Yalanlar.. Gizli kapaklı işler..

destiina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
25
0
36
İstanbul
En son bir konu açmıştım, okuyanlar bilirler..
O olaydan sonra her şey bölük pörçük aramızda, kesinlikle emin olmak için beni aldattığından facebook şifresini istedim.
Diretmeden verdi.
Mesajlarına baktım.
Gelen kutusunda pek önemli şey yok.
Gönderilenlere de bakayım dedim.
Öyle mesajlar gördüm ki.
Nefes bile alamadım.
Eski evlerinin ordaki komşusu olan bir kızla konuşmaları vardı.
Sevgili olduğumuz süre içinde bu yazışmalar.
Öyle samimi şeyler yazmış ki, kanım dondu resmen.
Birine bu kadar güvenmek, asla yapmaz demek gerçekten çok büyük hata.
Buluşmak istediğini yazmış bir mesajında kıza..
Bir mesajında iyi geceler güzel meleğim.. demiş..
Demiştim ya ayrılmak istiyorum ama sınavı var...
Meğer seviyormuşum hala onu, en sonki ayrılıktan önce anladım bunu.
Ama bu mesajlar içimi buz gibi yaptı.
Bana kızın ailesiyle sorunları olduğunu, ona destek olmak için öyle mesajlar yazdığını söylüyor.
Her şeyi bir kenara bırakıyorum, kötü bir niyeti olmasın varsayayım tamam..
Ama bunca zaman görüşmüş, mesajlaşmış o kızla..
Bana her adımını haber veren kişi o kızla görüştüğünü hiçbir zaman söylemedi.. Nedeni de ben kıskanmayayım diyeymiş..
Ve destek olmak için görüşürüsün tamam, arkadaşına yardım etmek istersin ama gereği var mıydı o kadar samimi sözlerin..
Duvarına da şifreli olarak bir şeyler yazmıştı bir keresinde, kader yazıyormuş bana söylemişti.
Anlam verememiştim, sormamıştım da, kavram olan kader sanmıştım. (kızın adı da kader bu arada)
Yakın bi erkek arkadaşı yine mesajlarda sormuş ne yazıyor diye, kader demiş ona da..
O mesajların üzerine bir de onu görünce bende film koptu.
Zaten bitmişti her şey ama bu kadarını beklemiyordum.
Hala inanamıyorum şu son 4-5 gündür yaşadıklarıma.

Güvenmekle ne büyük hata etmişim meğer.
Ve ben hiçbir zaman ne birinin (sevgilim bile olsa) telefonunu kurcalayan ne de herhangi bir üyelik şifresi istemeyen insan, sanki bir şey dürtmüş beni de iç güdüsel olarak böyle şeyler yapıyorum birkaç gündür ve altından hep bir şeyler çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam ayrılmaya dünden razıymış zaten.
O mesajları bile silmeden size şifrelerini verdiğine göre... Ayrılmak istermiş de söylemezmiş demek ki.. Siz onu bırakın diye herşeyi hazır sunmuş elinize!

ne kadar yapmaz desek de öyle güzel yapıyorlar ki işte inanamıyorz gözümüzle görsek bile başka bi açıklaması vardır diyorz ama yok başka bir açıklaması yok umarım en kısa sürede atlatırsınız hakkınızda hayılısı olsun inş

o mesajları silmediği halde hiç tereddüt etmeden şifresini vermesi ilginç gerçekten sizi iyi niyetli olduğuna inandırabiliceğinimi sanıyordu acaba yada lalenin dediği gibi ayrılmak istiyormuş gerçekten.Hakkınızda hayırlısı

Bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama sen o adamı sevmiyorsun daha önce açtığın konuyu biliyorum ayrılmak istiyordunda üzülmesin diye sınavlardan sonra söyleyecektin, sevmiş olsaydın bunları düşünmezdin yada ayrılmak istemeseydin, ama adam zaten maşallah her haltı yemiş SENDE KAÇANI KOVALIYORSUN durum bundan ibaret..

Daha önceki yazını okumadım canım ama sen zaten ayrılmak istiyormuşsun.. senden önce davrandığı için ve ona çok güvendiğin için egoların zedelenmiş.! olay bu.. sevdiğimi sonradan anladım falan demişsin. emin ol sevdiğini anlamak diye bir şey varsa onunla mutluyken anlarsın bunu o seni üzdügünde değil diye düşünüyorum.
Kendine iyi bak..

o mesajlardan sonra bile, hala savunmaya geçmesi çok komik gerçekten... neymiş destek oluyomuş..:)

çık adam gibi söyle işte ayrılmak istediğini, hayatında başkası olduğunu !!!

heyy allam yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…