- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
- Konu Sahibi En buyuk kk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi daha siirlerini merak etmezsen hic bi sorun kalmayacak ortadaEvet abi belki de ben anlamıyorum İsmail yk sevdiğim için zaten şiir okumam etmem ama yani bütün libidomu düşürdü neyse belki de dediğiniz gibi başka alanlarda iyidir.
Bekliyorum büyük keyifleEe biz de boş insan değiliz var 3-5 şiir arşivimiz…
Ya adamın emek verip yazdığı şiiri de burada ifşa etmek istemiyorum ama böyle dizilerde evlat onu gerçekten seviyor musun? Diye soran hirpani ve filozof tavırlı balıkçı karakterlerini andıran bir şiirdi.
Hahaha gece geceEki Görüntüle 2979194 dayıya bak dayıya
Ahh şimdi VanessaRinki olacaktı isterse mahmut tuncerden mezosoprano bir güfte söylesın yıne de vazgecmezdiKonu sahibesi bence buluş bir bak havan değişir gezmiş eğlenmiş olursun. 1 kez buluş almazsan da alma
Bütün espriyi bozdun yaBu yazdigin siir ismail yk nin sarki sozu mu?
şiire düştüyse ben emin olamadım. açık kapatma hamlesi şiir olabilirAdamın belki sevişkenliği falan iyidir yani şimdi şiirden de elenmez ki
İyi de başta AA ne güzel demiş, adam şiirlerimi beğendi etkileniyor diye birden okumaya başlarsa nolacak? adjskshsjsBence bi daha siirlerini merak etmezsen hic bi sorun kalmayacak ortada
Şiir yazan erkek nedir yahu bu arada çok kötü şiiiri zaten tür olarak sevmem zorlama bulurum ama şiir yazan erkek kulağa çok kötü geliyor ben ekşın severim james bond verin bana varsa
Demee acıgı da kapatamamıs ki neyse belki nü cizimi iyidirşiire düştüyse ben emin olamadım. açık kapatma hamlesi şiir olabilir
Off aslında işte böyle böyle yapıyoruz sonra bu herif neden bana bu kazığı attı diye düşünüyoruz. Belki iyi adamlara şans vermiyoruz ya bilemedimŞiir yazan erkek nedir yahu bu arada çok kötü şiiiri zaten tür olarak sevmem zorlama bulurum ama şiir yazan erkek kulağa çok kötü geliyor ben ekşın severim james bond verin bana varsa
Ay bu da bizim burda dibimdeymis, yarin cicek mi götürsem dedem yayinlama siirlerini biz toplu olarak gülüyoruz mu desem, dedeleri sevelim koruyalimEki Görüntüle 2979195
Bu da benden gelsin madem