Yalanını nasıl ortaya çıkarabilirim ?

Konu sahibi de öğreneceği gerçeğe hazır değildi çünkü
Yoksa öğrenmek en fazla 15 dk alır
Bana da öyle geldi. Göz göre göre yalan var ortada, "sordum yoktu dedi ben suçlu oldum" diyor. 11 yıllık KK uyesiyim, çevremde dünya kadar arkadaşım var iliski sorularını bana anlatan. Bugüne kadar tanık olmadım ki 'yalan mi söylüyorsun' sorusunda üste çıkmayan, 'evet yalan söyledim' diyen

ya da korkak konu sahibi maalesef yengenç
kendi özgüveni yok ve yüzleşmeye korktu

Aile üyelerinin falan araması sanki başkasıyla ciddi bı başlangıç yapıyor gibi geldi bana

Aile bireyleri ile yanınızda konuşmuyor ama iş arkadaşı ile yanınızda konuşuyor öyle mi? Bana aile tarafından ayarlanmış bir kız meselesi gibi geldi. Msjları neden silmiş ki? Çok şüpheli, tlf casus program mı yükleseniz?

Bu kadar iyi niyetle hayat sizi çok üzmesin lütfen

Bu kadar iyi niyetle hayat sizi çok üzmesin lütfen

ama böyle organizasyonlarda genelde hazırlayan kişiler böyle oluyor, yok biri çiçeği ayarlıyor diğeri başka şeyi falan aramalar geliyor çaktırmamak için garip davranışlar olabiliyor, heyecanlı kişiler olayı tam yönetemediği için böyle bir görüntü oluşuyor en azından ben o tarz durumlara maruz kaldım o yüzden ilk aklıma o geldi, napim asfsgs

Kesinlikle senden gizli iş çeviriyor.
Şüphelendiğini belli etme gözlemle.

Google maps gecmis aciksa hangi gun hangi saat nerelerdeydi gorunur .

Bence arkadaşıyla ortam yaptılar arkadaşı kızlarla geldi takıldılar gibi düşünüyorum sende aldatıldin ama aldatildigini itiraf ettirmeye bile korkuyorsun karşındakine sana birden bire çok iyi davranmaya başlarsa yada çok kötü geçmiş olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…