Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende taşınmayı düşünüyorum açıkçası erzincan'da okuyorum umarım iyi bir ev bulurum Allah yardımcı olur sağ salim mezun olur giderim burdanmafoldumben
alkisalkisalkisBende küçük bir şehirde yaşıyorum ve maalesef burada da Ün. öğrencilerine çok farklı bakıyorlar. bundan nefret ediyorum üniversite okumadım ama hiç kimseninde üniversite okuyor diye namusu ortada değil yani, bundan 1 - 2 ay önce evim tadilatta iken akşam saatlerinde 2 kız öğrenci geldi evde perdeler falan olmadığı için ev boşaltılıyor zannetmişler bende öyle olmadığını ama bir üst apartmanda boş ev olduğunu söyledim ertesi gün komşulara anlattım bana bir tepki gösterdiler görmeyin bende dedimki o saatte ev arayan sizin kızlarınız olsaydı. çok sinirlenmiştim.
ben senden bir kademe daha doğudaydım :) ismi lazım değil :) allah yardımcın olsun 3. sınıftaymışsın arkadaşım sık dişini..
Yerli halka 3-e 5 e verdikleri evlerini bize 10 a kiraya verirlerdi..
Daha saymakla bitmez..Zordur öğrenci olmak..Tek başına olmak ve kadın olmak..
Bana sorarsan o evden çık , başka eve geç, hayatını bu saçmalıklarla değil derslerinle doldur..
Her şey gönlünce olsun , umarım bir an evvel okulunu bitirir , güzel bir iş bulursun..
Sevgiler...
sıkıyorlarsa suratına o..deselerdi ya!çataçat girerdim o ikiyüzlülerle!
nedir bu öğrencilerin bu zekasız komşulardan çektikleri
bende küçük bir şehirde okudum. arkadaşlarla eve çıktığımızda karar almıştık her ne olursa olsun eve erkek gelmeyecekti. çünkü küçük bir yer ve hemen laf edilirdi.
biz böyle davrandığımız halde alt kattaki fındık beyinli komşumuz diğer kadınlara bizim gece 12 de eve erkek aldığımızı sabah erkenden de gönderdiğimizi anlatmış.
aslında gidip o kadının ağzını kulaklarına kadar yırtmak vardı ama neyse klava:
hiç takma canım böylelerini onlar her daim laf edecek bir konu bulurlar. git ağızlarının payını da ver ne yapabilirler ki.. onların evine hiç mi erkek girmiyor acaba çok merak ediyorum
işte gidip ağızlarının payını versem kesin ev sahibime söylerler o da dünden razı beni atmaya zaten namus kumkuması karacahil biri anlayacağınız kavga edemiyorum atılırım diye çıkmak için ev bulamıyorum öylede böylede olmuyooomafoldumben
sen de başka eve çık canım bulunmaz hint evi mi bu :1ninca::1ninca:
çok mutsuzum şu anda az önce üst komşuma bi konuda birşey sormaya gitmiştimki öyle şeyler söyledi ki çok moralim bozuldu ve ağlıyorum kızlar...
ben doğuda bir üniversitede tıp fakültesi öğrencisiyim şu anda da yaz okulundayım tek dersten ve rahat ders çalışabilmem için eve çıktım tek başıma ve 2 yıldırda çok memnun bir şekilde kalıyordum komşularım rahatsız olmasın diye 2 yıldır kimse gelmedi evime kız arkadaşlarım dahil ve komşularımda bana iyi davranıyorlardı ancak geçen ay havale geçirdim ve epey serum yedim ve hastanede içime fenalık geldiği için evime gitmek istedim ama doktorum bu gece yanında biri kalsın yine nöbet geçirebilirsin dedi ve erkek arkadaşım ilk kez bende kaldı az öncede komşularım etraftan benim için ''o...'' dediklerini çünkü erkek ark. evden çıkarken gördüklerini söylediler ve annemi arayıp kızınıza sahip çıkın diyeceklermiş falan çok kötü oldum zaten böyle şeylere çok dikkat eden biriyim ve çok üzüldüm evden çıkmayı düşünüyorum ama bunu yapmalı mıyım bilmiyorum arkamdan böyle diyen insanlarla bir arada yaşamak istemiyorum ancak buranın kirası çok uygundu ve evimi de çok seviyorum kafam çok karıştı çok kötüyüm insanların laflarını aldırmalımıyım yoksa burda kalmalı mıyım hangisi benim için iyi olur bilmiyorum lütfen bişey söyleyin çok kötüyüm
Hiç unutmam, üniversiteyi bitirmiş 3 kız arkadaş ev tutmuşuz, çalışıyoruz hepimiz. Ve Ankaranın göbeğindeyiz, düşünün. Arkadaşımızın erkek kardeşi geldi bize kalmaya.( ki bizden 5-6 yaş küçük)Ablasıdır gelip kalacak tabi. İnanmazsınız gecenin bir yarısı yataklarımızdan kapının çalmasıyla uyandık. Kapıdaki iki tane polis. Noluyor hayrola mahallede hırsızmı var dedik. Şikayet var evinizde erkek var dediler.:1shok:, Biz şok olduk, nasıl yani ya, biz ne konumuna düştük şimdi:1shok:
Düşününkü toplumun refahı için çalışan polis bize inanmadı (ki inandırmak için çırpınmak bile iğrenç bir psikoloji) ve çocuğun kimliğine baktı, birde arkadaşınkine tabi. Başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra çekip gittiler.
Meğer bizim alt kat komşumuz yaşlı bir bunak teyze vardı yememiş içmemiş gecenin körü şikayet etmiş bizi, evlerine erkek alıyorlar diye.