- 18 Şubat 2018
- 12.233
- 2
- 54.834
- 598
- 44
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
İndirdim ama herkeste bir kusur buluyorum ve neden bilmiyorum bir sorun var ama bulamadım hem yalnızlıktan yakınıyorum ama is buluşmaya tanışmaya gelince bir isteksizlik geliyor.Bu arada isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Bumble indirdin mi? Tinder gibi yerlere göre yüksek profilli insanlar kullanıyormuş diye duydum.
Yaaa o nedir ? Artık bende baya umutsuzum ömrüm boyunca instada bile biriyle tanışmadım ama uygulamaları düşünmeye başladım artık oralardan evlenenleri fln duydum da işte bende evlilik harici cinsellik yaşamak istemiyorum artık nasıl bir uygulama ki buBu arada isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Bumble indirdin mi? Tinder gibi yerlere göre yüksek profilli insanlar kullanıyormuş diye duydum.
Çok iyi anıymış, vizeler bitsin ben de denemek istiyorum bunuBen eskiden çok eskiden,Camfrog diye bir görüntülü chat uygulaması vardı.Genciz o zamanlar,kanımız kaynıyor falan,sohbet odalarında müzik yayını yapıyordum bazen,bas gaza ile az coşturmadım gavurları☺.Bu da böyle bir anı işte.
İndirdim ama herkeste bir kusur buluyorum ve neden bilmiyorum bir sorun var ama bulamadım hem yalnızlıktan yakınıyorum ama is buluşmaya tanışmaya gelince bir isteksizlik geliyor.
Turkish belly dance falan diyorlar,veriyorum coşkuyu,ahh nasıl oynuyorlar bir göreceksiniz.Ben de gülmekten tepiniyorum o aradaÇok iyi anıymış, vizeler bitsin ben de denemek istiyorum bunu
Favorim budayanamadımbir önerim de yok, yakışıklıysa düz yazıya yönlendir diyen arkadaşı destekliyorum
Ben de öyleyim, internetten tanışıp sonra first date olaylarını pek sevmiyorum. Birinden hoşlanmam için önce onu bulunduğum ortamlarda görmem, iyice tanımam gerekiyor. Sosyal medya buluşmalarında insan kendini şartlıyor illa hoşlanacağım diye öyle olunca da her şeye kusur buluyorsun. Her şey kendiliğinden gelişse daha güzel tabii ki, ortam buna müsait değilse de çok önyargıyla yaklaşmamak lazım.İndirdim ama herkeste bir kusur buluyorum ve neden bilmiyorum bir sorun var ama bulamadım hem yalnızlıktan yakınıyorum ama is buluşmaya tanışmaya gelince bir isteksizlik geliyor.
Date uygulaması ama tinder çok toplama yeri olduğu için bahsettiğim uygulamayı daha eli yüzü düzgün insanlar kullanıyor diye biliyorum. Birkaç kere muhabbet esnasında duydum ama henüz indirip bakmadım tiplere. Uygulamanın daha çok hangisine hitap ettiğine emin değilim ama yine çoğunluk one stand night olarak kullanıyordur.Yaaa o nedir ? Artık bende baya umutsuzum ömrüm boyunca instada bile biriyle tanışmadım ama uygulamaları düşünmeye başladım artık oralardan evlenenleri fln duydum da işte bende evlilik harici cinsellik yaşamak istemiyorum artık nasıl bir uygulama ki bu
Hirpani balıkçı gibi yaziyomus, evlat falan diyomusEşim normalde şiirle ilgilenen, yazan biri degildi ama sevgili olduğumuz donem minik minik şeyler yazardi bana gunaydin mesajiyla birlikte ve bazilari komiktiama gulmuyordum begeniyor gibi yapmistim ya sonucta dusunmuş yazmiş işte şiir bu kadar sorun olmali mi bilemedim zaten artik oturup şiir yazmiyor sık sık, kafa şişirecek kadar bir durum olmuyor aslinda.
Tabi adamin şiirlerini hayal edemedim tarif etsenizde.Sogutacak kadar kotu ne olabilir bilmiyorum.
Aklıma şey geldi , Kemal Sunal ın bi filmi vardı yakışıklı yakışıklı diye telsizden arkadaş buluyolardıBen de öyleyim, internetten tanışıp sonra first date olaylarını pek sevmiyorum. Birinden hoşlanmam için önce onu bulunduğum ortamlarda görmem, iyice tanımam gerekiyor. Sosyal medya buluşmalarında insan kendini şartlıyor illa hoşlanacağım diye öyle olunca da her şeye kusur buluyorsun. Her şey kendiliğinden gelişse daha güzel tabii ki, ortam buna müsait değilse de çok önyargıyla yaklaşmamak lazım.
Date uygulaması ama tinder çok toplama yeri olduğu için bahsettiğim uygulamayı daha eli yüzü düzgün insanlar kullanıyor diye biliyorum. Birkaç kere muhabbet esnasında duydum ama henüz indirip bakmadım tiplere. Uygulamanın daha çok hangisine hitap ettiğine emin değilim ama yine çoğunluk one stand night olarak kullanıyordur.
