Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silince yeniden whatsapp ı açınca bende geri geliyor bazen. birde galiba whatsapp a ayzılan şeyler depolanıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ulaşılabiliyor tekrar diyorlar. ama bence saçma milyarlarca konuşma hergün nasıl depolansın o kadar büyük bir saklama alanının maliyetini whatsapp niye alsın? ama belki benim bilmediğim bir teknolojisi vardır bu işin.Whatsaptan butun mesajlari silince geri nasil yuklenecek anlamadim mesajlari konu sahibi yedeklemismi acaba bu kadar korkuyo
Ohooo siz tartışırken bence konu sahibi kocasıyla barıştı yeni konusuna kadar
Bu arada bende erken evlenenler kervanındanim ancak yaş ile olgunlugun ne ilgisi var kısmına katılmıyorum. 21 yaşında evlendim şimdi 31 yaşındayım ve geçen 10 yıl içinde çok değiştim mesela.ancak şu da var ki hakkını savunan kadın yaşı, mesleği, inancı ne olursa olsun her durumda kendini korur.burada yaşı olgun, ısı olan, ailesi destekçisi olan ama kocam da kocam diye tutturan herseye boyun eğen insanlarda okuduk.
Canim yedekle varda yedeklemeden direk silincede mi tekrar yukleniyormus.Whatsabi kac defa telden programini sildim yukleyince sadece silmedigim mesajlar cikti başka çıkmadı.konu sahibi insallah arsivlememistir yada yedeklememistirsilince yeniden whatsapp ı açınca bende geri geliyor bazen. birde galiba whatsapp a ayzılan şeyler depolanıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ulaşılabiliyor tekrar diyorlar. ama bence saçma milyarlarca konuşma hergün nasıl depolansın o kadar büyük bir saklama alanının maliyetini whatsapp niye alsın? ama belki benim bilmediğim bir teknolojisi vardır bu işin.
ben bildiğim kadarıyla her gece saat 4"de whatsaptan sildiğimiz mesajlar siliniyor tamamen.yani bir yerde öyle okumuştum.
mesela bugun öğlen bir mesaj sildim ama sildiğim mesaj bu süreçte tamamen silinmiyor ta ki gece 4 e kadar.ondan sonra silindiğini biliyorum ben.yani whatsap kendiliğinden siliyor.amaan çok karışık bir yorum yaptım ben yaa.
Konu sahibi mesajlari okuyordu az once ama cevap yazmadI
Amaaan. Bu konu sahiplerini de ben anlamıyorum. Akıl danışıyorlar, verdiğimiz aklı tutmuyorlar. En nefret ettiğim şeyMalesef oyle olacak galiba
Eyvah eyvah O zaman hepten yandıbide okuyan kocasıymış..
Amaaan. Bu konu sahiplerini de ben anlamıyorum. Akıl danışıyorlar, verdiğimiz aklı tutmuyorlar. En nefret ettiğim şey
Canım anlıyorum da burada bir sürü insan var. Dertleşmek için kendi kafa yapısından birini bulması lazım. Buraya gelip böyle yazarsa, herkes bir şey söyler. Yanıt da vermemiş. Korktum valla nolucaksa :SBazi konularin cozumden ziyade dertlesilmek icin acildigini dusunuyorum. Anlatacak esi dostu yoksa ya da mevzu ese dosta anlatilacabilecek gibi degilse sanal ortamda hic tanimadigi kisilere dert acmak rahatlatiyor insanlari sanirim.