bana da böyle derlerdi napiim arkadaş yerine deveye diken mi bulayım.değil mi arkadaşlıkta güvenilir düzgün insan arayınca arkadaş olmuyor.ya yedirdiğin kadar arkadaş oluyorlar yada işleri düştüğü kadar. gerisi fos.-hep evde, hep evde kafayi yemiyormusun?
-hep evdesin canin sıkılmıyor mu?
-neden hic disari cikmiyorsun?
-sen hic disari cikmiyorsun degil mi? Ben olsam kafayi yerdim
-basil sıkıntıdan catlamiyorsun?
-hic görüstügün kimse yok dimi?
bende kalabalığa adapte olamıyorum çok laf yetiştiremiyorum. kafam şişiyor yoruluyorum.Ben de aynı sizin anlattığınız gibiyim. Üniversiteden toplamda 4 tane görüştüğüm arkadaşım var. 2 tanesiyle ayda yılda bir konuşurz . diğer 2 siyle de haftada 1 telrfonla konuşuruz. Hepsi uzak şehirlerde. Bulunduğum şehirde ise hiç görüştüğüm arkadaşım yok. Kuzenlerim var aslında ama onlarlada zoraki durumlar olmdıkça görüşmüyorum.Yalnız olmaktan zevk alıyorum. Film izlemeyi ya da bişeyler okumayı çok seviyorum. Sizin gibi bana da zaman bazen az geliyor.Bütün bunların yanında arkadaşlarıma baktığımda bazen onlara imreniyorum. Bir sürü arkadaşları var. Telfonları hiç susmuyor . sürekli onları merak eden üzüntüleriylr neşeleriyle ilgilenen insanlar var. Doğum günlerinde telefonlarına ulaşamam mesela hrp meşgul çalar.okdar insandan bana sıra gelmez =)Ben yalnız olmaztan zevk alıyorum evet ama görüşütüğüm dertleştiğim insanlarında olmasını çok isterdim. Brnimki sizinkinden biraz farklı bi durum sanırım. Ben insanların yanında rahat edemediğim için yalnız olmayı seviyorum.
nasıl mutluysanız öyle olun tabi
merak ettim 27 yaşındasınız erkek arkadaşınız oldu mu hiç veya var mı
onunla ilişkiniz nasıl?
bide diyelim evinize sizin yaşlarında kızı olan birileri de geldi
onları falan da mı bırakıp odanıza gidiyorsunuz?
hayırlısı herşeyinHayir canim, o zaman kaliyorum, konusuyorum hos sohbet oluyor, muhabetten sıkıldığım zaman kaciyorum, mesela dedikodu filan basladiginda veya ne bileyim kadin programlar konusuldugunda.
Iliskilerime gelirsek; bir evlilik gecirdim, ayrilali 3 sene oluyor
ben de bunlari söyleyip duruyorum, o da bana uyuz oluyor :)-hep evde, hep evde kafayi yemiyormusun?
-hep evdesin canin sıkılmıyor mu?
-neden hic disari cikmiyorsun?
-sen hic disari cikmiyorsun degil mi? Ben olsam kafayi yerdim
-nasil sıkıntıdan catlamiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?