Yalnz yaamak niye bu kadar komular rahatsz ediyor anlamyorum :(

ada197

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
16
0
86
Erzincan
çok mutsuzum şu anda az önce üst komşuma bi konuda birşey sormaya gitmiştimki öyle şeyler söyledi ki çok moralim bozuldu ve ağlıyorum kızlar...
ben doğuda bir üniversitede tıp fakültesi öğrencisiyim şu anda da yaz okulundayım tek dersten ve rahat ders çalışabilmem için eve çıktım tek başıma ve 2 yıldırda çok memnun bir şekilde kalıyordum komşularım rahatsız olmasın diye 2 yıldır kimse gelmedi evime kız arkadaşlarım dahil ve komşularımda bana iyi davranıyorlardı ancak geçen ay havale geçirdim ve epey serum yedim ve hastanede içime fenalık geldiği için evime gitmek istedim ama doktorum bu gece yanında biri kalsın yine nöbet geçirebilirsin dedi ve erkek arkadaşım ilk kez bende kaldı az öncede komşularım etraftan benim için ''o...'' dediklerini çünkü erkek ark. evden çıkarken gördüklerini söylediler ve annemi arayıp kızınıza sahip çıkın diyeceklermiş falan çok kötü oldum zaten böyle şeylere çok dikkat eden biriyim ve çok üzüldüm evden çıkmayı düşünüyorum ama bunu yapmalı mıyım bilmiyorum arkamdan böyle diyen insanlarla bir arada yaşamak istemiyorum ancak buranın kirası çok uygundu ve evimi de çok seviyorum kafam çok karıştı çok kötüyüm insanların laflarını aldırmalımıyım yoksa burda kalmalı mıyım hangisi benim için iyi olur bilmiyorum lütfen bişey söyleyin çok kötüyüm

yani bu konuda ne desem bilmemki cehalet cehalet :S
aslında soylenecek o kadar sey varki ama soylersem ortalık karısır ... o yuzden yazmak isdemiyorum ...
insanlar başkalarını ayıplarken once kendi ayıplarını kapatmayı bir ogrenseler ...
canım ailenin erkek arkadasından haberi varsa hiç kimseyi takma kafana salla tabiri caizse '' it ürür kervan türür ''
sıkma canını ...

Sen niye gidesin kızım memnun olmayan varsa onlar defolsun gitsin. Sen şimdi gitmeye kalkarsan onların cehaleti kazanmış olur. Böyle bir kelime daha duyarsan mahkemeye ver bunları kimse kimseye hakaret edemez.

Bence komşulardan önce ailenize durumunuzu kendiniz anlatın ki onlar annenize bir şey söylediklerinde ağızlarını kapatmak kolay olsun..:umursamaz:

Meraklı komşulardan her yerde var maalesef
Laflarını hiç önemseme madem evinden memnunsun hiç düzenini bozma derslerini çalışmaya devam et
Erkek arkadaşın bir daha gelmezse laf edecek bir şey bulamazlar
Başarılar, mutluluklar....

walla herkes kendi çoluğuna çocuğuna baksın...böyle herkesi ayıplarsalar onların da çocukları var büyük konuşmasınlar anlamadan dinlemeden...bence üzülmeye gerek yok...evi değiştirmeye de ....madem uygunmuş kirası da sen öğrencisin sonuçta...iki gün sonra çekip gidiceksin milletle uğraşma ...ağızlarını kapatmazsın.sen neyin ne olduğunu biliyosan gerini boşver.onlar konuşur konuşur susarlar...hiç sallama

Ya onlar öyle der de bayanları. Şimdi erkekleride cesaret alıp densiz bir şey yapar söyler kendini haklı gösteremezsin. Ülkenin durumu malum işte. Kendi evinin içinde olanı görmez senin ne yediğini içtiğini sayar. Erkeklerde herşey benim mantığında. Bence eğer gerçekten çok zor durumda kalmayacaksan değiştirmeye bak derim. Kadınlar laf eder ama erkekler az bi düşmüş görüntüsü ver hemen akılları sapıklığa gidiyor. Bak inan canım senin sokakta görüp dede dediğin adamın bile davranışı değişecek. Tabi herkes kötü değil ama bir kötü yeter canın sıkılması için. Bu yorumu hani mahalledekiler baya bir mesele yapmış gibi okuduğum için dedim. Ama bir iki kişi dediği içinde çokta dert etme.

herkes her şeyi söyler canım.birileri bişey dedi diye neden kurulu düzenini bozacakmışsın ki?
hem erkek arkadaşın bi kere eve geldi diye o... mu oluyosun? o onların kendi saçma süşünceleri.
sen kendini bilmiyo musun.bu sana yeter bence..

