- 5 Ağustos 2015
- 69
- 20
- 31
-
- Konu Sahibi yaseminsaatleri
Gerçekten güzelliğin çok bir önemi yok, siz erkeklere karşı bir duvar koyuyo olabilir misiniz? veya ne biliyim filmlerde ve dizilerde o gördüğümüz 'mükemmel karşılaşma anını ve aşkı' arıyo olabilir misiniz? Çünkü o kadar mükemmeli ve hayalimizdeki karakteri istedikçe ben bulunamayacağını düşünüyorum, birazcık akışına bırakmalı sınırları çok net koymamalıyız, kaderinde zaten öyle biri varsa çıkar. Ama dediğim gibi belki çok seçici olmaktan kaynaklanıyor olabilir kendi fikrimce
Boyle dertleri cok duymuşsunuz ve cevaplamissinizdir. Şu an neredeyse 22 yaşımdayım. Ve bu zamana kadar hiçkimse ile bir ilişkim olmadı. Açıkçası kimse beni beğenmedi ve hâlâda beğenmiyor. Hayatımda bir erkeğin benle tek kelime konuştuğunu zor hatırlarım. Zaten öyle güzel bir kız değilim ilkokuldan lise sona kadar çok dalga gecerlerdi benimle. Üniversite 4 yıl okudum ve o zaman bile hiçbir şey olmadı. Bu sene okulum uzadı ve son yılim olacak. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Bende birileri beni sevsin istiyorum. Yalnızım umutsuzum. Benim yaşımdaki tüm arkadaş ve kuzenlwrimin sevgilisi var. Millet bana soruyor ama gülüp geçiyorum fakat kalbim acıyor. Beni kimse beğenmiyor o yüzden yalnızım demek içime koyuyor. Açıkçası mutlu olanları bile kıskanmaya başladım. Herkes ablamin guzelliginden ve onu isteyenlerden bahsediyor...Seneye okul bitince herkes artık evde kalmış kız gözüyle bakmaya başlayacak. Yok canım sen çirkin değilsin tesellileri benı çok üzüyor. Biliyorum önemsiz bir dert ama o kadar yalnızımki içimi dökmek istedim.
Ben kesinlikle sana kimsenin çıkma teklif etmediğine inanmıyorum muhakkak olmuştur ama sen kabul etmemissindir.Boyle dertleri cok duymuşsunuz ve cevaplamissinizdir. Şu an neredeyse 22 yaşımdayım. Ve bu zamana kadar hiçkimse ile bir ilişkim olmadı. Açıkçası kimse beni beğenmedi ve hâlâda beğenmiyor. Hayatımda bir erkeğin benle tek kelime konuştuğunu zor hatırlarım. Zaten öyle güzel bir kız değilim ilkokuldan lise sona kadar çok dalga gecerlerdi benimle. Üniversite 4 yıl okudum ve o zaman bile hiçbir şey olmadı. Bu sene okulum uzadı ve son yılim olacak. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Bende birileri beni sevsin istiyorum. Yalnızım umutsuzum. Benim yaşımdaki tüm arkadaş ve kuzenlwrimin sevgilisi var. Millet bana soruyor ama gülüp geçiyorum fakat kalbim acıyor. Beni kimse beğenmiyor o yüzden yalnızım demek içime koyuyor. Açıkçası mutlu olanları bile kıskanmaya başladım. Herkes ablamin guzelliginden ve onu isteyenlerden bahsediyor...Seneye okul bitince herkes artık evde kalmış kız gözüyle bakmaya başlayacak. Yok canım sen çirkin değilsin tesellileri benı çok üzüyor. Biliyorum önemsiz bir dert ama o kadar yalnızımki içimi dökmek istedim.
Ne güzel yazmışsn BilgecePadişahın biri, Mecnun'un aşkından deli divane olup çöllere düştüğü Leyla'yı çok merak eder. Leyla'nın bulunup huzuruna getirilmesini emreder. Leyla'yı bulup getirirler. Padişah Leyla'yı görünce hayretler içinde kalıp sorar :
- "Mecnun'un aşkından deli divane olup dağlara çöllere düştüğü Leyla sen misin? Senin öyle fevkalade bir güzelliğin olmadığı gibi, sıradan bir kadından hiçbir farkın yok. Hal böyle iken nasıl olur da Mecnun senin için deli divane olur."
Leyla hiç tereddüt etmeden cevap verir :
- "Padişahım sus!... Çünkü sen Mecnun değilsin. Bendeki güzelliği görebilmen için sende Mecnun'un gözlerinin olması ve bana Mecnun'un gözleriyle bakman gerekir." der.
Padişah bu haklı sözler karşısında söyleyecek bir şey bulamaz, susup kalır.
.......
Yani demem o ki merak etme sen de Mecnun'unu bulursun sevgili Leyla..
Boyle dertleri cok duymuşsunuz ve cevaplamissinizdir. Şu an neredeyse 22 yaşımdayım. Ve bu zamana kadar hiçkimse ile bir ilişkim olmadı. Açıkçası kimse beni beğenmedi ve hâlâda beğenmiyor. Hayatımda bir erkeğin benle tek kelime konuştuğunu zor hatırlarım. Zaten öyle güzel bir kız değilim ilkokuldan lise sona kadar çok dalga gecerlerdi benimle. Üniversite 4 yıl okudum ve o zaman bile hiçbir şey olmadı. Bu sene okulum uzadı ve son yılim olacak. Bende artık mutlu olmak istiyorum. Bende birileri beni sevsin istiyorum. Yalnızım umutsuzum. Benim yaşımdaki tüm arkadaş ve kuzenlwrimin sevgilisi var. Millet bana soruyor ama gülüp geçiyorum fakat kalbim acıyor. Beni kimse beğenmiyor o yüzden yalnızım demek içime koyuyor. Açıkçası mutlu olanları bile kıskanmaya başladım. Herkes ablamin guzelliginden ve onu isteyenlerden bahsediyor...Seneye okul bitince herkes artık evde kalmış kız gözüyle bakmaya başlayacak. Yok canım sen çirkin değilsin tesellileri benı çok üzüyor. Biliyorum önemsiz bir dert ama o kadar yalnızımki içimi dökmek istedim.