• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

Merhaba arkadaşlar yine ben nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim sorunum yıllardır aynı. Yalnızlık. Çok calistigim bir yaşamım var. Kalan zamanları da biraz gezmeye film izlemeye müzik dinlemeye yoga pilates yürüyüş yapmaya ve isyeri çevresinden tanıştığım insanlarla sosyalleşmeye ayırıyorum. Güneydoğuda bir şehre Nisan ayında geldim is dışında az arkadaşım var. Yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde. Sosyal açıdan yalnız olmasam da romantik açıdan yalnızlık bazen zorluyor. Birkaç kere uygulamalar indirdim. Ama kimseyle buluşmadan sildim biraz kötü hissettim. En son bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Instagramdan mesaj attı bana bu kişi. Başta iyi gidiyordu yakışıklı kibar biri. Gezip gördüğü yerlerden söz açtı mühendismis. Sonra şiir yazdığını söyledi. Dedim ne güzel bana da gönderir misin? Ve şiirlerini okuyunca buz gibi soğudum. Şiirden anladığımdan değil asla anlamam şiirden. Ama cidden birden hayattan soğudum o şiirleri okuyunca. Kendi kendime dedim ki artık bu erkekler ne zaman yasaklanacak vallahi yildik arkadaş. Ve hiç caktirmadim aa ne güzelmiş yeteneklisin dedim ama konuşmayı azalttım.

Büyük üstat İsmail YK'nin aşağıdaki dizeleri şu an içinde bulunduğum ruh halini anlatıyor kızlar.

Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim ha?
Hap diyorsun hiç aldırmıyor
Cat diyorsun dönüp bakmıyor
Başkaları ne yapıyor?
Çat. Ayarlıyor.
Yoksa ben zurna miyim ha?

Tamam erkeksizlikten olmuş değiliz ama yaşadığım yeri de değiştirdim 2 milyon insanın oldigu bir şehre geldim sosyalleşmeye de calisiyorum ama nasil buluyor insanlar bu sevgilileri yıllardır cinsel hayatım yok tek gecelik ilişki yaşamak da istemiyorum beni çok açmıyor.
Sırf şiirlerini beğenemediniz diye mi bitiriyosunuz??? Bence çok ayrıntı bi konu bu. Tipi, sohbeti, karakteri, ilgisi, işi gücü iyi miydi??? Bu sebeple bitirilir mi ya, siz biraz zor bulursunuz bu kadar seçici olursanız.

Sana şiir okumasını yasaklardın, mesela ben eşime şarkı söyletmiyorum böyle ipince bi tonda söylüyor bi de yükseklere çıkmaya çalıştıkça çatlıyor filan , aman yareppim 🤓 O da yıllarca ben horlamamı çekti böyle çıtı pıtı narin kız nasıl bu kadar ses çıkarabilir diye merak edip durmuş , oluyor yani çok da şaapmıycaksın.

En nefret ettiğim tipleme şiir yazan erkek. Kötü şiir yazan demiyorum bak çünkü hepsi berbat şiir yazıyor. Sen daha önce denk gelmediğin için merak edip sormuşsun, büyüyü bozmuşsun. Ben olsam şiir mi dedi, direkt duymazdan gelirdim. Lanet gitsin, aklıma bana sürekli şiir yazan çocuk geldi. :kusmuk:

Zurnayı nasıl bilmezsiniz midpoint tayfa sizi :skandal:

Soslu tavuk döner ama ince ve uzun oluyor. Hatta 70 cm yapıyorlar, yedikten sonra baygınlık geçiriyorsunuz.

İstanbul'da olanlar için Kadıköy'de zurnacı Erdal Usta var her kesimden insan gidiyor oraya, atmosferi de değişik banyoda döner yiyormuş gibi hissediyorsunuz :KK70:İzmir'de Dönes Döner var Karşıyaka çarşıda. Pek zurna gibi değil şişman ve kısa oluyor dönerleri ama İzmir'de en çok oradakini beğeniyorum ben.

Merak edersiniz diye zurna dürümün psikoloji bozan görselini de ekliyorum
Konyada bazi yerlerde menüde gördüm de bu neymis demistim, sag olun bilgilenmis oldum :)

Yalnızlık hastalığı mı var?
Ben bu yaslarima kadar onu yasamisim demek ki.
Sertabin yalnizlik şarkılarını sahiplenmistim hep.
Kalıcı ne arkadasim vardı ne sevgilim olurdu.
Evlendim barklandim yine gayet yapayalnızdım.
Gecen seneye kadar.
Yavas yavas ortamlar olusmaya basladi.
Yeni bir arkadas cevresi kuruyorum Allahin yardimiyla izniyle.

Adamdan hoslandiysaniz bir sans daha verin deneyin bakalım.

ya gecen hafta kızımın okulunda bır erkek kızıma satasıyormus sureklı ugrasıyormus:KK70:
dedım kı kızım erkekler bırını begendıgı zaman kendısını boyle ıfade edebılıyorlar belkı senı cok sevmıs heyecanlanmıstır tıpkı maymun gıbıler maymunlar heyecanlanınca ne yapar dedım
sebeklık dedı
hah dedım oyle ıste

bugun geldı okuldan
anneee bana resım yapmıs bak dıye :KK70: cocuk hoslanıyor bızım kızdan ahahhaha :KK70:
6 yasındaykende aynılar yanı
Senin kızını da beğenmemek mümkün mü ama?

