Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yaldzl duvarlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

titanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
253
5
96
49
Mardin
kızlar ben geçen sene duvarlarımı yaldızlı boya ile boyadım ve kendimiz eşimle yaptık.çok ucuz bişey ve mükemmel oluyo.mesela ben altın yaldızla boyadım.mobilyalarda o tarz,mükemmel bir uyum oldu.merak ederseniz anlatırım...yerimseniben

merhaba benimde salon mobilyalarım o renge uygun nasıl yaptınız merak ettim. ağır olmadı mı acaba.resim ekleyebilirseniz sevinirim.ayrıca ben de salon ve mutfak hariç diğer odalarımda boyanın içine sim katmıştım. çok güzel oldu.

slm duygu ben foto eklemeye çalışcam.bilmiyom da bide boyaya sim katarsan sim kaybolur,biz ayrıca sim sürdük tutkal şeffaf tutkal ama içine sim bildigimiz gelin simi,boyanın üstüne sürdük.resim koyarsam bayılırsın,bide kartonpiyrlere sürdük bide ben bordür yaptım simden çok ilginç ve hoş oldu.

bende merak ettım dÜŞÜndÜmde benım evımede gÜzel olur koyu renk mobılyam var yakıŞır herhalde merakla beklıyoruz fotoyu

bende çok merak ettim. eşim duvar kağıdı almak istiyor kolonlarımız var salonumuzda.ama karar veremedik. biz odalara kumtaşı rengine gümüş renkli sim kattık güzel oldu valla. değişik duruyor. bazı markaların simli boyaları varmış ama çok pahalıymış diye duydum. bizde biraz ucuza kaçtık:)

kızlar ben geçen sene duvarlarımı yaldızlı boya ile boyadım ve kendimiz eşimle yaptık.çok ucuz bişey ve mükemmel oluyo.mesela ben altın yaldızla boyadım.mobilyalarda o tarz,mükemmel bir uyum oldu.merak ederseniz anlatırım...yerimseniben

anlatmakla olmaz canım resimle bize de görelim nasıl olmuş nasıl duruyor duvarda diymiiiia.s

:dance:kızlar vallahi göndericem de resimler cd de ve yollayamıyorum.1 dk atacak birini buldum yaşasınnnalkisalkisalkis

valla kızlar odanın herşeklini yolladım.artık bakarsınız biz çok sevdik bakalım siz begenirmisiniz.

güzel olmuş maliyet ne kadar tuttu tabi biz kiracyız yapamam da

Back
X