- 20 Mart 2008
- 5.871
- 8.379
- 723
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
nasıl ya kimmiş çıktı mı ortaya ?bu çocuk az önce 9.24 de yine zilime 4 kere bastı arkadaşlar. acaba aldığı deterjanı geri mi getirdikine yapmaya çalışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl ya kimmiş çıktı mı ortaya ?bu çocuk az önce 9.24 de yine zilime 4 kere bastı arkadaşlar. acaba aldığı deterjanı geri mi getirdikine yapmaya çalışıyor
evet binaya yeni taşınan yan komşu 25 yaşalrında genç bir erkeknasıl ya kimmiş çıktı mı ortaya ?
hani su sayacıyla ilgili bir şey soran? dün gece de o mu gelmiş? dur dönüp okuyayım detaylarıevet binaya yeni taşınan yan komşu 25 yaşalrında genç bir erkek
evet evet ta kendisiymiş. dün gece deterjan istemeye gelmiş. ben açmayınca bugün öğlen çaldı kapımı açtım tekrar deterjan istedi. şimdi yine çaldı kapıyı heralde aldığı deterjanı geri getirdi bencehani su sayacıyla ilgili bir şey soran? dün gece de o mu gelmiş? dur dönüp okuyayım detayları
Ay yok artık ya gerizekalıya bak. Deterjan yüzünden mi gece gece yüreğini kaldırmış hadsiz? Onun yüzünden ben bile kabus gördüm gece burada hırsız mırsız çok konuştuk ya etkisinde kalmışım, rüyamda hırsız giriyordu. Bir daha kapına gelirse açma sakın. Yalnız yaşayıp yaşamadığını tespit etmeye çalısan sapığın teki olabilir. Detarjan hayati bir şey değil o saatte istenmez, kesinlikle bahane yapmışevet evet ta kendisiymiş. dün gece deterjan istemeye gelmiş. ben açmayınca bugün öğlen çaldı kapımı açtım tekrar deterjan istedi. şimdi yine çaldı kapıyı heralde aldığı deterjanı geri getirdi bence
Erkek kardesiniz birkaç gün gözüksün.bende yanıma yarın erkek kardeşimi çaldım. o kadar anormal bir durumki artık inşallah bir daha rahatsız etmezki bende huzurla bir uyurum. zaman gösterecek bakalımm![]()
Saka mi bu ee açtınızmi ne yaptinizbu çocuk az önce 9.24 de yine zilime 4 kere bastı arkadaşlar. acaba aldığı deterjanı geri mi getirdikine yapmaya çalışıyor
Okuyunca senaryo gibi geliyor ama düsününce bu ülkede olma olasılıgı yüksekSize deterjan geri getiri ir kokusuna bakın falan derse koklamatın sakın. Çokmu senaryo yazdım bilmiyorum ama bu devirde herşey olur
Bir zili en fazla 2 kere çalarsın bence 1.zil çalmada duyulmadı diyelim 2.zili çalarsın eger yine açan olmazsa gidersin evine arka arkaya 4 kere çalınmaz ki.bu çocuk az önce 9.24 de yine zilime 4 kere bastı arkadaşlar. acaba aldığı deterjanı geri mi getirdikine yapmaya çalışıyor
o kapıyı öyle bir açarım ki bir daha asla gelmeye cesaret edemez. aldığı deterjanı geri getirmiş bile olsa öyle ters davranırdım ki, bir daha yanaşmazdı.eve
evet evet ta kendisiymiş. dün gece deterjan istemeye gelmiş. ben açmayınca bugün öğlen çaldı kapımı açtım tekrar deterjan istedi. şimdi yine çaldı kapıyı heralde aldığı deterjanı geri getirdi bence
iyide biri kapına dayanıyo ve sen susuyosun neden kimsin ulan sen deyip baslaman lazımda simdi polisi arıyorum seni hırsız seni diye adamı korkutucaktın ya kapıyı acsaydı biseyleri eritip acıyolarmıs duyuyoruz 10 dakka zil calcak sende suscan merkurun bi geri harekette allah askına yaa4 aydır bir binada yalnız yaşıyorum. Bu gece az önce ben görüntülü konuşurken saat 11:58 gibi kapımın ziline biri basmaya başladı. O ara görüntülü konuşurken konuşmayı bırakıp hemen erkek arkadaşımı aradım. Sonra biz 15 dakika onunla konuşurken kapının ziline basılmaya devam edildi. En az 10 dakika kapıda kaldı bu kişi ve zile bastı kapıyı hafif tıklattı kaç kez. Sonra gitti ben kapının yanına bile gidemedim korkudan. Saat 00:13 gibi ayrıldı. Aklıma şu geliyor: yan daireme bir genç taşındı bu hafta beni gördü bana su sayacını sormuştu acaba bu kadar ısrarla o mu bastı diyorum bir şey sormak için ama onun kapısının sesi olsa duyardım. Sizce bu kimdi .. Binadan şimdi yukarıdan gülüşme sesleri geliyor. Acaba biri yanlışlık ilemi geldi. Onuda düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım. Daha önceden de köyde yaşadığım için ne yapacagımıda şaşırdım. Bir daha bu durum başıma gelirmi ki. Çok korktum ya![]()
