.. bgün fena patlıcam yoksa sonu gelmiyo
Komsum tasindi ama tehlike devam ediyor cunku ayni apartmanda birkac ust dairemize tasindi :)
Tasinmadan once gelip benim evin yatsk odasina kadar gezdi, bizim taraftan bir daire kiralikmista, sonra ogrendim ki benim diger yan komsunun evinide gezmis gider ayak.
Ayni apartmandayiz ama sadece bir kere gordum tasindigindan beri, onda da ozledim bizim kati alisamadim oraya samimiyet yok , dedi :)
Ogunden sonra ben pek guleryuz gostermedim ve nisan gunu de ev de degildim sanirim, istemedi yani birsey.
Evet konu eski ve sorun kalmadi artik.
Tesekkurler herkese.
benim komsum da boyle bende ne yapacagimi bilmiyorum hersey istiyor aldikarini verecegim diye istiyor sonra kabimi bile vermiyor esimde verme diyor benim rizam yok diyor yogurt yumurta sut para pirinc bulgur aklina ne gelirse gecen pahali telefonunu caldirmis hic uzulmedim eminim evinde varken bile istiyor. merdivenci kadina kapiyi acmiyor hep suyu ben vereyim diye .
Açıkçası kalabalık misafir geldiğinde sehpa, sandalye vs istekleri bana normal geliyor komşuluğun olduğu apartman ya da semtlerde, kültürlerde vs.
Mesela Kızın evde sözü yapılacak konu komşudan sandalye istenebilir gibi.
Ama sizin komşunuz durumu abartmış, acil olarak dur demelisiniz. Elektrik faturasını boşverin ileride daha büyül zararla dönecektir bu Size. Biz komşudan bir bardak un istemeye utanırız, millet de ne yüzsüzmüş.