- 7 Temmuz 2010
- 31
- 37
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Merhabalar, kendi irademle bir kaç kilo verip, sonrasında diyetimi yamunayla desteklemeye karar verdim. Umarım kolay veririm sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım kolay gelsinBuraya da bilgi vermeyi unutmayınız arada...Merhabalar, kendi irademle bir kaç kilo verip, sonrasında diyetimi yamunayla desteklemeye karar verdim. Umarım kolay veririm sevgiler
Canım ay ne güzel.Faydam olunca çok mutlu oluyorum.Yamuna korseyi kullanmaya basladim o kadar guzel ki herkez cok fit göründüğümu söylüyor. Hatta eşim bile banada alalim bunun tayti varsa ondan da al dedi :) gercekten mukemmel tesekkur ederim BLUEGREENBLUE iyiki senin sözünü dinlemisim
Merhaba canım yazınız yeni gördüm.Kusura bakmayınız
Ben çok memnunum.
Gerçekten de ben başka korse hayatımda kullanmadım .
Zaten bunu deneme için almıştım.
Diğer korseleri arkadaşlarla kıyasladım dediğiniz gibi alakası yok.
Terleme evet önceleri oldu bu kilo verme ile ilgili ve olmalı da.
Kaşıntı üzerince fazla durmayınız.Geçiyor.
Zaten ter olunca o alan kapalı elbette kaşınır.Ama zamanla geçer.
Nasıl halen memnun musunuz...
Merhaba canım yazınız yeni gördüm.Kusura bakmayınız
Ben çok memnunum.
Gerçekten de ben başka korse hayatımda kullanmadım .
Zaten bunu deneme için almıştım.
Diğer korseleri arkadaşlarla kıyasladım dediğiniz gibi alakası yok.
Terleme evet önceleri oldu bu kilo verme ile ilgili ve olmalı da.
Kaşıntı üzerince fazla durmayınız.Geçiyor.
Zaten ter olunca o alan kapalı elbette kaşınır.Ama zamanla geçer.
Nasıl halen memnun musunuz...
Merhaba canım.Ben 3 haftadır düzenli kullanıyorum fakat 2cmincelme oldu henüz, hani bugün sonuncu kopcaya geçtim ama acaba korse mi esniyor diyorum sonucta aman aman bi incelmem yok, bakalım biraz daha kullanalım ne olacak
Siz temsilci ya da gizli reklamcı falan mısınız acabaMerhaba canım.
Metabolizma herkeste farklı çalıştığı için kullanım herkese göre farklılık gösterir.
Bana göre 3 haftada 2 cm. incelme de iyi bir şey.Kilonuzda değişim var mı.
Sanırım 51.5 kiloydunuz.Dediğiniz gibi biraz daha kullanın.
Hemen pes etmeyiniz zaman lazım...
Beni güldürdünüz akşam akşam.Siz temsilci ya da gizli reklamcı falan mısınız acaba
Canım hayırlısı olsun.Evet lütfen kullanıp yazalım.Ben fayda gördüm.Ben de aldim askısız latex daha gelmedi kargo cok yogunluk var 3.siparisimde anca olusturdular siparisi kullanıp yazıcam ben de ise yarayip yaramadigini
Fayda olacak inanıyorum.Hadi bakalm insallah canm diger konuda gormussundur kup sekerli sandvicin mesajini biraz moralim bozuldu ama cok iyi yorumlar da var dedigin gibi neden herkeste ayni olmuyo ki cogu urun gibi bunun da sonuclari kisiden kisiye degisiyo galiba
Merhaba canım. Sizin de fazla kilonuz yok sanırım, ölçüleriniz normal.BLUEGREENBLUE başlangıç ve suanı değerlendirirsek, bel ilk ölçümünüz kaçtı ve kac ay kullanımla kac cm oldu?
Benim bel 67 cm. 63 e düşmek istiyorum. Fiyat yüksek. Ikinci el düşünürüm belki. Sonucta eskiyen birşey degil
Merhaba .Hayırlı olsun.Dün geldi nihayet korsem baya gecikmeli geldi ama takılmam ben oyle seylere paketleme guzel etkileyici bez torba actm korse kaliteli dokundum flan herkes yaziyo bunlari ben de yazmasam icimde kalirditakarken olmicak sandm baya zorlandm cok korktum ama oldu tabisonra havalara girdim hatta bi kucugunu mu alsaydm acaba diye takarken cektiklerimi unutupm beden aldım belim 80 gobek cevrem 96ydı taktiktan sonra gercekten cok iyi hissediyosunuz kendinizi tabii ki aşırı bi incelme olmuyo ama rahat bi korseden alabilceginiz maksimum sonuc bence taktiktan sonra belim 76 gobek cevrem 91 di yani belden 4 gobekten 5cm sıkıstı ve ben sıkı bi insanım daha yumusak olanlari daha iyi sıkıstirir takinca. Rahatligina gelince normalde de cok daralip bunalan biri degilm bebisim var yoksa lady victorian alcaktm da rahat egilip dogrulmam lazm. Bana bi sıkıntı yapmadı ama şu var sırtım cok olmamasina ragmen pırtladı ust kısımdan. Korseyi alma sebebim ben zayiflayabilen bi insanim ama gobek ve belden gitmiyoo kilo verince yuzum cöküyo bacaklarm inceliyo pek diyet yapmayi dusunmyorum bakalm insallah korse esnemeden gercekten incelerek kopcalari atlarm amin BENDEKİ sonucu paylasicam umutluyum inanıyorum o bel inceleceeek