• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yaldzl duvarlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım benimki de aynı yalnız kumtaşı üzerine yani içine:) aynı görünüyor. sadece sim kattık. ikinci bir işlem yapmadık. sizinki sarımsı olmuş. perdelerinde ve salon takımınla cok yakışmış. iyi günlerde kullan.

canım benimki de aynı yalnız kumtaşı üzerine yani içine:) aynı görünüyor. sadece sim kattık. ikinci bir işlem yapmadık. sizinki sarımsı olmuş. perdelerinde ve salon takımınla cok yakışmış. iyi günlerde kullan.

benim tavan o şekilde.yanlız kumtaşı degil de pamuk tarzı bişey,ipekboya diyordu boyacı.begendiginize svindim teşekkür ederim.

Bende sewiyorum parıl parıl şeyleri.Giriş antremin bi duvarını kırmız yapıcam simli sedefli boya aradım tam kırmız yapamıolarmış.Yattı o iş bari dier kısımlarını beyaz olan yerleri yapsam ii durur.Nasıl yaptınız bunu boyacımı yaptı?

canım şu gelinlerin başına döktüklri sim varya onu boyanmış biraz kurumuş duvvarın üstüne sürüyoz.nasılbir beyaz şeffaf tutkal var suyla inceltiliyor,simi onun içine katıyon,boyanın üstüne sürüyoz.bordür yapmak daha zor.isersen anlatıyım.

CANIM BİZDE 2 GÜN İÇİNDE BOYAYA BAŞLIYCAZ BENDE BOYAYA SİM KATMAK İSTİYORUM AMA DİREK BOYAYA KARIŞITIRIRSAM SANKİ SİM ÖZELLİĞİNİ YİTİRCEK GİBİME GELİYO SANIRIM SNDE DİREK OLARAK SİMİ BOYAYA KARIŞTIRDIN DEĞİLMİ FARKLI Bİ İŞLEM YAPMADIN BİRDE KUMTAŞI ÜZERİNE DEMİŞSİN AMA ANLAYAMADIM BENİ AYDINLATIRSAN ÇOK SEWİNİRİM kaydirigubbakcemile4

CANIM BİZDE 2 GÜN İÇİNDE BOYAYA BAŞLIYCAZ BENDE BOYAYA SİM KATMAK İSTİYORUM AMA DİREK BOYAYA KARIŞITIRIRSAM SANKİ SİM ÖZELLİĞİNİ YİTİRCEK GİBİME GELİYO SANIRIM SNDE DİREK OLARAK SİMİ BOYAYA KARIŞTIRDIN DEĞİLMİ FARKLI Bİ İŞLEM YAPMADIN BİRDE KUMTAŞI ÜZERİNE DEMİŞSİN AMA ANLAYAMADIM BENİ AYDINLATIRSAN ÇOK SEWİNİRİM kaydirigubbakcemile4

bana sordun galiba boya sahibi benim canım,boyanın içine ktılmaz kesinlikle,çünkü içinde görünmz.boya kuruyacak,üstüne sim ve tutkal(şeffaf olan)sürülür.çok basit birşey,rulo ile unutmayın.kolay gelsin.

ıyi fikir alkisalkisalkisdoğrusu bu hiç aklıma gelmemişti, sizi kutlarım çok güzel olmuş, eşyalarla ve boyanın rengiyle harika uyum sağlamış, güle güle huzurla oturun evinizde :nazar:

ama ama bende istiyorum cok güzel olmus okudularımdan bişi anlamadım ama:kedi:
şimdi benim boyalar yeni kurumus duruyo yani bir yıllık:kedi:
onun üzerine kendim yapabilirmiyim??
yani malzemeleri nerden ala bilirim adları tam olarak nedir?
rulo demişsin onu nasıl kullanıcaz ne rulasu o nedir ne işe yarar
ama even harika güle güle otur canım benim allah huzur mutluluk versin
bizahmet söyle malzemeleri yapılısını bi güzel anlatırsan cok sevinizem ay cok heycanlandım ya değişiklik yapmaya bayılıyorumöptüm seni mutluluklar:kedi:

canım boyan eski olsada bişey olmaz,eski degilse tabii,şimdi çeyiz dükkanlarında eskiden gelinlerin başına dökülen simler vardı,onlardan 10 15 kutu al (tanesi 50 krş)simleri şeffaf tutkal ile karıştırıyoruz.boyacıya sorabilirsin.bir legege dök simli tutkalı,ve rulo dedigim boya yaptıgımız rulo fırça yerine yani,eşit sürmeye yarıyor.bide iz bırakmıyor bir kat sürüyosun bu kadar canım kolay gelsin.tavan ve bordür farklı bişey unutmadan.o ayrı ve zor biraz.

Back
X