esktra bi bilgi ben markete falanda giderken eve hırsız girmesin falan diye mac kanalı acarım digitürk var acarım 77 di sonses odanın kapısııda acık bırakırım kı dıs kapıdan mac sesi duyulsun sonucta kac kadın mac izler evde hesabı sanki evde erkek varmıs gibi bu yöntemde cok iyiYılların klişe taktiğidir ama her zaman işe yararşöyle maço abi ayakkabisi. 2. El alışveriş sitelerinden cok ucuza temin edilebilir
Ben de ayrı yaşadığımda yolda yürürken mesela araba yaklaşırdı, telefonla konuşuyormuş gibi yapıp "geldim babacım, geldim, camdan görürsün zaten beni" derdim yüksek sesle. El sallardım uzaktaki bir binaya falan. O arabalar da hızlanıp giderdi. Geç saatte eve dönerken elimde market poşetleri, 5 litrelik su vs olduğunda daha az taciz edildiğimi fark ettim. Ailemin evinde de anahtar kullandığım için ben anahtarı elimde tutmanın "evime yakınım" mesajı verdiğini düşünüyordum. Burada bir üye uyarmıştı beni, elinde anahtar olursa yalnız yaşadığını fark ederler diye. Eve çok yaklaşana kadar anahtarı çıkarmıyorum artık. Ek olarak ben de kapı çaldığında, evde tek olmama rağmen "ben bakarıım" diye seslenip açıyordumBende bekarken ailemden ayrı bi sehirde yaşıyordum.Kapi çaldığında baba kapiya bak yeter hep ben bakıyorum bıktım diye bağırarak acardim.Şükür ki bu tarz olaylar yaşamadım oturduğum site guvenliydi ama genede söylerdim.
Yolda eve giderken bi keresinde karanlıkti baya ozgecan olayida yeni olmustu neyse site görevlisi eve giderken görmüş karanlıkta yalniz yürüyorum arabayla bana yönelmedi mi ödüm koptu onunda kizi markette calisiyirdu meher onu almis dönüyormuş neyse telefonda konuşuyordum zaten annemlerle bagirarak dedim baba hani almaya geliyorsun nerdesin yok bu araba senin araba degil diğer sokaga mi saptin diye.Neyse adam yanaştı dedi abla babaniz gil burda mi bilmiyorum siteye kadar birakim dedim burda yalnız görünce buda böylesi bi animdir :)
Ama yalnız yaşadığınizi belirtmeyin ben hep kapiya cikarken dedim Ömer abi kapiya bak elim bulaşık yada ahmet abi osman abim geldi galiba kapiya bak vs.
İyi taktikdir Allah lazim etmesin
Ben severek futbol izliyorum ama aynısını düşünüp ben de yemek söylediğim zaman sesini ekstra açıyordum. En azından evde birileri var sanılsın diye düşünmüştüm.esktra bi bilgi ben markete falanda giderken eve hırsız girmesin falan diye mac kanalı acarım digitürk var acarım 77 di sonses odanın kapısııda acık bırakırım kı dıs kapıdan mac sesi duyulsun sonucta kac kadın mac izler evde hesabı sanki evde erkek varmıs gibi bu yöntemde cok iyi
Kadınları alt tarafı markete giderken, işten eve dönerken, bu kadar ince hesap yapmak zorunda bırakanlar utansınBen de ayrı yaşadığımda yolda yürürken mesela araba yaklaşırdı, telefonla konuşuyormuş gibi yapıp "geldim babacım, geldim, camdan görürsün zaten beni" derdim yüksek sesle. El sallardım uzaktaki bir binaya falan. O arabalar da hızlanıp giderdi. Geç saatte eve dönerken elimde market poşetleri, 5 litrelik su vs olduğunda daha az taciz edildiğimi fark ettim. Ailemin evinde de anahtar kullandığım için ben anahtarı elimde tutmanın "evime yakınım" mesajı verdiğini düşünüyordum. Burada bir üye uyarmıştı beni, elinde anahtar olursa yalnız yaşadığını fark ederler diye. Eve çok yaklaşana kadar anahtarı çıkarmıyorum artık. Ek olarak ben de kapı çaldığında, evde tek olmama rağmen "ben bakarıım" diye seslenip açıyordum.
Eve usta vs birilerini çağırmam gerektiğinde de hep arkadaşlarımı yanıma çağırırdım, erkek arkadaşımdan rica ederdim. Bazen de babamların yanıma geldiği zamana kadar ertelerdim.
Ben severek futbol izliyorum ama aynısını düşünüp ben de yemek söylediğim zaman sesini ekstra açıyordum. En azından evde birileri var sanılsın diye düşünmüştüm.