• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız yaşıyorum, gecenin 12:01 'inde kapımın ziline basıldı. Çok korktum.Bu durum bir daha karşılaşma ihtimalim var mı?

seni rahatlatır mı bilmiyorum ama erkek arkdaşımla yaşadığım evde başıma benzer bir şey gelmişti. biri dış kapıda kilit olmasına ragmen girip biizim evin kapısını çalmaya başlamıstı ev 3.katta. açtık . gece vaktiydi.ısrarla vurdu. bilmem kime geldim diye söyledi değiişik bir adamdı biz 1 yıldır o evdeydik. inatla aynı ismi söyledi ama erkek adı., eski sevgilisi mi yasıyodu acaba orda diye düşündük. bi daha da gelmedi

arkadaşlar az önce kapım yine çaldı. Seslendim Kim o diye , yan komşu dedi. Hani bu hafta taşınan komşum meğer dün gece o basmış zile. Açtım kapıyı buyrun dedim. Deterjan isteyecektimde dedi. toz deterjanınız var mı dedi. bende var vereyim ama dün gece sesi duyunca kapının ziline bastım dedi bende ama gece 12 ydi saat dedim. Sonra deterjanı bardağına döküp kapıyı kapattım .Oda kapıyı kapatırken bir şeyler dedi bana. ama duymadım . Sizce bu kişi iyi niyetli olabilir mi? Siz ne düşünürdünüz
Gecenin 12 sinde kapiyi hunharca calacak kadar aciliyeti neymis bu deterjanin. Ben olsam korktugumu belli etmeden, boyle seylerden hoslanmiyorum. Ben uyumasam bile ailem o saatlerde uyumus oluyor, bir dahakine lutfen bu tarz bir sey icin rahatsiz etmeyin derdim. Normal degil cunku.

arkadaşlar az önce kapım yine çaldı. Seslendim Kim o diye , yan komşu dedi. Hani bu hafta taşınan komşum meğer dün gece o basmış zile. Açtım kapıyı buyrun dedim. Deterjan isteyecektimde dedi. toz deterjanınız var mı dedi. bende var vereyim ama dün gece sesi duyunca kapının ziline bastım dedi bende ama gece 12 ydi saat dedim. Sonra deterjanı bardağına döküp kapıyı kapattım .Oda kapıyı kapatırken bir şeyler dedi bana. ama duymadım . Sizce bu kişi iyi niyetli olabilir mi? Siz ne düşünürdünüz
Yok artık çok net tersler deterjan fln yok derdim. Ne bu rahatlık kadın mı erkek mi gelen? Hoş cinsi ne olursa olsun terslerdim o saatte deterjan mı istenir değişik

Eskilerden bir haber vardı, çok güzel bir gencecik kız ev öğrenci evi, bir pislik İnternet bağlamaya gelmiş kızı görmüş sonra gidip tekrar bir bahane ile gelmiş ve kıza zarar vermişti pislik.

O haberden sonra ben kimseye kapı açamaz oldum.

Bir kere bir kadın geldi Ahmet amca burda mı diye soruyor kapıdan yok dedim bir açın diyor kapıyı, evde tekim, açamam dedim.

Aç aç diye ısrar etti bir de değişik, açmıyorum burda yok öyle biri diye bağırmıştım.

Bir de böyle değişik insanlar var.

Açmıcam diyorum ısrar ediyor aç diye

Neyse bu da böyle bir anı

bir daha çalmaz diye düşündüm öyle dersem. Ama umarım yapmaz diye tahmin ediyorum
Alakası yok aksine eger takıntılı birisi oldugu düşünün korktuğunuzu bildiği için dahada üzerinize gelir.

Tersledim demişsiniz ama ortada tersleme yok ki sizin yerinizde olsam o deterjanıda vermezdim ben aslında kızıp kovacaktınız.

gece gece saat 12de kimse komşunun kapısına deterjan gibi saçma bir şey almaya istemeye gitmez. altında kim bilir ne var. gürültü için bile pek gidilmez yani sabah olur o zaman söylenir vs. ancak allah korusun ölüm kalım, sağlık gibi durumlar için öyle tuhaf saatlerde gidilir komşu kapısına onda da derdini insan kapının dışından illa söyler. şey gibi beklemez 10 dk kapı önünde sessiz sessiz. tedbirinizi alın normal değil. biz 3 kişi yaşıyoruz, apartman da temiz ve güvenlidir ama birini beklemiyorsak kapıyı açmıyoruz.

