Yalnızlık hastalığına mı yakalandım?

Aslında haklısınız. Zeka benim de aradığım bir kriterdi. Boş konusmalardan hiç hoşlanmam

O zaman size şunu diyebilirim. Şu an isteseniz de kimseyi beğenemiyorsunuz ya. İnanın bana kalbinizi çarptıran o kişi ile karşılaştığınızda isteseniz de hayır diyemeyeceksiniz. Basiretiniz bağlanacak ve ne yaparsaniz yapın bir yola gireceksiniz umarım o kişiyi bulacağınız günler çok yakindadir.

bu ne gene bir espriyi anlamadım gibi hissediyorum
yav şiir yazan adamdan zarar gelmez bir buluş bakalım belki için kıpraşır.
peynirciye bile şans verdin
şiirciden yana kullanıyorum oyumu.

Ya mesela o bana peynir getir diye ısrar eden çocukla tek bir kere buluştuk 1 saat mesela ve o buluşmada bana malili müzisyenlerden bahsetti ben onun sayesinde bir sürü malili şarkıcı dinlemeye başladım ve hayatıma bir sürü çok güzel şarkı girdi bu adam ise okuyunca gidip kendimi camdan atmak istediğim şiirleri soktu hayatıma. Bilmiyorum ben mi çok muskulpesent bir ruh haline büründüm ama gün geçtikçe daha da fazla umutsuzluğa kapılıyorum.

Şiir yazan erkek nedir yahu bu arada çok kötü şiiiri zaten tür olarak sevmem zorlama bulurum ama şiir yazan erkek kulağa çok kötü geliyor ben ekşın severim james bond verin bana varsa
Niye? Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır, bunca şair yanılmış olabilir mi… demiş Kenan Doğulu. Şiir yazan adamın ağzı laf yapıyordur, çenesiyle tavlar harika bir şey bu

Niye? Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır, bunca şair yanılmış olabilir mi… demiş Kenan Doğulu. Şiir yazan adamın ağzı laf yapıyordur, çenesiyle tavlar harika bir şey bu
Yok ya benim eski eşim de bi kaç şiir yazmış yani bana öyle demişti . Onunla alakalı hatırları sildim beynimden ama sanki bi tane şiirini de okutmuştu bana defteri mi varmış neymiş. Ağzı da hiç laf yapmazdı. Doğru dürüst konuşamazdık bile hatta. Şiir yazanlar genelde daha içe kapanık ya da kadını tavlamayı pek iyi beceremeyen erkekler oluyor .

Şiir güzel miydi peki?

Ya ben o dizeleri okurken başkası adına utanmak hissini yaşadım
Şiir yazan her erkek Cemal Süreya olacak değil. Kelimeleri söyleyişleri yerinde kullanmak başka bir marifet tabii ki. Güzel yazan güzel de konuşur ve güzel sever bence. Abdülhak Hamit Tarhan çok çapkınmış mesela. Nazım’ın Piraye’ye mektupları ünlüdür örneğin

Son düzenleme:
Benim eşim de daha gençken çok şiir okurdu ve kendisi de yazıyordu. Güzel şiirleri de var ama ben şiir hiç sevmem.
Sonra sevgili olduk işte, ben tüm odunluğumla adamı "atom fiziğine de profesörlüğe de edebiyata da şiire de lanet olsun" seviyesine getirdim.
Bence siz de başarabilirsiniz bunu sjsjkl
Bir deneseydiniz.

Bu arada ben de iki tür erkekten buz gibi soğurum. Şiir yazan ve dans eden erkek. Aslında ikisi de normal ama nedense benim hiç hoşuma gitmiyor. Böyle biraz duygusal erkeklerin bir dönem şiir yazma hevesi oluyor zaten, lisede benden hoşlanan bir çocuk şiir yazıp zarfa koyar öyle verirdi. Mesaj falan da atmazdı, onlar silinir gider diye. Çocuğun mektuplarını saklıyorum ama asla açıp okumam çünkü çok komik geliyor bana. O zaman verdiğinde de okurken gülerdim Bilmiyorum belki de şiir benim hoşlandığım birinden gelmediği için ya da gerçekten kötü olduğu için. Dansa gelince da tuhaf bir şekilde dansla ilgilenen erkekleri çok itici buluyorum. Tango, salsa falan özellikle. Bara gittiğimde de gördüğüm hiçbir erkekten hoşlanmama sebebim bu sanırım. Çok saçma yani arkadaşlarıma falan söyleyince gülüyorlar ama ne yapabilirim bu da benim huyum.

Onun dışında tuhaf bir şekilde erkekleri en çok futbol oynarken çekici bulurum. O sırada en tipim olmayan insan bile gözüme hoş gelir yani. Arkadaşlarımla konuşurken onlar da 'deli misin gatsby terli ve kıpkırmızı oldukları zaman mı beğeniyorsun' demişti. Kısacası herkesin karşı cinste görünce cringe daha doğrusu başkası adına utandığı şeyler var. Aynı şekilde anlamsız şekilde yükselten durumlar da kişiden kişiye göre değişir.

ya ben buna nıye koptum bu kadar bılmıyorum

arkadaslar sıır okuyandan zarar gelmez demıssınız buyuk yanılgı
turku soyleyenler candan
sıır okuyanlar romantık
rock dınleyenler anarsıst falan olmuyor hıc alakası yok

bazıları sırf tavlamak ıcın bak sıır okuyorum sıır yazıyorum dıyor bunu onun ıcın kullanan var
ve eger zevksızse okudugu sıır ınsanın sınırını bozuyor berbat da dıyemıyorsun katlanmak zorunda kalıyorsun zor yanı

ben soyle anlıyorum
konu sahıbı zekı adam sevıyor
ama genelde erkeklerın bır cogunun kapasıtesı ortada
bır yerde fıre verıyorlar konu sahıbı de aha bu kez dogru kısı olur mu dedıgı an ,yıne mı dıye hayal kırıklıgı yasıyor

bakınız: hevesı kursagında kalmak.

o ufkunu acan ınsanlarla dost olmayıp sevgılı olsana

Peynirciyle niye olmadi

Hayatim boyunca metal ve klasik müzik dinlemeyi tercih ettim, metalle kendimden gecerdim, sorsan herkes metalcileri manyak psiko, kedi kesen satanist, sadist falan diye betimler, alakam yok, biraz onyargimiz var aslinda, siire, muzik turlerine falan. Bunlar üstünden insan etiketliyoruz.

şiiri çok merak ettim.
hayattan bezdirecek kadar kötümüydü yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…