yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,

Ailesi arkasinda dursa bu kizcagiz bu durumda olmazdi tabii bu kacinci kavga kiyamet

Yok yok 31 yaş gayet güzel bir yas bence evlilik için, benimkisi deli cesaretiydi aslında. Mesleğim vardı, esime de aşık olmuştum ne gerek var beklemeye dedim ama cocuktuk ikimizde.mesela şimdi düşünüyorum da biz 25 yaşına kadar resmen Evcilik oynamisiz:)

Olsun evlilik zaten basli basina bir kumardir der annem
Ya kazanirsin ya kaybedersin
Sukur ki siz de kazanan taraf olmussunuz ne mutlu Allah insallah hep gonlunuzegore verir

surda nelerle ugrasiyor insanlar valla ben yasamis gibi uzuldum konu sahibi ortalikta yok

Tabiki..
dedigim gibi ,yapmayin okumayin cagrisinda bulunmadigimi belirttim zaten siginma evleri harika degil ama konu sahibinin suanki durumuna bakarak daha kotu olmaz diye dusunuyorum biyerden baslamali cunku suan onun zamani geri alma sansi yok

Ben calismiyorda olsam insaniz boyle durumlar yasamam asla diyerek oturmuyorum siginma evine dusecek durumda degilim şukur kimsede dusmesin ..
benimde guvendigim belli seylerim var ..yine sukur yapmislar ailem ,kizim kimseye minnet etmesin diye keyfime bakiyorum simdi
Kara bigun gelip catarsa bosanmak gibi veya farkli seyler ozaman kullanirim anca

Konu sahibi ceeeee kandırdım siziiii dese hiç sol kulağını çınlatmadan sözler sarfedeceğim. Neler oluyor acaba

anlayan var mııı? anlatabilir miiii?
Kaynanasinin dedikodusunu yapmis annesiyle (whatsapp) kaynanasi da bunu gormus ogluna soylemis oglu da konu sahibinin telefonunu almis telefoncuya goturup mesaj dokununu almak icin
Alabilir mi diye tedirgin
Mesajlari okursa kocasi dan korkuyor

Her konuda " kadın sığınma evine git " gibi derinliği olmayan bir cümle kuruluyor ve bende her defasında orasının burada sanıldığı kadar pembe olmadığını yazıyorum.
Herkes alınmıyor, şartlar oyle çok iyi değil, kontenjanlar her zaman dolu olabiliyor v.s
Ve orada kalma süresi ise çok kısa. İstersen uzatılıyor" kısmı ise hayati tehlikesi olan ve bu hayati tehlike orada bulunan kadınların daha üst çıtasında olmalıdır.
...

Yuvam dağılıyor diye elbette uzulecek kız bu çok normal . Daha yaşı çok kucuk, bebeği var. Evet herkes tercihlerini yaşıyor fakat bazen bu tercihler yaşam şeklin, ailen, eğitimin, paranla şekil alıyor.

Malesef oyle olacak galiba

Gelme dediğin için annen bozulmamış mıydı? Hangi ara konuşacak samimiyeti buldun da kötüledin? Doğuma bile gelmeyen kadın kaynana dedikodusu yapar mı, burası da çelişkili. Whatsapp kullanacak kadar teknolojinin içindesiniz ama olaylar olaylarrrr.

Son düzenleme:
Bu zamanda ekmek alıcak parası olmayanın cebinde bile iphone var .. Nasıl oluyor hiç anlamıyorum

Evet ya bi mesaj yaz okudum konunu butun yorumlari herkes senin icin üzülüyor bende cok üzüldüm

Böyle koca olmaz olsun bence, o göndermeden siz gidin. Insanda biraz gurur olur.

konu sahibinden hiç ses çıkmamış. ya kocasıyla kayın validesi şu an dövüyorsa bir şey yapıyorsa. ya bir ihtimal olsada keşke gidip evlerine yardım edebilsek şu kadına. yazık kurbanlık kkoyun gibi bekliyor korkudan aklı gitmiş kesilecek cezayı bekliyor. yani böyle haksızlıklara deliriyorum olabilsede gitsem o kocam dediği adama çatabilsem mesela o tehditleri için bu kadını böyle korkutacak neler yaşattı kim bilir..

Evet kızı ne hale getirmişler
Allah korusun konu sahibini şuan ne yaşıyor kimbilir
belli ki pc de açık kaldı

Whatsaptan butun mesajlari silince geri nasil yuklenecek anlamadim mesajlari konu sahibi yedeklemismi acaba bu kadar korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…