Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

İsmail YK dinleyen biri şiirden ne anlasin diyeceğim.İsmail YK nedir ya

Hemen hemen her erkek one night stand yaşama peşinde, değer verip emek harcayıp vakit ayırıp tanıma, hemhal olma derdinde değil.
Sevgilisi varken f.buddy amaçlı kullanmak isteyenler,anı yaşayalım ama elimdekinden de olmiyim diye yatağa atma cabaları.
5 sene önce ciddi niyetle tanıştığım birisi oldu evlilik yoluna giriyoduk sonra çaat ben ülkenin bi ucundan diğerine atandım ilişkim bitti,ben geldiğim yerde de hep bu tarz sırtlanlar denk geldi bana.Bilmiyorum doğru insan kısmetine inanıyorum.Bazen de diyorum ki zamanında yaptığım günahların bedeli,karma bana hesabını sormadan rahat edemicem.
Birini seviyim seviliyim istiyorum ama yeni bi ortama girip yeni birisiyle tanışma isteğim ortama girip yeniden kendimi anlatmaya mecalim yok.
Hayır çalıştığım ortamım da dışarıya açık sosyal bir yer, neden gelmiyor beyaz atlı prens bir fikrim yok.Sorun bende mi onu da bilemiyorum.
Hemen hemen her erkek one night stand yaşama peşinde, değer verip emek harcayıp vakit ayırıp tanıma, hemhal olma derdinde değil.
Sevgilisi varken f.buddy amaçlı kullanmak isteyenler,anı yaşayalım ama elimdekinden de olmiyim diye yatağa atma cabaları.
5 sene önce ciddi niyetle tanıştığım birisi oldu evlilik yoluna giriyoduk sonra çaat ben ülkenin bi ucundan diğerine atandım ilişkim bitti,ben geldiğim yerde de hep bu tarz sırtlanlar denk geldi bana.Bilmiyorum doğru insan kısmetine inanıyorum.Bazen de diyorum ki zamanında yaptığım günahların bedeli,karma bana hesabını sormadan rahat edemicem.
Birini seviyim seviliyim istiyorum ama yeni bi ortama girip yeni birisiyle tanışma isteğim ortama girip yeniden kendimi anlatmaya mecalim yok.
Hayır çalıştığım ortamım da dışarıya açık sosyal bir yer, neden gelmiyor beyaz atlı prens bir fikrim yok.Sorun bende mi onu da bilemiyorum.

İlk üç sayfa konuyu açan kişinin İsmail YK'ya yapılan göndermeyi anlatmasıyla geçmiş. Ben de yalnızım, yurtdışına gitsem de, farklı farklı ülkeler görsem de birini bulamadım. Venedik'te kendi kendime balayı yaptım. Bazı insanlar gerçekten 20 yaşında üniversitede sevgili oluyor, 5-10 yıl sonra evleniyor. Sanki dünyada eşini bulamamış birkaç bekardan biri gibi hissediyorum.

Bir arkadaşım 10 yıllık sevgilisiyle 26 yaşında evlendi, 30 da boşandı. Böyle örnekleri görünce ''hayırlısı'' diyorum sadece. Olmayınca olmuyor. Ben de one night istemiyorum, o uygulamaları beğenmiyorum.

Son düzenleme:
Dehset içindeyim ..Kaç yasindasiniz acaba.

33 yaşındayım. Şiirden anlamıyorum ama şiirleri gerçekten kötüydü. Hayatta tek tükettiğim kultur ürünü İsmail yk değil. Onu dalga geçmek için yazdım. Mesela en sevdiğim eser kayıp zamanın izinde serisi proustun tekrar tekrar okurum. Bazi kitaplarınin hem Türkçesini hem Fransizcasini orijinalinden okudum. Şu aralar boş zamanlarımda çevre illerdeki arkeoloji müzelerine gidiyorum seviyorum bir şeyler okumayı bir şeyler izlemeyi.

Konuya Ismail yk ile baslayinca sonunda kendini ispat ve ifade etmek mecburiyetine sürüklendi kiyamam hshsh

havalar guzellessın rum kalede bır tekne gezıntısı yaparsın

Yakışıklı ve kibarmis, üstelik işi de iyi. Şiirden anlamadığıniz halde neden merak ettiniz şiirlerini anlamadım ama bu sebepten sogumaniz bana çok tuhaf geldi. Ben de şiir okumayı da dinlemeyi de cok sevmem ama hobi olarak yazmak istiyorsa da bir sey demezdim.
Bence siz bu bey efendiden elektrik alamamissiniz. Yoksa bir şiir yüzünden kimse kimseden sogumaz. Diğer özellikleri iyiyse bir şans verilebilirdi bana kalırsa.

İşinin iyi olması benim için bir kriter değil. İşsiz olsun ama bir şeyler tartisabilecegim, beni şaşırtacak, ufkumu açacak bir şeyler söylesin, öyle bir şey söylesin ki "ya evet ya, var öyle bir şey ne kadar akıllı biri bu" diyeyim. Bu bana kadınlarla konuşurken çok oluyor. Bu siteden tanıştığım kadın arkadaşlarım mesela. O kadar akıllılar ki her buluşmamızda diyorum ki vay be hayat güzel. Erkek arkadaşlarımın bazıları da çok iyi ve ufkumu açan insanlar. Peki flört ettiğim erkeklerde bu neden yok? Ağızlarını açar açmaz saçma sapan konuşuyorlar ister istemez kucumsuyorum kibir mi bu nedir bilmiyorum. Ya da ben flört etmek istemediğim için onyargiliyim o erkeklere karşı ya da en ufak bir şey beni soğutuyor. Bu ilk vaka değil hep böyle oluyor bana. Beni beğenen bir şeyler yaşamak isteyen erkekler afedersiniz ama bana salak gibi geliyorlar. Muhtemelen değiller yani ama öyle bir onyargim var neden bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…