Kızlar merhabalar. Benim derdim yalnızlık... Kendimi bildim bileli yalnızım.Evcimen bir insanım ve tek çocuk olduğum için yalnızlığın ne olduğunu çok da farketmedim aslında. Hep kendi hedeflerim vardı ve bunları gerçekleştirdim bir bir ama tüm çabalarıma rağmen sürekli hiçbir arkadaşlığım olmadı.Hem evimin kapısı hem telefonum her daim açık olmasına rağmen anlık arkadaşlıklar dışında daimi ilişkiler kuramadım,hep imrenerek geçti hayatım güzel arkadaşlıklara.
Derken mezuniyetimin ardından şuan hiç bilmediğim bir şehirde iş hayatına başladım, yeni şehir,ilk iş,yeni arkadaşlıklar dedim ama hala yalnızım. Yalnızlık bağışıklık yaptı aslında ama artık bazı şeyler değişsin istiyorum,olmuyor. dışarı çıkıp bir mekana girmek istemiyorum çünkü herkes en azından bir arkadaşıyla gidiyor ve ben kendimi o mekanda fazlalık gibi hissediyorum. Sosyal medyada sürekli birileri arkadaşlarını etiketleyerek birşeyler yapıyor,ben hep tekim. Sürekli kendimi sorgulamaktan çok sıkıldım,acaba bende ne sorun var diye.Ailemle aram çok iyi,annemle de babamla da arkadaş gibiyiz ama gibiyiz işte arkadaşın yerini tutmuyor.
Bu arada 6 yıllık bir bitip bir başlayan uzun ve yorucu bir ilişkim vardı ama haketmediği,saçma sapan bir şekilde bitti.. Yalnızlığım iki kat arttı. Neden böyle oluyor bilmiyorum ama çok üzülüyorum.
Ne gibi önerilerde bulunursunuz?Şimdiden teşekkür ederim