Merhaba arkadaşlar.
Beniö de derdim var. Kimin yok ki?
Yalnızım ama gerçekten çok yalnızım. Allaha hamdolsun eşim ve bir oğlum var. Eşin varken niye yalnızsın derseniz bazı şeyler paylaşılmıyor eş ile.
Eşimin ailesi memlekette benim ailem beşyüz metre uzağımda oldugu kadar beşyüz km uzak.
Ayrıntıya girmeyeceğim kırılan bir bardak kadar gereksiz bi sebeple kardeşimin eşi olaylar çıkardı zaten sürekli çıkaran biriydide babamız çok sinirli anlamadan dinlemeden haraket ediyor diye anlatmazdık. Sonra olay babama kadar gitmiş ve kendini aklamak için altı yıldır nekadar sırtımız varsa hepsini babama anlatmış tabi bide üzerinde katarak. Yetmemiş annemin komşularına bile iftira atmıştı annem evden dışarı çıkmasın diye ki başardıda.
Sonra ailenle görüşmek istemiyorum demiş ve irtibatı kestiler hiç sesimi çıkarmadım zaten kendi yuvam da aile içi meselelerine girmek istemedim, günah keçisi olmaktan sıkılmıştım gerçi gene bana patladı olay. Herneyse babamla aramda açıldı annemle bile görülemez oldum. Bir yıl oldu olaylar yavas yavas düzeldi babamla barıştım sonra erkek kardesim babamları çağırmış barısmıslar (hatayı onlar yaptı ayaklarına babalar gitti. Olayları tam olarak anlatamıyorum kızlar çok karısık) onlarda barıştı geriye ben kaldım. Eşim bana demiştik i herkes barışır sen karşıdan bakarsın gelinini z o potansiyele sahip tehlikeli biridiye, gerçektende öyle oldu.
Şimdi kardeşim eşiyle babamlarda imiş bizi çağırdı kızkardesimi bende eşim barışmayacak bana karışmıyor ama şuan onu bırakıp gelemem dedim.
Aslında eşime büyük terbiyesizlik yapıldı hem babam hem kardesim ve karısı tarafından. Ona ragmen baban atamız ona küslük olmaz ama kardeşinle barışmayacak ım diyor, haklıya sonuna kadar. Asla bişey diyemem zorlayacak değilim. Allah razı olsun ondan bi çok eşe yapılsa karısının yüzünü göstermez aslında.
Bukadar şey var içimde eşime aglayamıyorum çünki genede ailemin fırsatını vermek istemiyorum. Ağlamak istiyorum anneme bi haller oldu kız kardesim e bi haller oldu herkes bana tiripli kafayı yine artık. Bi konuşsam rahatlasam ama busefer agır konuşmaktan korkuyorum çok doldum bir yıldır Çatlıcam neredeyse.
Uzun oldu canlar kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim. Yazımda hatalarım var mutlaka kusuruma bakmayın ağlamaktan helak oldum. Eşim mesaide yken içimi boşalttım dedim