- 29 Şubat 2020
- 364
- 425
- 53
- Konu Sahibi En buyuk kk
Aslında haklısınız. Zeka benim de aradığım bir kriterdi. Boş konusmalardan hiç hoşlanmamİşinin iyi olması benim için bir kriter değil. İşsiz olsun ama bir şeyler tartisabilecegim, beni şaşırtacak, ufkumu açacak bir şeyler söylesin, öyle bir şey söylesin ki "ya evet ya, var öyle bir şey ne kadar akıllı biri bu" diyeyim. Bu bana kadınlarla konuşurken çok oluyor. Bu siteden tanıştığım kadın arkadaşlarım mesela. O kadar akıllılar ki her buluşmamızda diyorum ki vay be hayat güzel. Erkek arkadaşlarımın bazıları da çok iyi ve ufkumu açan insanlar. Peki flört ettiğim erkeklerde bu neden yok? Ağızlarını açar açmaz saçma sapan konuşuyorlar ister istemez kucumsuyorum kibir mi bu nedir bilmiyorum. Ya da ben flört etmek istemediğim için onyargiliyim o erkeklere karşı ya da en ufak bir şey beni soğutuyor. Bu ilk vaka değil hep böyle oluyor bana. Beni beğenen bir şeyler yaşamak isteyen erkekler afedersiniz ama bana salak gibi geliyorlar. Muhtemelen değiller yani ama öyle bir onyargim var neden bilmiyorum.
O zaman size şunu diyebilirim. Şu an isteseniz de kimseyi beğenemiyorsunuz ya. İnanın bana kalbinizi çarptıran o kişi ile karşılaştığınızda isteseniz de hayır diyemeyeceksiniz. Basiretiniz bağlanacak ve ne yaparsaniz yapın bir yola gireceksiniz umarım o kişiyi bulacağınız günler çok yakindadir.