- 18 Şubat 2018
- 12.188
- 2
- 54.687
- 598
- 44
- Konu Sahibi En buyuk kk
Aaa evet,benim en sevdiğim parçası bas gaza aşkım.Hayır hayır o İsmail yk şarkısı bakın ben İsmail yk seven bir insanım bana bile kötü geldi adamın şiiri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet,benim en sevdiğim parçası bas gaza aşkım.Hayır hayır o İsmail yk şarkısı bakın ben İsmail yk seven bir insanım bana bile kötü geldi adamın şiiri.
Herkes böyle şiir yazamıyor kiHayır hayır o İsmail yk şarkısı bakın ben İsmail yk seven bir insanım bana bile kötü geldi adamın şiiri.
O değilde bu şarkı bilen bilir vanesseya daha uydu bence
Bence kulaklık tak dinle tam vanessa bu konuya olmamışYarin dinliyim, evde herkes uyudu, sapirsupur dalmasinlar bana
Bu sapir supura mi benziyo? Sapir supuru niye koydun bu konuya onu hala anlamadim zaten
Lan gece gece aniden hönkürdeyerek güldürtmeyin beni yaEvet sapır supur şarkısından
Cok yakisikliysa şiir yazma düz yaziya gec de, öyle bi ikna etmeyi dene bakalim o kadar yakisikliysa bosa gitmesin abi, zurna miyim diye soran da o degilmis madem bi sansi hak edebilirSapir supurdan alıntı yapmamın sebebi sozkonusu dizelerini ruh halimi muhteşem betimlemesi
Yaaw lannn kfjfkfkfjfkCok yakisikliysa şiir yazma düz yaziya gec de, öyle bi ikna etmeyi dene bakalim o kadar yakisikliysa bosa gitmesin abi, zurna miyim diye soran da o degilmis madem bi sansi hak edebilir
Hajajskksks zurna mıyım diyen o degılse mı?Ya tamam ben şuan baya iyiyim de siz ne içtiniz yaww cok eglenıyorummYaaw lannn kfjfkfkfjfk
Daha ne maniler gelicek acaba kk li bayanlardan
Sapir supuru adam siir diye yazip yolladi sandim, meger sarkiymis, o benim cahaletimden karıştı orasi bxhxhHajajskksks zurna mıyım diyen o degılse mı?Ya tamam ben şuan baya iyiyim de siz ne içtiniz yaww cok eglenıyorumm
Ee biz de boş insan değiliz var 3-5 şiir arşivimiz…Daha ne maniler gelicek acaba kk li bayanlardan
Offf bebek uyanacak diye gülemedim deYa adamın emek verip yazdığı şiiri de burada ifşa etmek istemiyorum ama böyle dizilerde evlat onu gerçekten seviyor musun? Diye soran hirpani ve filozof tavırlı balıkçı karakterlerini andıran bir şiirdi.
Offf bebek uyanacak diye gülemedim de
Ya şiir dışında muhabbeti iyiyse bi şans vermelisin bence.