Bence o adam konu sahibinin yalniz yasadigindan baya emin. Eşi, sevgilisi, ailesi oldugunu bilse hatta evde birilerinin olacagina ihtimal verse o saatte hayatta kapiya gelemez ustune 10dk bekleyip zil yetmiyor gibi kapi tıklatmaya devam edemez. Evde erkek olsa dayak bile yer oyle kapida gecenin 12sinde dikilirse.

O kadar asiiiirrrii acil camasir yikmayi gecenin 12sine mi birakir insan. Bugunde deterjan diye gelmiş demek ki sabaha kadar beklenebiliyormuş. Hoş marketler açik istese gider alirdi ona ragmen yine gelmiş. Kimbilir ne fantaziler var kafasinda artik Allah bilir.
gerçekten o saatte kim olursa olsun gelmemeli, yaptığı o kaadar yanlışki .. inşallah bir daha tekrarlamaz umarım

gece gece saat 12de kimse komşunun kapısına deterjan gibi saçma bir şey almaya istemeye gitmez. altında kim bilir ne var. gürültü için bile pek gidilmez yani sabah olur o zaman söylenir vs. ancak allah korusun ölüm kalım, sağlık gibi durumlar için öyle tuhaf saatlerde gidilir komşu kapısına onda da derdini insan kapının dışından illa söyler. şey gibi beklemez 10 dk kapı önünde sessiz sessiz. tedbirinizi alın normal değil. biz 3 kişi yaşıyoruz, apartman da temiz ve güvenlidir ama birini beklemiyorsak kapıyı açmıyoruz.
bende yanıma yarın erkek kardeşimi çaldım. o kadar anormal bir durumki artık inşallah bir daha rahatsız etmezki bende huzurla bir uyurum. zaman gösterecek bakalımm :(

Konu sahibi komşunuz ne iş yapıyor? Eğitimli mi ? Mutlaka ailenize haber verin böyle birinin varlığından. Hiç muhattap olmayın yüz bulmasın . Gerizekalı adam . Sizi yalnız bulunca cesaret etmiş
kesinlikle o kadar eminki yalnız olduğumdan . İnşallah bir daha tekrarlamaz ya

Eskilerden bir haber vardı, çok güzel bir gencecik kız ev öğrenci evi, bir pislik İnternet bağlamaya gelmiş kızı görmüş sonra gidip tekrar bir bahane ile gelmiş ve kıza zarar vermişti pislik.

O haberden sonra ben kimseye kapı açamaz oldum.

Bir kere bir kadın geldi Ahmet amca burda mı diye soruyor kapıdan yok dedim bir açın diyor kapıyı, evde tekim, açamam dedim.

Aç aç diye ısrar etti bir de değişik, açmıyorum burda yok öyle biri diye bağırmıştım.

Bir de böyle değişik insanlar var.

Açmıcam diyorum ısrar ediyor aç diye

Neyse bu da böyle bir anı
işte bende böyle şeyleri okuyupta nasıl açardım gece 12 de o kapıyı, neler neler oluyor . Olsun sizde iyiki açmamışsınız yoksa bilemezdiniz :)

Whatsaptan aramistim dakikam olmadigi icin kimsiniz niye ariyorsunuz beni diye oda kargocu oldugunu soyledi aklima baska birisi gelemdi acikcasi numaram yeni ....
Whatsaptan resmim gorunuyor ...
o zaman siz de daha dikaktli olmalısınız, kargocu olmayabilirdi arayan. önemli bir seyse arayan yine arasın ya da fotografınızı o kişiyi silene kadar gizli tutun

bu çocuk az önce 9.24 de yine zilime 4 kere bastı arkadaşlar. acaba aldığı deterjanı geri mi getirdiki :( ne yapmaya çalışıyor

Dalga mi geciyorsunuz? 🤔 Hii geri getirmiştir.
Allahimmm yarabbbimmm. Madem ayni gun geri getircek niye almiş. Valla fake gibi anlamsiz seyler yazmaya basladiniz.

4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya :KK43:
Ne alaka kapıda dürbün diye bir icat var oradan bakamadınız mı? Şaka gibi konu açıyorsunuz resmen

gerçekden iki gündür burada bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. taşınsammı burdan artık ya Ç(8

Back
X