kızlar taşındım ve siteye uzun zamandır giremedim kusura bakmayın benim oğlanın yanındada bilgisayarı açamıyorum izin vermiyor kurcalayıp duruyor dermanım kalırsa bu saatlerde fırsat buluyorum eğer yalovada olursam ve bir aksilik çıkmazsa gelirim ayvalıka gideceğim ama henüz tarih belli değil
slm öncelikle asi77 aramıza hoşgeldin.. feraycım gülegüle otur yeni evinde, inşallah tarihler çakışmazda senide aramızda görürüz canım.. valla kızlar yalovalı kklar büyük bir buluışma yapamıyor nedense anlamadım oysa küçücük bir şehirde oturuyoruz ama yinede aynı noktada buluşamıyoruz.. acaba istemiyoruzmu ne:uhm:
yelizcim ben son buluşmada konuştuğumuz üzere ve bu kadar gün varken kendimi ne yapar ne eder o tarihte buluşma için ayarlarım allahın izniyle...opuyorumnanaktan
kızlar 18 temmuz için kesin bişey diyemiycem daha çok var ve ben
o tarihte burda olamayablirim kısa süreliğine bi tatil planlıyoruz eğer olursa gelemem
onun için şimdiden söz vermek istemiyorum opuyorumnanaktan
tamam canım şimdi görüyorum yazdıkalrımı ama dün seninle konuştuğumuz yazılarım yok neyse boşver.kendimi tanıtayım.adım canan 5 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum var.Yalova toki konutlarında oturuyorum.1 aydır işsizim.
canım önceki yazdıklarımız önceki sayfalarda ..sayfanın altında yazıyor sayfalar tıklayınca istediğin sayfaya görebilirsin..
nerede çalışıyordun daha önce..