Yalnızlık ve tatil ?

Muğla'da nerede bulamadım bu dediğinizi. Macera severim de :))

Yalnız tatile gitmeye çekinmeyin, turlar genelde bu tarz durumlar için çok iyi fırsat. Orada da iletişime açık olursanız insanlarla sosyalleşip tatil arkadaşı edinebilirsiniz

Tur dedigini seyin girişi gelişmesi sonucu her seyi belli. Yalniz kalmaktan korkacak bir sey yok, zaten yalniz da olsaniz turdan birileriyle de olsaniz butun gun kalabalik grup geziyor olacaksiniz. Sohbet muhabbet de kurarsiniz zaten.

Bilemedim ben on küsür yıldır tek basima gezmeyi tercih ettigim icin belki, yalniz kalmaktan korkmak gereksiz geliyor.

Bende hiç tek başıma tatile gitmedim şimdiye kadar. Bu sene karar verdim fiyatlara baktım her yer uçmuş. Sonra bi tanıdığın tur firmasını buldum tur ayarladım artık.
Turlara eskiden eski eşimle de giderdik tek gelen pek çok insan gördüm ve farklı arkadaşlarda edindim.
İlla ki kafanıza göre birini bulursunuz ama bulmasanız bile toplu hareket ettiğiniz için canınız sıkılmıyor zaten merka etmeyin.

Ben bekarken tek başıma yurt içinde çok tatile gittim. Kendi aracıma atlar Bodrum, Antalya, Marmaris... çok güzel tatiller yaptım. Hiç sıkılmadım.
Yurt dışında Çin’e turla tek başıma 15 günlüğüne gittim. O fuar içindi. Yine sıkılmadım. Zaten çok yorucu bir tempom vardı.
Yurt dışında tek başıma hala korkarım. Yol bilmem, iz bilmem kaybolurum endişesi taşırım.
En son eski sevgilimle Mikonos’a gitmiştim. Bir daha tövbe iyi tanımadığım biriyle tatile gitmeme kararı aldım. Tatili bencillikleri ile zehir etti bana. Dönüşte ayrıldık.
keşke benimde şu an tek başına tatile gitme fırsatım olsa

Yalnız tatile gitmedim ama gidecek olsam mavi turlardan seçerdim. Arkadaşlarla gittiğimde bile gündüz yüzüp güneşleniyoruz zaten yanında biri olmuş olmamış çok mühim değil ama gece tek başıma bir eğlence mekanına gidemem rahatsız hissederim ben. Bunun için grup aktiveli şeyler daha cazip gibi sanki

Merhaba, bekarken ben de aynı dertten mizdariptim :)
Baktım gidecek kimse yok annemi yanımda götürmeyi planladığım bir yaz, eve pat diye yatılı misafir gelince annem gelemedi, ben tek başıma gittim tatile

Ve o tatil bana müthiş bi özgürlük duygusu ve özgüven kazandırdı.Sonrasında da tek başıma planladım tüm tatillerimi.Hatta işi o kadar abarttım ki yer ayırtmadan rezervasyon yapmadan sırt çantamı alıp atlayıp gidiyordum (bu daha heyecanlı oluyordu :)
Butik otel yada bütçeme göre küçük otellerde konaklardım ve ayaklarım kopana kadar deli gibi gezerdim her yeri

Şimdi hem pandemi hem de hamileliğimden dolayı gezemiyorum tabi ama o günleri çok özlüyorum.İyi ki gitmişim gezmişim diyorum.Sana da tavsiye ederim.Bi kere korkunu yenip gittin mi devamı geliyor zaten.Gittigin yerlerde yeni insanlarla tanışmak arkadaş edinmek de ayrı güzel..

Ben annemle babamı götüreceğim yanımda . Yalnız tatilden korkarım ben ya

Tur olunca zaten tek başınıza olmuyorsunuz grup halinde hareket edildiği için yeni insanlarla tanışıp güzel vakit geçirebilirsiniz. Ben olsam güzel bir tur ayarlar keyfime bakardım. Arkadaşlarla da tatil keyifli ama canınız istediğinde yalnız kalıp kafanızı dinleyemiyor alıp kitabınızı sessiz sakin takılamıyorsunuz. Böylesi çok daha konforlu bence

Turla gidin bence. Bir sürü kişiyle arkadaş olursunuz. Aman arkadaşlar da sıkıntı çıkarıyor zamanla. Canınız ister turdakilerle takılırsınız canınız ister tek. Ortam değişikliği iyi gelecektir. Ben çok gittim ünideyken tek başıma. Ne zaman arkadaşla gittim başım ağrıdı valla. Hiç gerek yok. Temiz mis gibi kafa dinleyin. Tur olunca her gün yeni bir yere götürürler ederler. Zaten pestil vaziyetinde odaya dönersiniz. Hiç yalnızım diye fırsat kalmaz.

Ben bekarken tek gezmem ailem engel oluyordu ama Sizin imkanınız varsa tabi ki yapın. Ömür geri gelmiyor ileride ark bulursunuz zaman olmaz. Zaman olsa para saglık olmaz.
Ben bu hayatta imkan bulunca yapmaktan yanayım

Merhaba biz de kiz kardesimle dusunuyoruz agustos sonu gibi yalniz bize katilabilirsin valla benimde ya evli ya parasi yok yada calisiyor

İnsanların sosyalleşmeye istekli olduğu yerlere de gidebilirsiniz. Mesela Olimpos ya da kabak koyuna giden herkes kahvaltılarda geceleri müzik dinlerken yeni insanlarla tanışıp kaynaştıklarını yazıyorlar sürekli. Ben tatilde konuşan hiçbir yaratığa tahammül edemediğim için böyle sosyal yerleri belirler ve asla gitmem. Ama tatil sosyalleşerek güzel derseniz otel konforundan feragat edil doğa samimiyet ve sosyallik vadeden böyle yerlere de bakabilirsiniz. Dediğim gibi benim için kabus böyle yerler o yüzden gitmedim duyduklarımla bir seçenek olarak öneriyorum

Gittim. Yine gidecegim. Cunku mecburiyet:))
Arkadaslarimin kimisi pimpirikli kimisi evli kimisi ile planlarimiz uymuyor
Beraber gittigim arkadaslarimla arayi bozmuslugum da oldu.
Yani yalniz olmak benim de hosuma giden bir sey degil ama yanimda kafa dengi olmayan sadece fiziken biri varsa o daha kötü.
Bence bu sizin miladiniz olsun. Izin verin

Hayal gibi tatil derler ya okadar ihtiyacım var ki kendimle tatile.

Git ve o tatili yap benim yerimede yap

Katılıyorum, anlasabileceginiz bir tatil arkadaşı yok ise tek başınıza gitmek daha iyi.

Bunun özgüvenle alakası yok tek başına tatil yapmak tat alınacağını düşünmüyorum. Yaparaın en iyi yer de en iyi şekilde ama ne kadar tat verir ki o mutluluğu biriyle paylaşmazsan eş dot aile arkadaş farketmez. Bu ara ben de sizin gibiyim yaşınız kaçtı evlilik sevgili olayları ufukta yok sanırsam

tura katılın

Yurtdışı turları 4-5 gün için
Orada illa ki kafamıza uyacak birileri olur.

Siz sanırım tek tatile gitmek değil de gördüğünüz güzellikleri yanınızda paylaşacak birine ihtiyaç duyuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…