• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnz yaamak niye bu kadar komular rahatsz ediyor anlamyorum :(

Kirada oturan bir bekarsanız heleki bayansanız, herkesin gözü üstünüzde demektir. Herkes bir açığınızı arar. Bütün gözler sizin evinizdedir. heleki küçük mahallelerde. Kim girmiş kim çıkmış bütün mahalle bilir.

Hiç unutmam, üniversiteyi bitirmiş 3 kız arkadaş ev tutmuşuz, çalışıyoruz hepimiz. Ve Ankaranın göbeğindeyiz, düşünün. Arkadaşımızın erkek kardeşi geldi bize kalmaya.( ki bizden 5-6 yaş küçük)Ablasıdır gelip kalacak tabi. İnanmazsınız gecenin bir yarısı yataklarımızdan kapının çalmasıyla uyandık. Kapıdaki iki tane polis. Noluyor hayrola mahallede hırsızmı var dedik. Şikayet var evinizde erkek var dediler.:1shok:, Biz şok olduk, nasıl yani ya, biz ne konumuna düştük şimdi:1shok:

Düşününkü toplumun refahı için çalışan polis bize inanmadı (ki inandırmak için çırpınmak bile iğrenç bir psikoloji) ve çocuğun kimliğine baktı, birde arkadaşınkine tabi. Başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra çekip gittiler.

Meğer bizim alt kat komşumuz yaşlı bir bunak teyze vardı yememiş içmemiş gecenin körü şikayet etmiş bizi, evlerine erkek alıyorlar diye.

Hala söylüyorum, bizi o mahalleye rezil etmeye ne hakkın var, haliyle milletin ağzı bir açıldı, mahalleden taşınmak zorunda kaldık rahat etmek için.

Ay birde babam gelmiş bir eksiğimiz varmı yokmu diye bakmaya, adam taaa Artvinlerden kalkmış gelmiş Ankaralara, bir akşam baktık yönetici kapımızda. Yine bizim bunak teyze rahat durmamış, yöneticiye yetiştirmiş. Adam geldi baktıki babam çekti gitti.

Milletin derdi başkasının açığını yakalamak, iftira atmak, başka birşey değil.

Arkadaşım sen de taşın ordan yoksa rahat vermezler sana, tecrübeyle sabittir.şakkıdı

inanmıyorum:1shok: ne biçim insanlar bunlar ya hiç mi işleri güçleri yokta bizi takip ediyorlar anlamıyorum :umursamaz: aileme söyledim aradı komşularımı bir güzel ağızlarının payını verdi zemuszemus bir daha rahatsız edecek şeyler söylerlerse mahkemeye vercem :olmaz:

ya malesef bazı insanlar hadlerini aşıyorlar...:olmaz:
tek başına yaşamanın yanlış olduğunu düşünüyorlar...
kimsenin lafına aldırma,sen kendini biliyorsun sonuçta...
eğer çok çok zoruna giderse anne,kızkardeş vs varsa çağır beraber oturun...
üzüldüm açıkcası...
bir şey daha söyleyeyim,ben istanbuldayım,evliyim.
ev sahibi ile altlı üstlü oturuyoruz..
istanbulun göbeği değil oturduğum yer belki ama kargo gelsin,hazır yemek gelsin,su siparişim gelsin hemen ev sahibide açar kapısını bakar..:1shok:
bune merak ya, sanane kardeşim.:olmaz:
tövbe tövbe...

demek sadace doğuda değilmiş bööle :umursamaz: bide evlisiniz üstelik :1shok: üni bitsin bende gitcem yurtdışına sonra derler beyin göçü siz bi huzur vermezseniz bizde bööle durmayız tabi :olmaz: alcan bütün bu cahilleri...Çok üzgünüm çoook

Ya ben anlamıyorum bunları yada gerçekten kafam basmıyo :1closedeyes:
Kimse kimsenin namus bekçisi değil kardeşim kim naparsa kendine yapar onlara neymişş :delphin:

Sen bence durumu ailene açıkca anlat arkadaşım o gerizekallıların çenesini kapatmak kolay olsun

Kuzumun anlattığına şaşırdım kaldım biz onun bunun namusuyla uğraşacağımıza aklımızı başka işlere yorsaydık zaten Türkiye bu durumda olmazdı :olmaz:

Demek güzel ülkemde daha böyle gerikafalılar var çok yazık :umursamaz:

Hayır anlamadığımsa şu benim evime erkek geliyo sana noluyo sonuçta kendi oturduğum ev seni ne ilgilendirir :oklava:

sen kendini devamlı savunarak suçlu duruma düşürme aslında hoşlarına gidio baksana izlemek.bizim milletimizde var merak malesef..orda kal bence ama inan bana huzur lu olmayacaksın.

sen kendini devamlı savunarak suçlu duruma düşürme aslında hoşlarına gidio baksana izlemek.bizim milletimizde var merak malesef..orda kal bence ama inan bana huzur lu olmayacaksın.

huzurlu olmayacaksam orda kalmamın ne anlamı var o zaman :umursamaz:
zaten ev buldum kızlar şu andada eşya topluyorum hafta sonu taşınıyorum :lepi:sositososito

Allah yardımcın olsun arkadaşım.ben de ünv deyken çekmiştim aynılarını.oturup ağlıyordum artık sanki kötü bişeymi yapıyorum diye.sonra baktım ki ben saf davrandıkça daha da üstüme geliyolar bende takmamaya başladım .hiç umursama.bırak ne derlerse desinler .sen derslerine bak.sen kendine güvendikten sonra kim ne derse desin.bigün okul bitince oradan gideceksin ve oinsanlar seni unutacak.sen ise ömrün boyunca içinde bi ukdeyle yaşayacaksın.ne gerek var.içini ferah tut

konuyu baştan sona okudum ev bulmana çok sevindim:)ikimiz de aynı bölümdeyiz ben 5e geçtim,3. sınıf zordur iyi yapmışsın taşınmakla derslerle mi uğraşçaksın onlarla mı..
benim okuduğum batının göbeği ama mahallesine göre değişiyor tabi.bi arkadaş wardı erkek bizim okuldan çocuğun ailesi kız arkadaşını biliordu kız rahat gelsin diye bizim oğlanın nişanlısı war arda gelebilir demişler komşularına.kız eve geldiğinde yaz günü bi de camalr açık duysunlar diye "kimbilir neler yapıyodur bunlar,belki birlikte yatıyorlardır,Allah'tan bizim kızlarımız böyle değil" diye camdan cama konuşuyorlarmış.
ama kendi kızları ne yapıyormuş?tam karşı apartmanda perdeler camlar açıkken çocuk görsün diye mini mini şortlarla gezip çocuğa bakmalr,aşağıdan geçerken çocuğa napıosun diye cilveli cilveli seslenmeler..
yani insanlar konuşuyor ama önce kendi kızları daha beterini yapıyor komik böyle cahil insanlar ya..

bugün son gecem kızlar hepinize teşekkür ederim şu son 10 günde gerçekten çok Zorlandım umarım artık herşeyin hayırlısı olur kızlar :teselli:a.s.

o benim sevgılım değil abim,yiğenim deseydin. edepliolun terbıyesız karılar deseydın. ama artık olan olmuş, kapıda bıle karşılaşsan tek kelıme etme gır çık sadece bence. bır sure sonra baktılar senden malzeme yok vazgeçerler senınle ugraşmaktan. hayatları o kadar boş ki, senınle doldurmak istiyorlar.

gunahları diyenlerin boynuna
hiç kıpırdama yerinden keyfine bak :1closedeyes:

Back