• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

yaa acaba benim hiç kriterim mi yoktu bilmiyorum ama ilişkim olmasa da lise döneminden beri flörtsüz kaldığım hiç olmamıştır.
kendimi sorguladım şuvan :(

Sorma ya bana da garip geliyor yillarca tek kalmak, ben 1 seneye 2-3 flort bile sigdiriyordum o kadar da kritersiz oldugumu dusunmuyorum, bi de flört etmenin heyecanini seviyordum yani hayatima alacagim kişiyle zaten ileriye donuk dusuncelerim olmadigindan buyuk buyuk kriterlerim yoktu tabi. Uzun boylu olsun, gozume hos gorunsun, cekici ve eglenceli olsun gezelim tozalim (eglence cok onemli) yani begeniyorsam ve birlikte egleniyorsak 👍
Mesela ben şiire takilip o kadar sogumazdim eger adami begendiysem, ha adamin genel hali sıkıcıysa ve bayiyorsa o zaman hakli ama sadece şiir bayici diye nebileyim. 😬

Sorma ya bana da garip geliyor yillarca tek kalmak, ben 1 seneye 2-3 flort bile sigdiriyordum o kadar da kritersiz oldugumu dusunmuyorum, bi de flört etmenin heyecanini seviyordum yani hayatima alacagim kişiyle zaten ileriye donuk dusuncelerim olmadigindan buyuk buyuk kriterlerim yoktu tabi. Uzun boylu olsun, gozume hos gorunsun, cekici ve eglenceli olsun gezelim tozalim (eglence cok onemli) yani begeniyorsam ve birlikte egleniyorsak 👍
Mesela ben şiire takilip o kadar sogumazdim eger adami begendiysem, ha adamin genel hali sıkıcıysa ve bayiyorsa o zaman hakli ama sadece şiir bayici diye nebileyim. 😬
20 li yaşlarda öyle oluyor da 30 dan sonra o iş öyle olmuyor işte 🤷‍♀️

yaa acaba benim hiç kriterim mi yoktu bilmiyorum ama ilişkim olmasa da lise döneminden beri flörtsüz kaldığım hiç olmamıştır.
kendimi sorguladım şuvan :KK43:
bazı kızları erkekler hep dost olarak goruyor ya ben tanık oldum buna
yakın bır arkadasım vardı
cok kafa kız otur herseyı konus-guzelde, becerıklıde, etrafındakı erkeklerde yakısıklı...
ama gel gorkı hep bu kızı dost gozuyle goruyorlar ,cok uzuluyordu bende dişiyim ,albenım mı yok ,cırkın mıyım neden bana asker arkadası gıbı yaklasıyorlar dıyordu . bu kızında beklentısı efendı olsun yeter derdı oyle kımseyı begenmeyen bırı de degıldı...

ay bilemiyorum bana herkes gözlerinle bile cilveleşiyorsun der. genel olarak da enerjim yüksek olduğu için girdiğim her ortamda illa birileri çıkar. ben de beğenmişsen sazı elime alırdım.
gerçi 4 senedir ilişkim var ahah mazide kaldı o günler :)
ama hala sadece kız kıza çıktığımızda yazan eden çıkıyor dfgkldfkşgd

bazı kızları erkekler hep dost olarak goruyor ya ben tanık oldum buna
yakın bır arkadasım vardı
cok kafa kız otur herseyı konus-guzelde, becerıklıde, etrafındakı erkeklerde yakısıklı...
ama gel gorkı hep bu kızı dost gozuyle goruyorlar ,cok uzuluyordu bende dişiyim ,albenım mı yok ,cırkın mıyım neden bana asker arkadası gıbı yaklasıyorlar dıyordu . bu kızında beklentısı efendı olsun yeter derdı oyle kımseyı begenmeyen bırı de degıldı...

o kafa olmanın iki ucu var işte.
kafa olup futbol sohbeti yaparken kırmızı rujun da olmalı gibi
yani ruj burada tabi sadece bi örnekleme
kafayız yaa muhabbet akıyor derken adamın ensesine dokunursan askerlik arkadaşı sanar. ama şöyle kol kaslarına yanlışlıkla bir iki parmağın değer, o arada bir göz süzüp muhabbete devam edersen hem kafa hem seksi kız olursun.

ay bilemiyorum bana herkes gözlerinle bile cilveleşiyorsun der. genel olarak da enerjim yüksek olduğu için girdiğim her ortamda illa birileri çıkar. ben de beğenmişsen sazı elime alırdım.
gerçi 4 senedir ilişkim var ahah mazide kaldı o günler :)
ama hala sadece kız kıza çıktığımızda yazan eden çıkıyor dfgkldfkşgd

Ben de evliyim zaten gecti artik. Ama arada flortler cikiyor hala, kitapcida kitap bakarken cocuuukcagizin biri yanasip sohbet acip iltifatla devam edince evli birr gadınnn olarak yapmam gerekeni yapip kaçmistim en son. 😂 Disarda cilveli degilim ama bilmem ben de illa bulurdum birilerini. Ahh gençligim 🤭

