- 31 Ekim 2022
- 1.602
- 5.808
- 88
- 25
Onun kabul etmesi gerekiyor mu? Güven tek kullanımlık diye boşa demiyorlar, bir kez güvenini kaybetmen yeterli. Çok ciddiyim, bence ayrılman gerekiyor. Zamanı gelince o senden ayrılacak zaten. İşe çağıran arkadaşıyla mesajlarını neden sildi sence? Abla/enişteyle senden gizli ne konuştu? Diyecek birşey bulamadığı, daha da sıvamamak için size trip atıyor, sizi bastırmaya çalışıyor...Inanmadim ama asla kabul etmez yalan soyledigini
Telefonla aradım kısmı sıkıntı olabilir, pazar günü kimse olmayabilir ama kapısında bir güvenlik vardır illaki şuan burda kimse yok diyecek.Telefonun kapalıydı merak ettim işyerini aradım orda olmadığını söylediler yada açan olmadı falan diye zarfla köşeye sıkıştır başka türlü üstünü örtecek gibi duruyor
Sonuçta işe gittiğini söyleyen kendisi :) en kötü kendisi orda olmalıTelefonla aradım kısmı sıkıntı olabilir, pazar günü kimse olmayabilir ama kapısında bir güvenlik vardır illaki şuan burda kimse yok diyecek.
Aradım demek yerine az vakit geçirdik diye tatlı ( sevdiği ) aldim yeriz diye geldim ama kimse yokmuş bugun nereye gittin işe diye, ya şöyle ya da beni aldattın sayıp ayrılıyorum desin bence ( tabi ki gerçekten ayrılacaksa ki ayrılmalı ).
oha suçluluk psikolojisiBir de eve bırakırken bana ne konuştuğunu sorduğum için bağırdıktan sonra sana çiçek alayım, sen seç çiçek sepetinden alalım ne istersen onu da ekleyelim gibi şeyler söyleyip beni yumuşatmaya çalıştı.
5 yıllık sevgiliyiz aramız da iyi neden birden görücü bulusmasina gitsin ki?Gorucu buluşması bence, olursa sizi terkedecek, olmazsa diye sizi kaybetmemek icin laf ceviriyor su an.
Bencede yaaŞu soru var ya..
Dünyalar kadar güvendiğim adam bile olsa, şu soru geldiği an uyanırım ben.
Hiç şaşırtmaz.
Bana da çok şüpheli geldioha suçluluk psikolojisi
Aynen bunu söyleyeyim simdiKonu sahibi bence de boyle blof yap. Su saatten sonra yapabilecegin baska bir sey yok cunku. Yem at bakalim, dusecek mi?
Ya insallah degildir. Davranislari cok garip ama.5 yıllık sevgiliyiz aramız da iyi neden birden görücü bulusmasina gitsin ki?
Telefonu neden kapalıymış? Ne diyor?Aynen bunu söyleyeyim simdi
Santrale düşüyor arama ben başka yerdeyim vs diye kıvırabilir. Bu arada nerde çalışıyor bu adam, belki çalıştığı yer tüm bu düşünceleri boşa çıkaracak bir yerdir.Sonuçta işe gittiğini söyleyen kendisi :) en kötü kendisi orda olmalı
Reklam arasına girdi bekliyoruzEee sonuç ne oldu şimdi ?
Ya bu bilgileri nasıl ediniyorsunuz süpersiniz yaaa dnsjjsnsTelefonun kapalı olduğu bilgisi telesekreterden hemen mi geldi bekleyip mi geldi. Bekledikten sonra geliyorsa telefonun şarjı bitmiş, hemen geldiyse bilerek kapatılmış veya uçak moduna alınmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?