- 30 Ocak 2013
- 29.415
- 43.902
- 798
Yedin mi peki bu yalanı ben olsam doğruyu söyle yoksa ilişkimiz burada bitti bana yalan söylüyorsun falan de ayrılma korkusuna anlatır anlatmasa bile arkandan iş çeviriyor yüksek ihtimal seni aldatıyor zaten ayrılman iyi olmuş olurTelefon acildi , işten ciktim evdeyim dedi fotoğraf atmaya zamanım olmadı diyor
İşte kafam hep böyle hinliklere çalışıyorSeytan onunde saygiyla egilir. Bu ne cinlik.
Saat 1de acil ise çağıriliyor , saat 5te çoktan işi bitmiş evine gelmiş.Telefon acildi , işten ciktim evdeyim dedi fotoğraf atmaya zamanım olmadı diyor
Siz inandınız mı şimdi buna? İnandiysanız sorun yok, devam edin.Telefon acildi , işten ciktim evdeyim dedi fotoğraf atmaya zamanım olmadı diyor
5 olsa yine iyi 4te çıktım diyor yorulmuşlar birde bugün yan yanayken kimle ne konuştuğunu sorguladigim icin benimle tripli konusuyorSaat 1de acil ise çağıriliyor , saat 5te çoktan işi bitmiş evine gelmiş.
Ne ara?
Git evine bakalım derdi neymiş.
Inanmadim ama asla kabul etmez yalan soylediginiSiz inandınız mı şimdi buna? İnandiysanız sorun yok, devam edin.
Neden evine gitmiyorsun?Inanmadim ama asla kabul etmez yalan soyledigini
Çok iyi niyetli olduğunuz içinBana neden evlilik teklifi edecek gibi geldi ya
Helal olsun vallaGetirden market alisverisi kabul eden bir yerdeyse yerinde olsam onun adına sipariş veririm. Ulaşırsa istedir ulaşmazsa hiç işte olmamistir
Iyi yapiyorsunuz, şu uyanıkliktan birazdad bende olsa keske. Saf saf bekliyorumİşte kafam hep böyle hinliklere çalışıyorbirinin bana yalan söylediğine inanıyorsam bir şekilde çıkartırım ortaya
Boyle kocaman alkis butonu olsa hunharca basarim oyle takdir ettim.İşte kafam hep böyle hinliklere çalışıyorbirinin bana yalan söylediğine inanıyorsam bir şekilde çıkartırım ortaya
Şöyle de kendin itiraf et diye bekledim ama etmedin ben iş yerini aradığımda orada olmadığını söylediler ya sen söyle nerede olduğunu ya da bitsin deInanmadim ama asla kabul etmez yalan soyledigini
Şu soru var ya..bana güvenmiyor musun?"
Konu sahibi bence de boyle blof yap. Su saatten sonra yapabilecegin baska bir sey yok cunku. Yem at bakalim, dusecek mi?Şöyle de kendin itiraf et diye bekledim ama etmedin ben iş yerini aradığımda orada olmadığını söylediler ya sen söyle nerede olduğunu ya da bitsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?