• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan dairemde ki nemrut ev sahibibim :((

memure06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
82
0
86
39
Ankara
merhaba arkadaşlar, sizlerin yardımına ve değerli fikirlerinize ihtiyacım var. ne zaman forumda yardım istesem hiç esirgemediniz yardımlarınızı. bu konuda da bana akıl verin nolur.çok uzun olcak ama kusura bakmayın arkadaşlar o kadar doluyumki sizlere de anlatamazsam katlanamıycam.

evsahibim yan dairemde oturuyor ve çok nemrut, belalı bir kadın. yani insanlar selam vermeye bile korkuyor desem sanırım yeterince anlatmış olurum. aşırı derecede dedikodu, iftira, kibir, kendi eşi müteahhit ve onun deyişiyle çook zengin (!) olduğu için etraftaki herkesi hakir görme, aşağılama, insanlara emretme yani yok yok.

herneyse ben bu evi tutarken az çok tahmin ettim bu kadının başımı ağrıtacağını, ilk görüşmemizde belli etti fazlasıyla kendisini zaten. ama o ara fazla ev seçeneği yoktu ve neyse artık dedik tuttuk bu kadının evini. asıl olayda burdan sonra başlıyor.

meğer tahmin ettiğimden de fazla kötüymüş bu kadın. çünkü bize eşi evin anahtarlarını verirken demişti "evin 5 anahtarı var hepsini vercem size" diye. ama ertesi gün bize getirdi 4 anahtar verdi. iyiye yordum yine.kaybetmiştir dedim. ama zamanla bunun böyle olmadığı çorap söküğü gibi ortaya çıktı. bu anahtarı eksik verme olayından komşuların haberi olmamasına rağmen yönetici gizlice eşimle beni çağırıp uyardı anahtarın göbeğini değişin.çünkü aynı şekilde yaptıkları yan dairemizde, ev sahibinin evde bulunmadığı 15 dakika içerisinde bütün altınları çalınmış. her neyse değiştik anahtarın göbeğini. birde bu kadın çok mimli şirretliğiyle. bu civarda çok evleri ve çok kiracıları var. meğer her kiracıya bir eksik anahtar verdirirmiş kocasına. kiracı memlekete falan gidince evi dolaşırmış iyi mi temiz mi evinde ne eşyası var neyi yok vs vs. diye.

taşındığım günden itibaren kadının eli benim zilden hiç ayrılmıyor. kendi evinin mutfağına gider gelir gibi rahat girip çıkmak istiyor. yani anahtarı değişmemiş olsak direk girecek nerdeyse o kadar rahat yani.benimde daha 9 aylık bir bebeğim var ve bilirsiniz diş çıkarma dönemindeki huysuzlukları, uykusuzlukları.. zaten gece boyunca kızım ne beni uyutuyor ne kendi uyuyor. tam sabah oluyor çocuğu zar zor uyutuyorum. kendimde bir yarım saat başımı koyayım demeye kalmıyor eli bizim zilde. saat sabah 8.00. hatta zilde çok yüksek sesli çalıyor alt üst katların zili bile çok rahat duyuluyor bizim evde o kadar yani. çocuk tekrar uyanıyor bangırr bangır çalan zille. ben zaten uykusuz. birde ankarada eşim ve kızımdan başka kimsem yok bebeğimi 1 yarım saatliğine bırakıp da işlerimi göreceğim.memuriyetim dolayısıyla buradayız. sabah 8 de teftişe geliyor.geldiği anda mutfaktan başlayıp yatak odasına kadar her odayı bana dönüp bakmadan dolaşıyor sanki evde birşey ararsın ya öyle aynı. sonradan öğrendimki her kiracısına böyle yapıyormuş. ve bu böyle her sabah 8 9 10 11 12 13 saat başı benim eve girip tüm odaları dolaşıp gerekli teftişleri yapmazsa içi rahat etmiyor. ve kapıyı bırakın hiç açmamayı ilk çaldığı anda açmayıp zili 2.çalışında falan açarsan kapıyı açar açmaz ne laflar sayıyor görseniz. hayır gelmesine yine gelsin ama zaten kimse bunu evine almıyor burda.sadece ev sahibim olduğu için benim evime girme hakkını kendinde bulabiliyor.hasbel kader birilerinin evine girdiyse bile yok halıları yağlı, yok tüllerini araladım camı kirli vs.diyerek günlerce dedikodularını yapıyor. bana da "ben kimin evine gidersem gideyim ayağıma terlik verselerde giymem hemen ayağımı sürter halıya bakarım yağlımı halılar diye" diyor.yani bana özel değil kimin evine giderse böyle yapıyormuş.ve gece boyu temizlik bile yapmış, hiç uyumamış bile olsan sabah 8 de bir insanın evi ve kendi ne kadar müsait olabilirki. inanın ev işlerini yapıyorum birde duş alayım diyorum ama ya gelirde kapıyı açamazsam (işte o zaman apartmanın için de bas bas bağırıyor). zannedersin bu kiracı ya kirayı ödemedi yada evi yıktı döktü.(6 aylık kirayı peşin verdim birde evine duvara saat bile asmadım çivi çakmamak için. bu kadar da özen gösteriyorum) resmen paranoyak etti beni.

