• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalanını nasıl ortaya çıkarabilirim ?

Telefon acildi , işten ciktim evdeyim dedi fotoğraf atmaya zamanım olmadı diyor
Yedin mi peki bu yalanı ben olsam doğruyu söyle yoksa ilişkimiz burada bitti bana yalan söylüyorsun falan de ayrılma korkusuna anlatır anlatmasa bile arkandan iş çeviriyor yüksek ihtimal seni aldatıyor zaten ayrılman iyi olmuş olur

Saat 1de acil ise çağıriliyor , saat 5te çoktan işi bitmiş evine gelmiş.
Ne ara?
Git evine bakalım derdi neymiş.
5 olsa yine iyi 4te çıktım diyor yorulmuşlar birde bugün yan yanayken kimle ne konuştuğunu sorguladigim icin benimle tripli konusuyor

Her ne yapiyor bilmiyorum ama iyi seyler yaptigini pek hissetmedim nedense. Bu kadar organize bi sekilde ve tek bir talebine okey demeden bahaneleri siraladigi icin icime sinmedi benim.

Şöyle de kendin itiraf et diye bekledim ama etmedin ben iş yerini aradığımda orada olmadığını söylediler ya sen söyle nerede olduğunu ya da bitsin de
Konu sahibi bence de boyle blof yap. Su saatten sonra yapabilecegin baska bir sey yok cunku. Yem at bakalim, dusecek mi?

Bana böyle davranılsa (sen bana güvenmiyor musun çıkışı hariç) bir sürpriz planlıyor diye düşünürdüm ama telefonunu kapatması en şüpheli hareketi. Belli ki burada yazılanlar gibi başkasıyla görüştü ve o kişi de sizi bilmiyor.
Telefon kapalı olduğu noktada ulaşılmaz ama bakabiliyorsanız bir süre sessiz kalıp telefonundan konum geçmişine bakın. İş yerinde olup olmadığını görebilirsiniz.

Back
X