- Konu Sahibi En buyuk kk
-
İsmail YK dinleyen biri şiirden ne anlasin diyeceğim.İsmail YK nedir yaMerhaba arkadaşlar yine ben nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim sorunum yıllardır aynı. Yalnızlık. Çok calistigim bir yaşamım var. Kalan zamanları da biraz gezmeye film izlemeye müzik dinlemeye yoga pilates yürüyüş yapmaya ve isyeri çevresinden tanıştığım insanlarla sosyalleşmeye ayırıyorum. Güneydoğuda bir şehre Nisan ayında geldim is dışında az arkadaşım var. Yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde. Sosyal açıdan yalnız olmasam da romantik açıdan yalnızlık bazen zorluyor. Birkaç kere uygulamalar indirdim. Ama kimseyle buluşmadan sildim biraz kötü hissettim. En son bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Instagramdan mesaj attı bana bu kişi. Başta iyi gidiyordu yakışıklı kibar biri. Gezip gördüğü yerlerden söz açtı mühendismis. Sonra şiir yazdığını söyledi. Dedim ne güzel bana da gönderir misin? Ve şiirlerini okuyunca buz gibi soğudum. Şiirden anladığımdan değil asla anlamam şiirden. Ama cidden birden hayattan soğudum o şiirleri okuyunca. Kendi kendime dedim ki artık bu erkekler ne zaman yasaklanacak vallahi yildik arkadaş. Ve hiç caktirmadim aa ne güzelmiş yeteneklisin dedim ama konuşmayı azalttım.
Büyük üstat İsmail YK'nin aşağıdaki dizeleri şu an içinde bulunduğum ruh halini anlatıyor kızlar.
Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim ha?
Hap diyorsun hiç aldırmıyor
Cat diyorsun dönüp bakmıyor
Başkaları ne yapıyor?
Çat. Ayarlıyor.
Yoksa ben zurna miyim ha?
Tamam erkeksizlikten olmuş değiliz ama yaşadığım yeri de değiştirdim 2 milyon insanın oldigu bir şehre geldim sosyalleşmeye de calisiyorum ama nasil buluyor insanlar bu sevgilileri yıllardır cinsel hayatım yok tek gecelik ilişki yaşamak da istemiyorum beni çok açmıyor.
İsmail YK dinleyen biri şiirden ne anlasin diyeceğim.İsmail YK nedir ya
Şiir o kadar mı kötüydü?
Hemen hemen her erkek one night stand yaşama peşinde, değer verip emek harcayıp vakit ayırıp tanıma, hemhal olma derdinde değil.Merhaba arkadaşlar yine ben nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim sorunum yıllardır aynı. Yalnızlık. Çok calistigim bir yaşamım var. Kalan zamanları da biraz gezmeye film izlemeye müzik dinlemeye yoga pilates yürüyüş yapmaya ve isyeri çevresinden tanıştığım insanlarla sosyalleşmeye ayırıyorum. Güneydoğuda bir şehre Nisan ayında geldim is dışında az arkadaşım var. Yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde. Sosyal açıdan yalnız olmasam da romantik açıdan yalnızlık bazen zorluyor. Birkaç kere uygulamalar indirdim. Ama kimseyle buluşmadan sildim biraz kötü hissettim. En son bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Instagramdan mesaj attı bana bu kişi. Başta iyi gidiyordu yakışıklı kibar biri. Gezip gördüğü yerlerden söz açtı mühendismis. Sonra şiir yazdığını söyledi. Dedim ne güzel bana da gönderir misin? Ve şiirlerini okuyunca buz gibi soğudum. Şiirden anladığımdan değil asla anlamam şiirden. Ama cidden birden hayattan soğudum o şiirleri okuyunca. Kendi kendime dedim ki artık bu erkekler ne zaman yasaklanacak vallahi yildik arkadaş. Ve hiç caktirmadim aa ne güzelmiş yeteneklisin dedim ama konuşmayı azalttım.
Büyük üstat İsmail YK'nin aşağıdaki dizeleri şu an içinde bulunduğum ruh halini anlatıyor kızlar.
Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim ha?
Hap diyorsun hiç aldırmıyor
Cat diyorsun dönüp bakmıyor
Başkaları ne yapıyor?
Çat. Ayarlıyor.
Yoksa ben zurna miyim ha?
Tamam erkeksizlikten olmuş değiliz ama yaşadığım yeri de değiştirdim 2 milyon insanın oldigu bir şehre geldim sosyalleşmeye de calisiyorum ama nasil buluyor insanlar bu sevgilileri yıllardır cinsel hayatım yok tek gecelik ilişki yaşamak da istemiyorum beni çok açmıyor.
Dehset içindeyim ..Kaç yasindasiniz acaba.www bombabomba nokta com
Dehset içindeyim ..Kaç yasindasiniz acaba.
Konuya Ismail yk ile baslayinca sonunda kendini ispat ve ifade etmek mecburiyetine sürüklendi kiyamam hshsh33 yaşındayım. Şiirden anlamıyorum ama şiirleri gerçekten kötüydü. Hayatta tek tükettiğim kultur ürünü İsmail yk değil. Onu dalga geçmek için yazdım. Mesela en sevdiğim eser kayıp zamanın izinde serisi proustun tekrar tekrar okurum. Bazi kitaplarınin hem Türkçesini hem Fransizcasini orijinalinden okudum. Şu aralar boş zamanlarımda çevre illerdeki arkeoloji müzelerine gidiyorum seviyorum bir şeyler okumayı bir şeyler izlemeyi.
havalar guzellessın rum kalede bır tekne gezıntısı yaparsın33 yaşındayım. Şiirden anlamıyorum ama şiirleri gerçekten kötüydü. Hayatta tek tükettiğim kultur ürünü İsmail yk değil. Onu dalga geçmek için yazdım. Mesela en sevdiğim eser kayıp zamanın izinde serisi proustun tekrar tekrar okurum. Bazi kitaplarınin hem Türkçesini hem Fransizcasini orijinalinden okudum. Şu aralar boş zamanlarımda çevre illerdeki arkeoloji müzelerine gidiyorum seviyorum bir şeyler okumayı bir şeyler izlemeyi.
alemsınız şaka yapıyorDehset içindeyim ..Kaç yasindasiniz acaba.
havalar guzellessın rum kalede bır tekne gezıntısı yaparsın
Yakışıklı ve kibarmis, üstelik işi de iyi. Şiirden anlamadığıniz halde neden merak ettiniz şiirlerini anlamadım ama bu sebepten sogumaniz bana çok tuhaf geldi. Ben de şiir okumayı da dinlemeyi de cok sevmem ama hobi olarak yazmak istiyorsa da bir sey demezdim.
Bence siz bu bey efendiden elektrik alamamissiniz. Yoksa bir şiir yüzünden kimse kimseden sogumaz. Diğer özellikleri iyiyse bir şans verilebilirdi bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?