Ben de evliyim zaten gecti artik. Ama arada flortler cikiyor hala, kitapcida kitap bakarken cocuuukcagizin biri yanasip sohbet acip iltifatla devam edince evli birr gadınnn olarak yapmam gerekeni yapip kaçmistim en son. 😂 Disarda cilveli degilim ama bilmem ben de illa bulurdum birilerini. Ahh gençligim 🤭

ahh ya evet gençlik resmen :)
şöyle azıcık uğraştırmak, one nightçıya bile umut verip 3-4 gün koşturmak falan güzeldi ama artık yaşlandım
fdkgldfkgşld

ahh ya evet gençlik resmen :)
şöyle azıcık uğraştırmak, one nightçıya bile umut verip 3-4 gün koşturmak falan güzeldi ama artık yaşlandım
fdkgldfkgşld

😂 28 yasimdayim ama bu konulardan el etek çekince gercekten yaşlanmişim gibi geliyor bana da, sanki coook mazide uzaklarda kalmiş teyze gibi hahahha 😁😁

kendimi sorguladım şuvan :KK43:şöyle azıcık uğraştırmak, one nightçıya bile umut verip 3-4 gün koşturmak falan güzeldi ama artık yaşlandım
hahahah kimsenin duygularıyla oynamıyoruz çok şükür, resmen ego tatmini yapıyormuşsunuz!
kriteriniz sadece erkek olması ise, boş kalmamanız normal. Boş profil sayfalarına sırf kadın olduğu için ''selam, tanışalım mı'' yazan beyler var ya, onların da bir kriteri yok.

Ex işimde bir tane kompleksli Hintle problem yaşadım bir ara. Orta ölçekli bir şirketti, CEOyla da muhabbetim vardı. CEO da duymuş herhal, merak etmiş ne oldu diye beni öğle yemeğine çağırdı. Konuştuk ettik sonra adam dedi ki

Bak, erkekler basit ve aptaldır seninle uğraşıyorsa belki seni seviyordur

Ben cidden düzgün tavsiye verecek sandım kaldım böyle🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Biraz zaman sonra adamın dediği doğru çıktı😶 o da apayrı bir konu. Biri ne zaman erkeklerin kapasitesi hakkında konuşsa aklıma CEO abimizin bu dedikleri gelir😁

Ex işimde bir tane kompleksli Hintle problem yaşadım bir ara. Orta ölçekli bir şirketti, CEOyla da muhabbetim vardı. CEO da duymuş herhal, merak etmiş ne oldu diye beni öğle yemeğine çağırdı. Konuştuk ettik sonra adam dedi ki

Bak, erkekler basit ve aptaldır seninle uğraşıyorsa belki seni seviyordur

Ben cidden düzgün tavsiye verecek sandım kaldım böyle🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Biraz zaman sonra adamın dediği doğru çıktı😶 o da apayrı bir konu. Biri ne zaman erkeklerin kapasitesi hakkında konuşsa aklıma CEO abimizin bu dedikleri gelir😁
ya gecen hafta kızımın okulunda bır erkek kızıma satasıyormus sureklı ugrasıyormus:KK70:
dedım kı kızım erkekler bırını begendıgı zaman kendısını boyle ıfade edebılıyorlar belkı senı cok sevmıs heyecanlanmıstır tıpkı maymun gıbıler maymunlar heyecanlanınca ne yapar dedım
sebeklık dedı
hah dedım oyle ıste

bugun geldı okuldan
anneee bana resım yapmıs bak dıye :KK70: cocuk hoslanıyor bızım kızdan ahahhaha :KK70:
6 yasındaykende aynılar yanı

kriteriniz sadece erkek olması ise, boş kalmamanız normal. Boş profil sayfalarına sırf kadın olduğu için ''selam, tanışalım mı'' yazan beyler var ya, onların da bir kriteri yok.

öncelikle yazdığınız şeyin anlamını iyi irdeleyin. yapılan bir espri üzerinden kimseye bu üslupla yazma hakkınız olamaz, bu bir.
ikincisi, o kişilerle nerelerde ve ne koşullarda tanıştığımızı bilmiyorsunuz.
üçüncüsü, bazı kadınlar üzgünüm çekicidir ve çevrelerinden onlar istemese dahi erkekler yanlarından yörelerinden eksik olamaz.
dördüncüsü, flörtsüz kalmamak önüne gelenle takılmak değildir. belki sizin öyle çevreleriniz yoksa aklınıza gelmemiştir ama benim bulunduğum çevrelerde her zaman flört için şans verilecek eğitimi, kültürü, ailesi ve düzeni belli insanlar olmuştur.
beşincisi, one nightçıyla umut verip oynayan kadına üzülen başka bir kadın olması çok değişik, ne içiyorsunuz siz ? djgklfjgkldf
sonuncusu, tam olarak hangi üzüntünüze değdik de durup dururken laf sokmaya çalıştınız :) ?

*şikayet et butonunun çok kolay bir yerde olması da ayrıca çok hoş :)

Son düzenleme:
Back