- 15 Kasım 2024
- 3
- 0
-
- Konu Sahibi safirkagitatik
2 aylık evlilikte ne çocuğu zaten? doğru yoldasın zamana bırakKızlar selam, çok önemli bir çelişkiye sahibim içimde o da şudur ki: eşimle 2 aydır evliyiz onu seviyorum ama çocuk istemiyorum asla. Bu normal bi durum mu yoksa biryerlerde yanlış kararlar mı almışım, sizce ne dersiniz
Daha çok yeni. Şu anda çocuk istememeniz çok normal. Kaldı ki 5 yıl sonra da aynı düşüncede olabilirsiniz. Evli iki insanın birbirini sevme kıstası çocuk yapmak değil. Zamana bırakın.Kızlar selam, çok önemli bir çelişkiye sahibim içimde o da şudur ki: eşimle 2 aydır evliyiz onu seviyorum ama çocuk istemiyorum asla. Bu normal bi durum mu yoksa biryerlerde yanlış kararlar mı almışım, sizce ne dersiniz
Henüz evlilik çok yeni. Aynı evde birbirinize alışma sürecindesiniz. Bu aşamada çocuk istememek gayet normal bir durum. Bu konuda kendinizde bir suç bulmayin, önce evliliğe alışın sonrasında çocuk isteyip istemediğinize karar verirsiniz zatenKızlar selam, çok önemli bir çelişkiye sahibim içimde o da şudur ki: eşimle 2 aydır evliyiz onu seviyorum ama çocuk istemiyorum asla. Bu normal bi durum mu yoksa biryerlerde yanlış kararlar mı almışım, sizce ne dersiniz
Konuşamadım doğru dürüst, belki de isterim umuduyla 3 yıla yapalım dedik şimdi asla istemeyeceğim gibi düşünüyorum bu duygu içimde büyüyorAnladığım kadarıyla hiçbir zaman çocuk sahibi olmak istemiyorsunuz. Bunu eşinizle konuştunuz mu?
İnsanlar çeşitli sebeplerle çocuk sahibi olmak istemeyebilir bu durum evliliğin ve sevginin geçerliliğini sorgulatmamalı. Henüz çok yeni evlisiniz evliliğinizin keyfini çıkarın. Kendinize çocuk konusunda baskı yapmadan zamanla duygularınızı gözlemleyin en doğru zamanı karar verin.Kızlar selam, çok önemli bir çelişkiye sahibim içimde o da şudur ki: eşimle 2 aydır evliyiz onu seviyorum ama çocuk istemiyorum asla. Bu normal bi durum mu yoksa biryerlerde yanlış kararlar mı almışım, sizce ne dersiniz