geçen akşam gelmiş eşim beni gezmeye çıkarmıştı. zili çaldım çaldım neden açmıyorsunuz 3 kere geldim diye ne fırçalar atıyor görseniz apartmanın içinde bana. inanın evimin balkonuna çıkamıyorum başlıyor azönce geldim niye açmadın, niye geç açtın..

çocuğu yarım saatliğine uyutup evin aşağısında marketimiz var oradan alışverişe iniyorum. ben gelmeye zile basa basa çocuğu uyandırmış.çocuk zırıl zırıl ağlıyor. birde pişkin pişkin gelmiş tekrar kapıya. azönce yarım saat ziline bastım açmadın diyo..

eşim sırf bu yüzden evimizin zilini iptal etti artık çalmıyor zil. bu seferde kapının tokmağını duyamadığım zaman basıyor yaygarayı. olmadı bu seferde evin 3 kat aşağısına inip evin giriş kapısındaki zile basıyor aç ben geliyorum diye. 2 hafta sonra aşağının zilini de iptal ettik. düşünün kendi zilimizi iptal ediyoruz.

geçen gün su çiçeği oldum. büyük insanlarda su çiçeği çok ağır geçer. gözüme falan bile sıçradı körlük riski falan vardı.gözlerimin biri hiç açılmıyordu kançanağı gibi gözbebeğim bile görünmüyordu düşünün. gelmiş ben o haldeyken üst kattakinin gelini doğum yapmış ziyarete gidelim birlikte diye ısrar ediyor. bende zaten çok hastaydım ayakta sallanıyordum başağrısından.gözümün ağrısından.. hem gidebilecek durumda olsam bile orada yeni doğmuş bir bebek var. ona su çiçeğini geçirmem an meselesi olur ve el kadar meleğin vebalini alamam dedim. ben iyileşince gideceğimi söyledim. hem ailesininde gönlü olmaz bebeğin. bu halde neden gelmiş derler yani. ev sahibimde herkesle küs olduğu için tek gidemiyor. ben yanında olursam cesaret alıcak. doğum ziyaretinede gideceğinden değil de kimse bununla konuşmadığı için 1 kişi bari kazanayım düşüncesi var.

kaç kere banyodan çıkıp kapıyı açtım bu kadına sayısı ben unuttum arkadaşlar. ve banyodaydım diye bornozla kapıyı yarım açtım.bunu biliyor ve eşimi her gün iş dönüşü yolunu kesip kapıyı geç açıyor bana. diye şikayet ediyormuş. eşimde çok sinir oluyor bu kadına.

aslında memurum ve nisanda aldığım ücretsiz izin bitiyor. eşim olmazsa işe şimdi başla diyor.işe gidersen belki bu kadar yapamaz diyor. ama eve ben bakıcıyı bıraksam yine onada aynı şeyleri yapacak.ne çocuğu ne bakıcıyı nede kapıyı rahat bırakmıycak. hiç bir çözüm bulamıyoruz arkadaşlar. sizin fikirlerinize çok değer veriyorum.

ne yapıcam bu kadınla nolur bana bi yol gösterin arkadaşlar

bu arada yazmayı unutmuşum o su çiçeği olduğum günlerde onunla birlikte doğum ziyaretine yanında gitmedim diye günlerce bana yapmadığını bırakmadı.ne olur fikir verin arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız

Izniniz ile "yuhhhhhhhhhhh" demek istiyorum.

Bu kadarina pes,nasil dayaniyorsun buna canim ya?

Ben olsam kafayi yerdim yemin ederim.

Peki kadina acik acik müsait degilim desen?