sırf bu sebeblerden yaşanılan sorunlardan dolayı bilerek isteyerek kazandığım okulumu bırakıp yaşadığım şehire geri döndüm.bir günde pişman olmadım o kadar kötü anılarım oldu ki.sırf izmirli olduğum için o.. oldum insanların gözünde..ben kot giydim diye taşlanma korkusuyla dolaştım..eğilip eğilip küfür ederlerdi..tabi 1999-2000 senesi bu söylediklerim...amannn amannn ne sen sor ne ben söyleyim...yaşayan bilir..
hangi şehirdesin yobazlığın sınırı boyutu ne bilemiyorum.başına kötü şeyler gelmeyecekse sadece lafta kalacaksa çıkma.ama korkuların varsa hiç durma arkadaşım çık başka bir eve ..

altını ne kadar çamura bulamak isteselerde altın altındır!sıkma canınıopuyorumnanaktan
allah biliyor ya içini!

ben de ızmıtte tıp okuorum geçen sene eve çıktım.bızım burada kızlar erkekler eve gırer çıkar çok gürültü yapılmadıkça sorun omaz,bakarlar ama bısı demezler.sadee ıgün durakta hep gördğm yaslı bı amca ev sahıbımın de arkadası dedı kı kızım ne okuosn,kaıncı sınıfsın,vs vs.sonra dedı evınıze erkek gırıo mu ben de baktım evet gıren ok yakın arkadaslarımız var dedım.e kımse ısı demez mı dedı.valla amca benım aılem burdakı yakın arkadaslarımdır,kendılerını aılem de tanır benı emane eder,ben basıma bısı gelınce o komsu bu komsu dıye elın taımadıgım adamını çagırcama onları çağırırım onlara guvenrm dedım.kı benm erkek arkım bızım zaten ıstte yasıo,eve de en çok ev arkımın çok yakın bır arkı gırer kı o da ev arkımın annesı varken de gelır yemek yer vs.onun dısnda 10-20 kısı dousalım müzık dınleyelm ıçelm vs olmaz kı bızde bız bos zamanımızda ders çalısıoruz.

onlar böyle düşündükleri için neden evden çıkasınki ..duymamazlıktan gel,sende onlarla görüşmezsin olur biter..

pinkystar bende izmirliyim ama çok dikkat ediyorum giyimime falan çünkü bu bölümü kazanmak için çok çabaladım bırakıp gitmek istemiyorum ailem yapamazsan dön diyor ama bırakıp gitmek pes etmek istemiyorum daha 3. sınıfa geçtim epey bi yılım var nasl sabretcem bende bilmiyorum erkek ark. çık o evden dio ne yapacağımı şaşırdım bekarada ev zor veriyorlar zaten bunu zor buldum çıksam bi dert çıkmasam bi dert (

neden sen gidecekmişsinki:sm_confusednlar rahatsızsa onlar gitsin :umursamaz:ne sinir bişey bu tipler ben olsam açarım dava bu korku yeter onlara daha kimseye karışamazlar.anlamadan dinlemeden konuşuyorlar:mymeka:

canım bence hıc duzenını bozma
zaten okulun bıtınce gıdıceksın kalıcı degılsın kı orda
sana karsı bır kez daha laf ederlerse aynı sekılde
sende onları hakkında dava acıcagını soyle...ne bılıyım belkı korkarlar
gercı cahıle laf anlatmak zordur ama
Allah yardımcın olsun

bekara ev baska sen baskasın tatlım sen bekar yaşayan avare biri deilsinki ...
bi çok kişi ogrenciye ev vermek için ozellikle ogrenciye verilir diye ilan bırakıyorlar emlakçılara ...

haklısın kraliche ama benim nasıl biri olduğumu bilmezler ki üni. öğrencilerine burda hep başka amaçla baktıkları için tek başına kız başına tutunmak çok zor mafoldumben napsam bilmiyorum mafoldumben

üstelik komşularım çok kavgacı çirkef ve aşırı cahil insanlar bulaşmayada gelmez yani ev sahibim deseniz o da çok cahil bişey duyarsam hemen atarım seni diyo napcam şaşırdım öğrenciyim diyede bu kadar olmaz ki aileme söylesem onlar bi dert zaten off

terbiyesiz insanlar !

ne isterler milletin yaşantısından özllikle gençlerden koca koca insanlar ayrıca onların bu yaptığı ahlaksızlık sana yardımcı olmaları gerekirken yaptıklarına bak

canım yerinde olsam taşınırım o evden en azından adamakıllı insanların bulunduğu bir muhitte uygun bir ev bulana kadar arkadaşlarımla kalırım ama ne o ev sahibiyle muhattap olurum ne de o ahlaksız komşularla

sen hiç stres yapma derslerini düşün ama bence taşın o adi insanların arasından her türlü adilik beklenir böylelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…