Hahahahaxsfgd boş verin ya, bence hiç üzülecek bir durum yok. Ben artık belirli yaşın üstündeki çoğu insanın benzer şeyleri yaşadığını düşünüyorum kadın-erkek fark etmeksizin. Yani mesela ben şu an üniversite öğrencisiyim boş vaktim var, yaşıtlarımla etkileşime gireceğim yerler daha fazla ama iş hayatına atılmış ve yoğun çalışan insanların birileriyle tanışmak için sosyal ortamlara girecek vakti olmuyordur.Aklıma şey geldi , Kemal Sunal ın bi filmi vardı yakışıklı yakışıklı diye telsizden arkadaş buluyolardıçocukken izlerken o duruma düşeceğimi bilemezdim
Hayır hayır o İsmail yk şarkısı bakın ben İsmail yk seven bir insanım bana bile kötü geldi adamın şiiri.
yapma allasen bu yazdığından kötü olamaz
İsmail YK iyidir yaf, şappur şuppur şarkısı şahaneSözleri çok iyi gerçekten eleman işten kovulmuş bara gitmiş manita gömleğinin üst düğmesini açmış daha ne
Hahahaha :):)Eki Görüntüle 2979194 dayıya bak dayıya
Konun devamini şimdi okudum ya :) sandım adam size atmış çok pardon :)Adam bu şiiri ben yazdım diye size mi attı belki espiri yapmış dir ya :) :)
HMerhaba arkadaşlar yine ben nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim sorunum yıllardır aynı. Yalnızlık. Çok calistigim bir yaşamım var. Kalan zamanları da biraz gezmeye film izlemeye müzik dinlemeye yoga pilates yürüyüş yapmaya ve isyeri çevresinden tanıştığım insanlarla sosyalleşmeye ayırıyorum. Güneydoğuda bir şehre Nisan ayında geldim is dışında az arkadaşım var. Yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde. Sosyal açıdan yalnız olmasam da romantik açıdan yalnızlık bazen zorluyor. Birkaç kere uygulamalar indirdim. Ama kimseyle buluşmadan sildim biraz kötü hissettim. En son bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Instagramdan mesaj attı bana bu kişi. Başta iyi gidiyordu yakışıklı kibar biri. Gezip gördüğü yerlerden söz açtı mühendismis. Sonra şiir yazdığını söyledi. Dedim ne güzel bana da gönderir misin? Ve şiirlerini okuyunca buz gibi soğudum. Şiirden anladığımdan değil asla anlamam şiirden. Ama cidden birden hayattan soğudum o şiirleri okuyunca. Kendi kendime dedim ki artık bu erkekler ne zaman yasaklanacak vallahi yildik arkadaş. Ve hiç caktirmadim aa ne güzelmiş yeteneklisin dedim ama konuşmayı azalttım.
Büyük üstat İsmail YK'nin aşağıdaki dizeleri şu an içinde bulunduğum ruh halini anlatıyor kızlar.
Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim ha?
Hap diyorsun hiç aldırmıyor
Cat diyorsun dönüp bakmıyor
Başkaları ne yapıyor?
Çat. Ayarlıyor.
Yoksa ben zurna miyim ha?
Tamam erkeksizlikten olmuş değiliz ama yaşadığım yeri de değiştirdim 2 milyon insanın oldigu bir şehre geldim sosyalleşmeye de calisiyorum ama nasil buluyor insanlar bu sevgilileri yıllardır cinsel hayatım yok tek gecelik ilişki yaşamak da istemiyorum beni çok açmıyor.
Valla istemsizce güldüm kusura bakmaMerhaba arkadaşlar yine ben nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim sorunum yıllardır aynı. Yalnızlık. Çok calistigim bir yaşamım var. Kalan zamanları da biraz gezmeye film izlemeye müzik dinlemeye yoga pilates yürüyüş yapmaya ve isyeri çevresinden tanıştığım insanlarla sosyalleşmeye ayırıyorum. Güneydoğuda bir şehre Nisan ayında geldim is dışında az arkadaşım var. Yakın arkadaşlarım farklı şehirlerde. Sosyal açıdan yalnız olmasam da romantik açıdan yalnızlık bazen zorluyor. Birkaç kere uygulamalar indirdim. Ama kimseyle buluşmadan sildim biraz kötü hissettim. En son bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Instagramdan mesaj attı bana bu kişi. Başta iyi gidiyordu yakışıklı kibar biri. Gezip gördüğü yerlerden söz açtı mühendismis. Sonra şiir yazdığını söyledi. Dedim ne güzel bana da gönderir misin? Ve şiirlerini okuyunca buz gibi soğudum. Şiirden anladığımdan değil asla anlamam şiirden. Ama cidden birden hayattan soğudum o şiirleri okuyunca. Kendi kendime dedim ki artık bu erkekler ne zaman yasaklanacak vallahi yildik arkadaş. Ve hiç caktirmadim aa ne güzelmiş yeteneklisin dedim ama konuşmayı azalttım.
Büyük üstat İsmail YK'nin aşağıdaki dizeleri şu an içinde bulunduğum ruh halini anlatıyor kızlar.
Beni beğeneni ben ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez
Yoksa ben tipsiz miyim ha?
Hap diyorsun hiç aldırmıyor
Cat diyorsun dönüp bakmıyor
Başkaları ne yapıyor?
Çat. Ayarlıyor.
Yoksa ben zurna miyim ha?
Tamam erkeksizlikten olmuş değiliz ama yaşadığım yeri de değiştirdim 2 milyon insanın oldigu bir şehre geldim sosyalleşmeye de calisiyorum ama nasil buluyor insanlar bu sevgilileri yıllardır cinsel hayatım yok tek gecelik ilişki yaşamak da istemiyorum beni çok açmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?