Tavrini en bastan koymaliydin canim benim ya,düsündükce nasil sinirleniyorum anlatamam.

Tek yapabileceginiz sey ordan tasinmak,sartlar ne olursa olsun ben asla cekemezdim bu kadini.

Evine niye gidiyor ki, varsa bos bir odaniz yarin bir gün oraya yerlesir..

Tasinabileceginiz anda cikin o evden,tabi sözlesmeye bagli..

O süre zarfinda da kadina tavrini koy canim,müsait degilim de gec.

iyi de uygun fiyat diye bunca çileye katlanılırmı
kadına demedinmi evinizden çıkıcam böyle yaparsanız falan diye.
kaç ayınız kaldı başka yere taşınmayı düşünmüyormusunuz.

pess ya bizim evde benim dışımda 6 kişi yaşar bırakın odamı benim bulunduğum kata bile günde 5 defadan fazla gelmezler bu kadın bu hakkı nerden buluyor!!:oklava:

gerçi kusura bakmayın siz vermişsiniz o yüzü..

kiracıysanız kendınıze baska bır ev bakın yada tavrınızı ortaya koyun kıbarca bızımde vardı boyle bır sahıbımız annemı babama sıkayet edıyordu kocası ban koca bulmaya kalkıyordu ev akıyordu akmıyo deyıp ılgılenmıyorlardı daha neler neler anlatsam sasarsın ev sahıbı cok ıyı bıle olsa aynı apartmanda yakında olursa bız tutmayız sizi yazdıklarınızı cok uzun olsada okudum anlıyorum

ya aklıma gelıyo da bız bu ev sahıbımız ıkıde bır gelınce annem hıc gıtmemeye karsılasmamaya dıkkat edıyordu ama calınca acmama olayı falan asla olmadı ona ragmen ne dedı sasarsıınız bır gun marketten geldık kapı aralı ayakkabılarımızı cıkırıyoruz bunu yukarıya cıktıgından haberımız yok aksam babamı yakallamıs demıskı karın benı ıcerıye almadı yuzume kapıyı pat dıye kapadılar dıye acındırmıs hayırlı olsun komsuuda ev sahıbıde 3 sene oturmustuk orda

Hayret birşey ne insanlar var Yarabbim! Bence siz çok bile dayanmışsınız, kiracısınız diye size böyle davranma hakkını kendinde nasıl buluyor? Tavrınızı ve bu durumdan hoşlanmadığınızı açık açık söyleyin, neden bebeğimi uykudan uyandırıyorsun, bornozla kapıyı açmak zorundamıyım deyin, ne bileyim deyin işte birşeyler, anlaşılan bu kadın dengesiz arkadaşım, yerinizde olsam en kısa zamanda başka bir yere taşınırdım.

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım bedava olsa oturulmaz o evde ya, bizden fikir istemişsin ama bu evsahibine hiç bi fikir işlemez, kaya gibi sabit fikirli anlaşılan, malesefki tek çözüm çıkmakkaydirigubbakcemile5

Okurken bile çatladım sinirden. Benim ikinci evsahibim böyleydi, akşam işten gelince kapımı çalar teftiş ederdi. Ama ben senin kadar sabırlı biri değilim. Bir hafta sonra kolundan tutup dışarıya atmıştım. Ertesi günü evimin girişini su başmış buldum. Meğer hortumla kapımın eşiğinden içeriye suyu boşaltmış birde utanmadan söylüyor, sen beni atarsan ben böyle yaparım diye. Tabi bende kadın kapının önündeyken başından aşağıya suyu döküvermiştim. İnatlaşmamış epey sürmüştü ama ben hiç altta kalmadım ne yaptıysa bir kötüsünü ben yaptım sonunda pes etti. Gerçi sayesinde ev sahibi oldum. Böyle ikinci bir ev sahibim olursa katil olabilirdim çünkü.
Sen çok sabretmişsin, fazla taviz vermişsin. Biraz dişini göster haddini bildir. Böylelerine karşı sustukça iyice tepene binerlirl.

ay vallahi okurken bile bunaltı geldi bence fazla oturmadan ruh sağlığınız için tez evvel başka bir eve göçün eşine olanları anlat sonuçta sen bedava o evde oturmuyorsunohaoldumsmile

cokmu yuz verdınız aceba..
evınde oturuyosunuz dıye sızı aılesı yada kızımı sandı..

