• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalniz ve mutsuzum

secilia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
36
1
13
25 yasim var, calisiyorum. insanlarla iletisimim iyi. icine kapanik birisi degilim aslinda. neseli bir kizim yeri geldiginde. ama is yerimde bir o kadar bana uygun birileri yok, yani konusmali, boyle sicak insan. aslinda is yerimde cok az insan kaldi, onlarla da yasim uymadigindan konusmuyorum pek. neyse, tum gun odada yalnizim. eve gidiyorum, ise gidiyorum. ailemle konusuyorum. birde universite arkadaslarim falan var, internet uzerinden arada bir onlarla selam sabah ediyorum, o kadar. yani hicbir sosyal hayatim, ne bilim neseli bir arkadasligim yok. aktivitem yok. beni gulduren, benim guldure bilecegim birileri yok. saka bile yapmiyorum uzun sure. gulmuyorum. sadece filmleri falan izledigimde guldugum oluyor. sadece internet uzerinden bilgilerimi artiriyorum, surekli birseyler okuyor, ilgileniyorum. universite yillarimda aslinda aktivdim amma oldugum yerden dolayi pek bir eglenceli gecmedi yillarim. sonra bir erkek arkadasim oldu, o beni arkadaslarimdan (varsa artik 1-2 tane...) ayirdi.

dans kursuna yazildim. olmadi. ogretmen cok kotu cikti. baska kursa gideyim dedim. ondada evimizi degistirdik, uzak dustu, birakmak zorunda kaldim. hevesim sondu. zaten burdada bana uygun kurslar yok. yurtdisinda yasiyorum ve burda turkiyedeki gibi degil. kurslar cok az. benim istedigim contemprorary dans kurslari da nadir nadir bulunuyor yani... oda pahali.

resim kursuna yazilmak istedim. baktim kabiliyetim yok. hakketen yok.

simdi yapayalnizim. ne yapayim dedim, egitimimi devam ettireyim dedim. olmasada ne bileyim training falan... gozum acilir, kendimi gelistiririm, yeni insanlar tanirim, kendimi yeniden kesfederim... bir kursa yazildim. ordada egitim oyunlari falan geciriyorlar, bana cok komik, yapmacik geliyor.

etrafimdaki insanlar cok yapmacik. bense samimi bir kizim, icten. hic oyle yapmacikligim yok. samimi konusa bilecegim, birlikte gulup eglene bilecegim, ciddi olabilecegim insanlar da yok. nasil ben arkadaslik kurayim ki? yapayalnizim. ne yapayim ben sizce?

Back