• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

Screenshot_20211231_010145.jpg
dayıya bak dayıya😆

Evet abi belki de ben anlamıyorum İsmail yk sevdiğim için zaten şiir okumam etmem ama yani bütün libidomu düşürdü neyse belki de dediğiniz gibi başka alanlarda iyidir.
Bence bi daha siirlerini merak etmezsen hic bi sorun kalmayacak ortada 😐

Ya adamın emek verip yazdığı şiiri de burada ifşa etmek istemiyorum ama böyle dizilerde evlat onu gerçekten seviyor musun? Diye soran hirpani ve filozof tavırlı balıkçı karakterlerini andıran bir şiirdi.

Offff çok kötü 60lık tek başına yaşayan felsefe ayağına karı kız kesen amca tadında

Şiir yazan erkek nedir yahu bu arada çok kötü:KK51: şiiiri zaten tür olarak sevmem zorlama bulurum ama şiir yazan erkek kulağa çok kötü geliyor ben ekşın severim james bond verin bana varsa:halay:

Ya okey ben de dandik dandik şarkılar yazıyorum belki erkekler de benden soğuyor olabilir ama engel olamıyorum çok soğudum bir de bana diyor ki benim şiirlerimi bestelersin. 😅

Şiir yazan erkek nedir yahu bu arada çok kötü:KK51: şiiiri zaten tür olarak sevmem zorlama bulurum ama şiir yazan erkek kulağa çok kötü geliyor ben ekşın severim james bond verin bana varsa:halay:
Off aslında işte böyle böyle yapıyoruz sonra bu herif neden bana bu kazığı attı diye düşünüyoruz. Belki iyi adamlara şans vermiyoruz ya bilemedim 🤷‍♀️

Back