taşın be gülüm çekilirmi bu kadın,
anladığım kadarıyla bişey diyemiyorsun, ben olsam hallederimde,
evini bedava verse neyse,
mecbur değilsin her gün onun teftişine,
yüz verme ,
sen işe başlayınca daha rahat at koşturur evinde,
o kimki, kirasını bilsin otursun.
ben olsam çıkardım, yada söylerdim açık açık.

canlarım yanlış anladınız. uygun diye bu evi tuttuk derken fiyatını kastetmedim.apartmanda herkes 400 e otururken ben 500 e tuttum bu evi. uygundan kastım eşimin ve benim işe giderken kullandığımız servis güzergahında olması merkeze yakınlığı vs. gibi şartlara uygunluğunu kastettim.

dediğiniz gibi müsait değilim demeyi de denedim ama kadın arsız günde 10 defa gelse 10unda da müsait değilim desem 11.kez yine geliyor. bu sefer balkonda, apartman içerisinde kapımın az bir tıkırtısını duysa hemen kendi evinin kapısını açıyor ve ordan laf çakıyor. dediği laf şu: "bir insan evine geleni istemiyorsa bunun altından her anlam çıkar işkillenirim" diyor. lafa bakarmısınız? bu lafı bana söylediği gün 1 hafta uyuyamadım. eşime söylediğimde o da çok sinirlendi. eşime her iş dönüşü sanki yolunu beklior gibi başlıyormuş beni şikayet etmeye.demiştimya iftiracı diye. eşime diyormuşki "kapıyı geç açıyor hep, işkillenmiyor musun?" eşimde kızmış ben eşime dağlar kadar güveniyorum siz rahat olun demiş.

misafiri çok severim aslında ama böylesini değil. bu misafir olarak gelmiyor anlattığım üzere. teftişe geliyor..

birde ben evimin temizliğine çok düşkünüm. açığımı arıyor ama bulamıyor. bakıyor heryer tertemiz. geçenlerde inanın 3 defa da farklı günlerde kirli çamaşır sepetimin içini açtı baktı.gerisini siz düşünün. hani tv de bir program varya "benim kocam bir melek" diye. orada kadınlar kocasının temizliğini teftişe geliyorlarya bu da aynen öyle yapıyor teftişi bitince gidiyor. 1 saat sonra yine kapıda çat çat çat ben geldim :(

bu kadın yüzünden eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen ev meselesi yüzünden tartışıyoruz. çünkü şuanda bulunduğumuz semtte çok güzel bir ev alacak kadar paramız var.ama şöylede bir durum var.birçok yere öğretim görevliliğine başvurdum.ama ne zaman çıkacağı belli değil. yani bugün başvurum kabul edilse yarın memurluktan istifa edip başka bir şehirde göreve başlıycam. eşim bu şehirde kalmayacağımız için ev almaya yanaşmıyor. ben de bu kadın böyle yaptıkça eşime yarın gidecekte olsak kendi evimizi alıp kendi evimizde oturalım diyorum. o kadar gözüm karardı artık.farklı birşehire bile gitsek buradaki evi satmadan gittiğimiz yerde yeni ev alabiliriz.eşimle ikimizin geliri aylık 6000 i buluyor. bu kadar maaşımız varken, kadının kirasını 6 aylık peşin verirken bu kadını çekmeye katlanamıyorum. bu konuda da kararsız kalıyoruz. ben rezil olacağıma param rezil olsun diyorum ben. bu konuya ne dersiniz

ayrıca kiracı hakları diye birşey var,sözleşmeniz vardır muhtemelen,o evi kendi eviniz gibi kullanın,sizinle görüşmek istemiyorum deyin sert bir şekilde bir daha eve adım atmayın deyin,ileri gidersede kiracı hakları konusunda bir dosyayı eline sıkıştırın.
mahkemelik oluruz diyede alttan tehtid edin.

o ev sizin olsaydı,o kadında herhangi bir komşunuz olsaydı yine siz bi tepki vermezdiniz gibime geliyor,(yanlışsam uyarın)

çünkü kiracı da olsanız ondan çekineceğiniz birşey yokki eskisi gibi kolundan tutup atamıyorlar kiracıları.

ayrıca kiracı hakları diye birşey var,sözleşmeniz vardır muhtemelen,o evi kendi eviniz gibi kullanın,sizinle görüşmek istemiyorum deyin sert bir şekilde bir daha eve adım atmayın deyin,ileri gidersede kiracı hakları konusunda bir dosyayı eline sıkıştırın.
mahkemelik oluruz diyede alttan tehtid edin.