Yaaaa benim oğlak vardı ya bir tane, 8 senedir gidip bir yere varmayan 😂 o da askerdeyken bana şey demişti 'arada bir şeyler karaliyorum, arkadaşlarım ısrar ediyor askerlik bitince kitap haline getir diye,senin de fikrini almak istedim'.
İyyyy hayatımda gördüğüm ennn keko şiirler. Şiir yani kalpe ok atılmış da kan damlıyor gibi kokuyor, öyle bir şiir. Ölene kadar unutamama hikayesi falan, bir de uzattikca uzatmış.
Eski sevgilim de şiir yazardi ama 'prensesim merak etme ben oyundayim/seninleyken niyeyse hep kedi modundayim' şeklinde siirlerdi, bir güzelliği,ne bileyim kafiyesi,ölçüsü falan vardı. Bununki düz keko.
Neyse ki gerçekten hiç beğenmediğimi, ama şiirden anlayan biri olmadığımi, benim gibi şiirden anlamayanlarin hevesini kırmasina izin vermemesini falan söyledim de, daha da bana şiir atmadı.
İki yalandan övseydim bunca sene hala maruz kalacaktım belki de 🤪
Ama senin için şu yokluk döneminde böyle bir sebepten işi gücü ,eşi dostu olan, yakışıklı adamı tepmek sence mantikli mi??? Bak oglak'in da siirleri kekomançiydi, düşünceleri fi tarihinden kalma, kendini beğenmişliği nirvanadaydi ,ama yoklukta da gidiyordu:) şiirleri kötüydü ama sesi guzeldi, enstrüman çalardı, fikirleri fi tarihinden kalmaydi ama filinta gibi yağuşukluydu,kendini beğenmişti ama iltifat etmeyi de severdi😅 bir huyundan elenir mi hiç adam??? Sende bir tanı, elbet bazı artıları vardır şiirlerini az görmeni sağlayacak.
Bu devirde adam kolay bulunmuyor kanka:KK50:

Yaaaa benim oğlak vardı ya bir tane, 8 senedir gidip bir yere varmayan 😂 o da askerdeyken bana şey demişti 'arada bir şeyler karaliyorum, arkadaşlarım ısrar ediyor askerlik bitince kitap haline getir diye,senin de fikrini almak istedim'.
İyyyy hayatımda gördüğüm ennn keko şiirler. Şiir yani kalpe ok atılmış da kan damlıyor gibi kokuyor, öyle bir şiir. Ölene kadar unutamama hikayesi falan, bir de uzattikca uzatmış.
Eski sevgilim de şiir yazardi ama 'prensesim merak etme ben oyundayim/seninleyken niyeyse hep kedi modundayim' şeklinde siirlerdi, bir güzelliği,ne bileyim kafiyesi,ölçüsü falan vardı. Bununki düz keko.
Neyse ki gerçekten hiç beğenmediğimi, ama şiirden anlayan biri olmadığımi, benim gibi şiirden anlamayanlarin hevesini kırmasina izin vermemesini falan söyledim de, daha da bana şiir atmadı.
İki yalandan övseydim bunca sene hala maruz kalacaktım belki de 🤪
Ama senin için şu yokluk döneminde böyle bir sebepten işi gücü ,eşi dostu olan, yakışıklı adamı tepmek sence mantikli mi??? Bak oglak'in da siirleri kekomançiydi, düşünceleri fi tarihinden kalma, kendini beğenmişliği nirvanadaydi ,ama yoklukta da gidiyordu:) şiirleri kötüydü ama sesi guzeldi, enstrüman çalardı, fikirleri fi tarihinden kalmaydi ama filinta gibi yağuşukluydu,kendini beğenmişti ama iltifat etmeyi de severdi😅 bir huyundan elenir mi hiç adam??? Sende bir tanı, elbet bazı artıları vardır şiirlerini az görmeni sağlayacak.
Bu devirde adam kolay bulunmuyor kanka:KK50:
Kadin dogru didi, Nazim Hikmet geldi de biz mi begenmedik. Cizdirsin dursun kendi capinda bu garip de.

Tam da bu yalnızlık hastalığı bence, yalnızım diye yakınıyorsun ama karşına yeni biri çıkınca pfff beğenmedim yalnızlığım daha iyi diyorsun, daha çok yalnızlaşıyorsun daha çok içine kapanıyorsun. Konu sahibesine de yazdım, arkadaş olur, flört olur insan içine karışmak şart.

Efervesan vitaminler
Gece sütü çiğ yumurta
Sinirlenince her şeyi
Deviriyor bir yumrukta
Joging onda kayak onda
Su altı üstü sporu
Şaştım üç lisan biliyor
Okumuş çocuk boru mu
Boyu bir seksen beş değil
Kilo kırk sekiz buçukta
Bütün imkanları tamam
Hanlar hamamlar babadan.aboneyim abone...sevgili yonca ablamizada selam olsun.ama bizim zamanimizdaki kriter buydu.simdi kızlar kafam sarmadı diye şikayet ediyor ayol.yaslandikmi ne

Efervesan vitaminler
Gece sütü çiğ yumurta
Sinirlenince her şeyi
Deviriyor bir yumrukta
Joging onda kayak onda
Su altı üstü sporu
Şaştım üç lisan biliyor
Okumuş çocuk boru mu
Boyu bir seksen beş değil
Kilo kırk sekiz buçukta
Bütün imkanları tamam
Hanlar hamamlar babadan.aboneyim abone...sevgili yonca ablamizada selam olsun.ama bizim zamanimizdaki kriter buydu.simdi kızlar kafam sarmadı diye şikayet ediyor ayol.yaslandikmi ne
Aaaa bebekken en sevdiğim şarkıymış 😀

Back