Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

Bu arada isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Bumble indirdin mi? Tinder gibi yerlere göre yüksek profilli insanlar kullanıyormuş diye duydum.
İndirdim ama herkeste bir kusur buluyorum ve neden bilmiyorum bir sorun var ama bulamadım hem yalnızlıktan yakınıyorum ama is buluşmaya tanışmaya gelince bir isteksizlik geliyor.

Bu arada isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Bumble indirdin mi? Tinder gibi yerlere göre yüksek profilli insanlar kullanıyormuş diye duydum.
Yaaa o nedir ? Artık bende baya umutsuzum ömrüm boyunca instada bile biriyle tanışmadım ama uygulamaları düşünmeye başladım artık oralardan evlenenleri fln duydum da işte bende evlilik harici cinsellik yaşamak istemiyorum artık nasıl bir uygulama ki bu

Çok iyi anıymış, vizeler bitsin ben de denemek istiyorum bunu

İndirdim ama herkeste bir kusur buluyorum ve neden bilmiyorum bir sorun var ama bulamadım hem yalnızlıktan yakınıyorum ama is buluşmaya tanışmaya gelince bir isteksizlik geliyor.

Bakmadan bilemesin be kızım bir buluş bak belki çok beğeniceksin şiiri de nazar boncuğu olacak. Kusursuz insan diye bir şey yok, hoşlnadığın insanın kusurlarını şirin bulma diye bir şey var ama.

Ben de öyleyim, internetten tanışıp sonra first date olaylarını pek sevmiyorum. Birinden hoşlanmam için önce onu bulunduğum ortamlarda görmem, iyice tanımam gerekiyor. Sosyal medya buluşmalarında insan kendini şartlıyor illa hoşlanacağım diye öyle olunca da her şeye kusur buluyorsun. Her şey kendiliğinden gelişse daha güzel tabii ki, ortam buna müsait değilse de çok önyargıyla yaklaşmamak lazım.

Date uygulaması ama tinder çok toplama yeri olduğu için bahsettiğim uygulamayı daha eli yüzü düzgün insanlar kullanıyor diye biliyorum. Birkaç kere muhabbet esnasında duydum ama henüz indirip bakmadım tiplere. Uygulamanın daha çok hangisine hitap ettiğine emin değilim ama yine çoğunluk one stand night olarak kullanıyordur.

Eşim normalde şiirle ilgilenen, yazan biri degildi ama sevgili olduğumuz donem minik minik şeyler yazardi bana gunaydin mesajiyla birlikte ve bazilari komikti ama gulmuyordum begeniyor gibi yapmistim ya sonucta dusunmuş yazmiş işte şiir bu kadar sorun olmali mi bilemedim zaten artik oturup şiir yazmiyor sık sık, kafa şişirecek kadar bir durum olmuyor aslinda.

Tabi adamin şiirlerini hayal edemedim tarif etsenizde. Sogutacak kadar kotu ne olabilir bilmiyorum.

Hirpani balıkçı gibi yaziyomus, evlat falan diyomus

Aklıma şey geldi , Kemal Sunal ın bi filmi vardı yakışıklı yakışıklı diye telsizden arkadaş buluyolardı çocukken izlerken o duruma düşeceğimi bilemezdim

Aklıma şey geldi , Kemal Sunal ın bi filmi vardı yakışıklı yakışıklı diye telsizden arkadaş buluyolardı çocukken izlerken o duruma düşeceğimi bilemezdim
Hahahahaxsfgd boş verin ya, bence hiç üzülecek bir durum yok. Ben artık belirli yaşın üstündeki çoğu insanın benzer şeyleri yaşadığını düşünüyorum kadın-erkek fark etmeksizin. Yani mesela ben şu an üniversite öğrencisiyim boş vaktim var, yaşıtlarımla etkileşime gireceğim yerler daha fazla ama iş hayatına atılmış ve yoğun çalışan insanların birileriyle tanışmak için sosyal ortamlara girecek vakti olmuyordur.

Bizim ülkede date kültürü yoktu pek ama yakın zamanda daha çok yaygınlaşacağını düşünüyorum. Normalde içiçe yaşayan bir millettik ama şimdilerde herkes içine kapanmaya başladı. Bu nedenle insanlar bahsettiğim tarzda uygulamalara yöneliyor.

H
Valla istemsizce güldüm kusura bakma ben de sapıkça bi şiir sandım sinirlenmeye hazırlanmıştım maalesef erkekler böyle genel olarak ben 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı tabi birçok sebebi var bi kere ne heyecan ne sevgi ne hoşlanma hiç olmadı olmuyor bir türlü sonra konuştuklarım hep ergen gibi daha kendini yetiştirememiş birde ilişkisi olacak tipler ben yine bana bir şey katsın olgun olsun isterim kimi sürekli küfür eder ağzı bozuktur kimi sana karışıp durur...... En sonunda dedim sevmediğim biriyle sevgili olup evleneceğime yalnız kalayım bi kedi alır yaşarım dedim hoş daha yaşım genç o ayrı belli olmaz hayat bu ama hiç sevgilim olmadı dedim mi gülüyorlar inanmıyorlar niye yalan söyliyim ki keşke güvenip sevebileceğim biri olsa ama yok olmayınca olmuyor tabi senin gibi yalnız da hissetmiyorum hala memnunum halimden bir de şu çevremde ni zaman evlenicen gıı diyen tiplerden kurtuldum mu tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…