o ev sizin olsaydı,o kadında herhangi bir komşunuz olsaydı yine siz bi tepki vermezdiniz gibime geliyor,(yanlışsam uyarın)

çünkü kiracı da olsanız ondan çekineceğiniz birşey yokki eskisi gibi kolundan tutup atamıyorlar kiracıları.

canım bize kontratın fotokopisini bile vermediler.ha bugün veririm ha yarın veririm, yok unuttum yok büroda kaldı yok kaybettim gibi bahanelere sığınarak kocası atlattı bizi hep. ama bende onlar tilkiyse bende kuyruğuyum dedim.gittim kırtasiyeye birtane kontrat alıp düzenledim ve çaldım kapısını. işyerime lojman için başvuru yapcam.kiracı olduğumu ispatlamam lazım şunu imzalarmısınız dedim. kaçarı kalmadı kem küm etti ama imzalamak zorunda kaldı. kontrata göre 6 ay daha oturabiliriz. eğer kadınla ters düşersem bir sonraki sene kontratı yenilemeyebilir.

aslında elimde şöyle de bir koz var. bunlar evi gizli yoldan kiraya veriyor. vergi vermemek için resmiyete dökmüyorlar yani hiçbir şeyi. bu da işime yarayabilir belki korkutma açısından.. şikayet halinde zarara uğrayabilirler değilmi?

hayır canım evsahibi olmasa kesinlikle tepkimi koyardım. başta demiştimya kadına insanlar selam vermeye korkuyorlar. balkonda başını görse ben sineğin yağını bile ezerim diye insanlara tehditler savuran bir tip.

seneye keyfi olarak kontratı yenilememe gibi bir hakları var ama değil mi? çünkü paraya ihtiyaçları yokki

canlarım yanlış anladınız. uygun diye bu evi tuttuk derken fiyatını kastetmedim.apartmanda herkes 400 e otururken ben 500 e tuttum bu evi. uygundan kastım eşimin ve benim işe giderken kullandığımız servis güzergahında olması merkeze yakınlığı vs. gibi şartlara uygunluğunu kastettim.

dediğiniz gibi müsait değilim demeyi de denedim ama kadın arsız günde 10 defa gelse 10unda da müsait değilim desem 11.kez yine geliyor. bu sefer balkonda, apartman içerisinde kapımın az bir tıkırtısını duysa hemen kendi evinin kapısını açıyor ve ordan laf çakıyor. dediği laf şu: "bir insan evine geleni istemiyorsa bunun altından her anlam çıkar işkillenirim" diyor. lafa bakarmısınız? bu lafı bana söylediği gün 1 hafta uyuyamadım. eşime söylediğimde o da çok sinirlendi. eşime her iş dönüşü sanki yolunu beklior gibi başlıyormuş beni şikayet etmeye.demiştimya iftiracı diye. eşime diyormuşki "kapıyı geç açıyor hep, işkillenmiyor musun?" eşimde kızmış ben eşime dağlar kadar güveniyorum siz rahat olun demiş.

misafiri çok severim aslında ama böylesini değil. bu misafir olarak gelmiyor anlattığım üzere. teftişe geliyor..

birde ben evimin temizliğine çok düşkünüm. açığımı arıyor ama bulamıyor. bakıyor heryer tertemiz. geçenlerde inanın 3 defa da farklı günlerde kirli çamaşır sepetimin içini açtı baktı.gerisini siz düşünün. hani tv de bir program varya "benim kocam bir melek" diye. orada kadınlar kocasının temizliğini teftişe geliyorlarya bu da aynen öyle yapıyor teftişi bitince gidiyor. 1 saat sonra yine kapıda çat çat çat ben geldim :(

bu kadın yüzünden eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen ev meselesi yüzünden tartışıyoruz. çünkü şuanda bulunduğumuz semtte çok güzel bir ev alacak kadar paramız var.ama şöylede bir durum var.birçok yere öğretim görevliliğine başvurdum.ama ne zaman çıkacağı belli değil. yani bugün başvurum kabul edilse yarın memurluktan istifa edip başka bir şehirde göreve başlıycam. eşim bu şehirde kalmayacağımız için ev almaya yanaşmıyor. ben de bu kadın böyle yaptıkça eşime yarın gidecekte olsak kendi evimizi alıp kendi evimizde oturalım diyorum. o kadar gözüm karardı artık.farklı birşehire bile gitsek buradaki evi satmadan gittiğimiz yerde yeni ev alabiliriz.eşimle ikimizin geliri aylık 6000 i buluyor. bu kadar maaşımız varken, kadının kirasını 6 aylık peşin verirken bu kadını çekmeye katlanamıyorum. bu konuda da kararsız kalıyoruz. ben rezil olacağıma param rezil olsun diyorum ben. bu konuya ne dersiniz

