Yalnz yaamak niye bu kadar komular rahatsz ediyor anlamyorum :(

inanmıyorum:1shok: ne biçim insanlar bunlar ya hiç mi işleri güçleri yokta bizi takip ediyorlar anlamıyorum :umursamaz: aileme söyledim aradı komşularımı bir güzel ağızlarının payını verdi zemuszemus bir daha rahatsız edecek şeyler söylerlerse mahkemeye vercem lmaz:

demek sadace doğuda değilmiş bööle :umursamaz: bide evlisiniz üstelik :1shok: üni bitsin bende gitcem yurtdışına sonra derler beyin göçü siz bi huzur vermezseniz bizde bööle durmayız tabi lmaz: alcan bütün bu cahilleri...Çok üzgünüm çoook

Ya ben anlamıyorum bunları yada gerçekten kafam basmıyo :1closedeyes:
Kimse kimsenin namus bekçisi değil kardeşim kim naparsa kendine yapar onlara neymişş

Sen bence durumu ailene açıkca anlat arkadaşım o gerizekallıların çenesini kapatmak kolay olsun

Kuzumun anlattığına şaşırdım kaldım biz onun bunun namusuyla uğraşacağımıza aklımızı başka işlere yorsaydık zaten Türkiye bu durumda olmazdı lmaz:

Demek güzel ülkemde daha böyle gerikafalılar var çok yazık :umursamaz:

Hayır anlamadığımsa şu benim evime erkek geliyo sana noluyo sonuçta kendi oturduğum ev seni ne ilgilendirir klava:

sen kendini devamlı savunarak suçlu duruma düşürme aslında hoşlarına gidio baksana izlemek.bizim milletimizde var merak malesef..orda kal bence ama inan bana huzur lu olmayacaksın.

sen kendini devamlı savunarak suçlu duruma düşürme aslında hoşlarına gidio baksana izlemek.bizim milletimizde var merak malesef..orda kal bence ama inan bana huzur lu olmayacaksın.

huzurlu olmayacaksam orda kalmamın ne anlamı var o zaman :umursamaz:
zaten ev buldum kızlar şu andada eşya topluyorum hafta sonu taşınıyorum :lepi:sositososito

Allah yardımcın olsun arkadaşım.ben de ünv deyken çekmiştim aynılarını.oturup ağlıyordum artık sanki kötü bişeymi yapıyorum diye.sonra baktım ki ben saf davrandıkça daha da üstüme geliyolar bende takmamaya başladım .hiç umursama.bırak ne derlerse desinler .sen derslerine bak.sen kendine güvendikten sonra kim ne derse desin.bigün okul bitince oradan gideceksin ve oinsanlar seni unutacak.sen ise ömrün boyunca içinde bi ukdeyle yaşayacaksın.ne gerek var.içini ferah tut

konuyu baştan sona okudum ev bulmana çok sevindim:)ikimiz de aynı bölümdeyiz ben 5e geçtim,3. sınıf zordur iyi yapmışsın taşınmakla derslerle mi uğraşçaksın onlarla mı..
benim okuduğum batının göbeği ama mahallesine göre değişiyor tabi.bi arkadaş wardı erkek bizim okuldan çocuğun ailesi kız arkadaşını biliordu kız rahat gelsin diye bizim oğlanın nişanlısı war arda gelebilir demişler komşularına.kız eve geldiğinde yaz günü bi de camalr açık duysunlar diye "kimbilir neler yapıyodur bunlar,belki birlikte yatıyorlardır,Allah'tan bizim kızlarımız böyle değil" diye camdan cama konuşuyorlarmış.
ama kendi kızları ne yapıyormuş?tam karşı apartmanda perdeler camlar açıkken çocuk görsün diye mini mini şortlarla gezip çocuğa bakmalr,aşağıdan geçerken çocuğa napıosun diye cilveli cilveli seslenmeler..
yani insanlar konuşuyor ama önce kendi kızları daha beterini yapıyor komik böyle cahil insanlar ya..

bugün son gecem kızlar hepinize teşekkür ederim şu son 10 günde gerçekten çok Zorlandım umarım artık herşeyin hayırlısı olur kızlar :teselli:a.s.

o benim sevgılım değil abim,yiğenim deseydin. edepliolun terbıyesız karılar deseydın. ama artık olan olmuş, kapıda bıle karşılaşsan tek kelıme etme gır çık sadece bence. bır sure sonra baktılar senden malzeme yok vazgeçerler senınle ugraşmaktan. hayatları o kadar boş ki, senınle doldurmak istiyorlar.

gunahları diyenlerin boynuna
hiç kıpırdama yerinden keyfine bak :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…