Tur dedigini seyin girişi gelişmesi sonucu her seyi belli. Yalniz kalmaktan korkacak bir sey yok, zaten yalniz da olsaniz turdan birileriyle de olsaniz butun gun kalabalik grup geziyor olacaksiniz. Sohbet muhabbet de kurarsiniz zaten.Benim yerimde olmak isteyen arkadaşlar inanın kazın ayağı öyle olmuyor. İlk başlarda bana da yalnızlık çok cazip geliyordu. Çoğu zaman yine geliyor. Ama tatil öyle değil işte.
Tur diyen arkadaşlar.herkes çift olarak katılırsa yalnız kalırım diye korkuyorum işte. O yuzden çekiniyorum.
Merhaba, bekarken ben de aynı dertten mizdariptim :)hayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Bu yüzden kimseye yanaşmıyorum. ama tek başıma hiç tatil yapmadım. Turlara bakıyorum çok heves ediyorum . eskiden bekar arkadaşlarımla giderdik. herkes çift olarak gelirdi şimdi kendi başıma gidersem tek kalırım diye korkuyorum açıkcası. mental olarak pek iyi durumda da değilim zaten. ne yapağımı bilemedim. bazen diyorum amann ne olacak git bir akdeniz şehirinde pansiyona takıl tek başına 3,4 gün ne olacak ? ama cesaret edemiyorum. resmen korkuyorum. galiba özgüvenim de sıfırlandı.. mutlaka yanımda biri olsun istiyorum ama o biri yok yani.
siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar ? Gider miydiniz ya da tur olayını düşünür müydünüz tek kalacak bile olsanız ? tek başınıza kendinize yetebiliyor musunuz ?
Tur olunca zaten tek başınıza olmuyorsunuz grup halinde hareket edildiği için yeni insanlarla tanışıp güzel vakit geçirebilirsiniz. Ben olsam güzel bir tur ayarlar keyfime bakardım. Arkadaşlarla da tatil keyifli ama canınız istediğinde yalnız kalıp kafanızı dinleyemiyor alıp kitabınızı sessiz sakin takılamıyorsunuz. Böylesi çok daha konforlu bencehayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Bu yüzden kimseye yanaşmıyorum. ama tek başıma hiç tatil yapmadım. Turlara bakıyorum çok heves ediyorum . eskiden bekar arkadaşlarımla giderdik. herkes çift olarak gelirdi şimdi kendi başıma gidersem tek kalırım diye korkuyorum açıkcası. mental olarak pek iyi durumda da değilim zaten. ne yapağımı bilemedim. bazen diyorum amann ne olacak git bir akdeniz şehirinde pansiyona takıl tek başına 3,4 gün ne olacak ? ama cesaret edemiyorum. resmen korkuyorum. galiba özgüvenim de sıfırlandı.. mutlaka yanımda biri olsun istiyorum ama o biri yok yani.
siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar ? Gider miydiniz ya da tur olayını düşünür müydünüz tek kalacak bile olsanız ? tek başınıza kendinize yetebiliyor musunuz ?
Ben bekarken tek gezmem ailem engel oluyordu ama Sizin imkanınız varsa tabi ki yapın. Ömür geri gelmiyor ileride ark bulursunuz zaman olmaz. Zaman olsa para saglık olmaz.hayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Hayal gibi tatil derler ya okadar ihtiyacım var ki kendimle tatile.hayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Katılıyorum, anlasabileceginiz bir tatil arkadaşı yok ise tek başınıza gitmek daha iyi.Gittim. Yine gidecegim. Cunku mecburiyet:))
Arkadaslarimin kimisi pimpirikli kimisi evli kimisi ile planlarimiz uymuyor
Beraber gittigim arkadaslarimla arayi bozmuslugum da oldu.
Yani yalniz olmak benim de hosuma giden bir sey degil ama yanimda kafa dengi olmayan sadece fiziken biri varsa o daha kötü.
Bence bu sizin miladiniz olsun. Izin verin