valla canım madem madden sorunumuz yok diyosun ben olsam 1 gün içinde başka ev bulur, tam teşekkülü nakliyecilerle bir günde taşınır yerleşirim ama ben olsam
artık kadın namusuna bile laf atar hale gelmişken daha ne işin var o evde
o kirli sepetini karıştırırken sen ne diyosun onu da merak ettim
:hulya:

Okurken içim daraldı..
Siz fazla iyiniyetlisiniz,kaynanalardan bile bu kadar çeken gelin azdır..
ınsan ağzını açıp iki kelam etmez mi..Nasıl sabrediyorsun..
Benim çocuğum küçük, günümün yarısını sana kapı açmakla geçiriyorum de gitsin..
Bu ne yaaa..
yok yok olmaz böyle..tavrını koy..
ınsan banyodan çıkıp kapı açarken, bir laf etmez mi kadına..
Yapma gözünü seveyim..Evi sana bağışlamadı ya..
Evsahibiyse evsahibi..ne yani..
Yumuşak olma..Uslubunca mesafeni koy..
Rahatsız olduğunu anlat bence..

valla canım madem madden sorunumuz yok diyosun ben olsam 1 gün içinde başka ev bulur, tam teşekkülü nakliyecilerle bir günde taşınır yerleşirim ama ben olsam
artık kadın namusuna bile laf atar hale gelmişken daha ne işin var o evde
o kirli sepetini karıştırırken sen ne diyosun onu da merak ettim
:hulya:

birşeymi aradın gibi ima yollu dokundurdum ama arsız. anlatamam görmen lazım. ya işkillenme lafını sırf misilleme yapmak için söylüyor.yoksa benim öyle birşey yapmayacağım adı soyadı gibi aşikar. yani sen bana kapıyı açmazsan yada geç açarsan bende kocana böyle şikayet eder onun beynini karıncalandırırım demeye getiriyor. namazında niyazında bir insanım. bu sözü ilk duyduğumda çok sinirlendim ama ne eşim için ne benim için ehemmiyeti yok bu sözün aslında. birbirimize güvenimiz tam. kaldı ki evime uçan kuştan bile haberi var bu kadının. nasıl başarıyor bilemiyorum ama evde 3 tane yetişkin oğlu ve kocası ve evinin sorumluluğu olduğu halde 24 saat beni gözlemliyor. geçen gün aidat toplayan yönetici ile eşini biraz hoşbeş edelim diye eşimle içeri aldık. onu bile görmüş kapısı kapalı olduğu halde. niye alıyorsunuz eve o işe yaramaz insanları diye bana çıkışıyor birde. herkesle küs olduğu için kimse bununla görüşmüyor.benimde ondan başkasıyla görüşmeme müsaade etmiyor aklınca.yinede apartmanda güvendiğim insanlarla görüşüyorum.

birde ben bu kadının evine toplamda 2 kere gittim sadece.birisi kontratı imzalatmak için 5 dakikalığına, diğeri de depozitoyu vermek için. yani bende gitmiyorum onun evine ve geldim geleli hep mesafeliyim ona karşı

hayır canım evsahibi olmasa kesinlikle tepkimi koyardım. başta demiştimya kadına insanlar selam vermeye korkuyorlar. balkonda başını görse ben sineğin yağını bile ezerim diye insanlara tehditler savuran bir tip.

seneye keyfi olarak kontratı yenilememe gibi bir hakları var ama değil mi? çünkü paraya ihtiyaçları yokki

anladım canım,evet keyfi olarak yenilemeyebilirler ancak bu ihtimali düşünerek alttan almayn bence,çünkü bu kadar katlanmışsınız herşeyine,birde gıcıklığına yenilemezse yanına kar kalır ve sana da çok koyar.

sizin namusunuza laf atmış aklınca ama şu vergi kaçırma şeysi iyi fikir bak eline koz geçmiş.
valla çok sabırlısınız ben hayatta dayanamazdım

ha son olarak bu konuda ondan çeken komşularınızdan yardım alabilirsiniz

Back
X