Ailesi arkasinda dursa bu kizcagiz bu durumda olmazdi tabii bu kacinci kavga kiyametBize en büyük kötülük, ''erkektir sen ses etme, yuvana sahip çık kızım, kocana saygılı ol '' mantığı hep ..
Aslında işin, yaş, maddi ya da manevi boyutundan çok yetiştiriliş ve karakterle de çok ilgisi var ..
Yoksa kafasına ayrılmayı koyan yapıyor bir şekilde aslında ..
Bu kızın da psikolojisini bitirmişler ana oğul elbirliği ile ve ailesinin de ne kadar arkasında durduğu
tartışılır .
Yok yok 31 yaş gayet güzel bir yas bence evlilik için, benimkisi deli cesaretiydi aslında. Mesleğim vardı, esime de aşık olmuştum ne gerek var beklemeye dedim ama cocuktuk ikimizde.mesela şimdi düşünüyorum da biz 25 yaşına kadar resmen Evcilik oynamisiz:)Yok ben anlasamadigimizidusunmedim valla sadece birbirimizi alintiladik o kadar bence gayet guzel bir muhabbetimiz var
Elestirmek icin soylemiyorum sizi ama 21 yasinda kim evlense ona aman yapma etme derim yani gayriihtiyari olarak cunku hayat ortada kime ne olacagi elbette belli degil ama ozellikle de bazi seyleredavetiye cikarmamak lazim demek istemistim yoksa niyetim sizi hedef almak degildi
Beni sorarsaniz benim de yaptigim bana gore guzel degil ki ben devana gore cok gec evlendim hersey icin cok gec kaldim yas 31
Olsun evlilik zaten basli basina bir kumardir der annemYok yok 31 yaş gayet güzel bir yas bence evlilik için, benimkisi deli cesaretiydi aslında. Mesleğim vardı, esime de aşık olmuştum ne gerek var beklemeye dedim ama cocuktuk ikimizde.mesela şimdi düşünüyorum da biz 25 yaşına kadar resmen Evcilik oynamisiz:)
Kadin siginma evlerinin hali bir yana orada sonsuza dek kalma gibi bir durum olamiyor. İlla dayak yemeği beklememek gerek bazi güvencelere sahip olmayi denemek icin.
Aldigimiz hic bir para da diploma da bize ne yasayip yasamayacgimizin garantisini veremez burada sana katiliyorum ama eğer istersek dakikasında neler yapabilecegimizin bir kapisini acar.
Ya baba evi ya koca evi seçeneklerine bir de kendi basina ayakta durabilecegn hayat seçeneğini eklemekten hic bir zarar gelmez.
inşallah sopa yememiştirKonu sahibi ceeeee kandırdım siziiii dese hiç sol kulağını çınlatmadan sözler sarfedeceğim. Neler oluyor acaba
Kaynanasinin dedikodusunu yapmis annesiyle (whatsapp) kaynanasi da bunu gormus ogluna soylemis oglu da konu sahibinin telefonunu almis telefoncuya goturup mesaj dokununu almak icinanlayan var mııı? anlatabilir miiii?
Malesef oyle olacak galibaCevaplıyorum, eşi burnundan getircek, kızımız aman yuvam dağılmasın diye yalvarıp özür dileyecek. Konuya yazdığına baksana, kız resmen akıl tutulması yaşıyor şu an yuvam dağılacak diye...
Bu zamanda ekmek alıcak parası olmayanın cebinde bile iphone var .. Nasıl oluyor hiç anlamıyorumGelme dediğin için annen bozulmamış mıydı? Hangi ara konuşacak samimiyeti buldun da kötüledin? Doğuma bile gelmeyen kadın kaynana dedikodusu yapar mı, burası da çelişkili. Whatsapp kullanacak kadar teknolojinin içindesiniz ama olaylar olaylarrrr. Böyle insanlar bana hep Nokia 3310 kullanır gibi geliyordu.
konu sahibinden hiç ses çıkmamış. ya kocasıyla kayın validesi şu an dövüyorsa bir şey yapıyorsa. ya bir ihtimal olsada keşke gidip evlerine yardım edebilsek şu kadına. yazık kurbanlık kkoyun gibi bekliyor korkudan aklı gitmiş kesilecek cezayı bekliyor. yani böyle haksızlıklara deliriyorum olabilsede gitsem o kocam dediği adama çatabilsem mesela o tehditleri için bu kadını böyle korkutacak neler yaşattı kim bilir..