- 24 Mart 2012
- 247
- 478
- 323
Yalnızlığın tek alternatifi 7 katlı pasta mı? Ben ortalama zekada biri olduğumdan o bağlantıyı kaçırdım galiba. Mesleğini yapmak için uğraşan insanları zeka seviyeleri hakkındaki afaki hislerinizden dolayı aşağılamayın lütfen itici duruyor. Bunu sosyal hayAtınızda da yapıyorsanız yalnız kalmanız çok şaşırtıcı değil. Deneyin, elbet size hitap edebilecek bir uzman bulursunuz. Birde zeka önemli birşey ama akıl daha kıymetli bana göre. Üstün zekalı raporu olan bir arkadaşım akıllı kararlar veremediği için hem meslek hem ilişkiler alanlarında bitik. Önemli olan zekayı doğru kullanabilmek. Bir zamanlarki istanbul bienalinde soru ‘ insan neyle yaşar’ diyeydi, hatırlar mısınız. Benim cevabım insan insanla yaşardı. Yalnızlık güzel, özgürlük rahat ama bir noktadan sonra olmuyor. Yetmiyor insana tek kişilik dünyası.
Teşekkür ederim.
Konulan tanı ne?
Hepsi farklı bir tanı koydu. Beni artık en çok zorlayan şey yoğun intihar düşünceleri.
Ben basliginizi cok sevdim :) Keske doktorlarin zekasina laf etmeseydiniz, konunuzu bambaska bir yere cekmis. Size karsi bir onyargi olusturuyor ister istemez. Bizler bircok kusuru (?) anlayisla karsilayabiliyoruz, itiraf edilince samimi bulabiliyoruz. Gel gor ki birisi ukalayim , kimseyi begenmiyorum dediginde, bunu itiraf etmesi bile ukalalik oluyor. Bu durumun onu yalnizliga ittigini belirtse bile..
Kendinizi tatmin edecek ortamlara neden giremiyor sunuz? Yani hic mi muhabetinden keyif aldiginiz kimse yok ? Sizce karsiniza cikan insanlar konusunda mi sanssizsiniz yoksa siz mi kendinizi buna mahkum ediyorsunuz?
Teşekkür ederim.
Var tabii ki ancak sürdüremiyorum. Kendi kendimi cezalandırdığımı düşünüyorum artık.
Aşk mümkün olmayan durumlarda birden ortaya çıkma yeteneğine sahiptir. Sonra gelsin erik dalı gevrektirben de bir arkadaşımın abisiyle evleneceğimi hiç düşünmezdim
![]()
Ahah süpermiş

düğünde ışın kılıcıyla pasta kessen de bi yerde ankaranın bağları giriyor ve uyanıyosuuun gerçeklere
Işın kılıcı daha mantıklı geldi.
Katastrofi de ne acaba diye düşünürken birde baktım ki catastrophe demek istemişsiniz..bu ara ingilizce konuşursam Türkiyedede idare edebilirim gibi gelmeye başladı..
Facia deseniz inanın herkes yine anlardı..
Gerçi herkesin zeka seviyesine kimse karisamaz..
Yanlızlık Allaha mahsus bu arada..
Ben bu şekilde ifade etmek istedim.
Darilmayin ama bu düşünce yapısında biriyle bende arkadaşlık etmek istemezdim.. öncelikle insanları zeka seviyesine göre değil oldukları gibi kabul Edip hayatınıza almayı deneyin.. tabi bunu gerçekten istiyorsanız..
Teşekkür ederim, haklısınız.