Yalanını nasıl ortaya çıkarabilirim ?

Arkadaşlar teklif vs yok. Ona söylediğiniz tüm taktikleri uyguladım hiç biri fayda etmedi en son açık açık bugün olan tutarsızlıklardan bahsettim yağ gibi uste çıktı yine ben suçlu oldum içim hiç rahat değil ama kanıtlayamadım da yalanını

Yasin 21miş, sevgilinde bu yaslardaysa büyük ihtimal aldatılıyorsun.
İs yerini arayıp xle gorusecektim deyip arasaydin niye oylece bekledin ki.
Ya inanın aklıma gelmedi aramak falan günün şokunu yaşıyordum ablasıyla konuşurken yürüyorduk bana sen yürü ben geliyorum dedi duraksadı falan.. bu arada o 24 yaşında

Işte ben o organizasyonla konu sahibine evlilik teklifi edeceğini düşündüm, fısır fısır sürekli bibirileri arıyor o sürpriz heyecanı gibi geldi bana ama böyle bir şey çıkmamış, adam belli bir haltlar yemis

Bana bir sürpriz veya teklif gibi geldi ama bilemiyorum. Saf da olabilirim, mümkün...

Neler konuşuldu, nasıl üste çıktı? Ne cevaplar verdi misal mesajları niye sildin, telefonu neden kapattın dediğinizde? Biraz detay verseniz, bu kadar insan merak ettik vallahi

Sürpriz bir evlilik teklifi gelmeyecekse ya kız meselesi ya da ailecek utanç verici bir şey yaptılar borç morç meselesi belki o yüzden gizli kapaklı konuşuyor. Her türlü senden gizli kalması gereken bir şey.

Aldatıyorsa bile safoz galiba ben böyle amatörlük görmedim. O gün başkasıyla plan yaptıysam sabah kahvaltıya falan götürmem ailecek işimiz var derim kılıklı bir yalan uydururum. Fısır fısır telefonda konuşarak da mum dikmiş.

Aile meselesi de olmuş olabilir ama sizin duymanızı istemediği, evlenseniz başına kakacagini veya onun ailesinin bir açığını bulacağınızi düşünmüş olabilir. Sürpriz evlilik teklifi olsa senin yanına geleceğini söyler kimse de onu aramaz sizin yanınızda. Sonuçta bugün bitti, gece oldu. Bir dahaki buluşmada arama geçmişini kontrol edemez misin veya gördün mü aramada adını ablası miydi? Telden sesini duydun mu? Sen, senden iskillendim diyerek çocuğun açığını kapatmasını saglamissin. Ya da hafta içi is yerinden arkadaşlarıyla bir buluşma ayarlayın, ya bu hafta izin gününüz de mahvoldu bu iş de sizi çok yoruyor ekstra mesailerle falan diyip tepki ölçün. Kimseye yüzde yüz güvenemem eşime bile

Fayda etmedi değil sabredememişsiniz itiraf etmediği an teli suratına kapatıp gerekirse günlerce açmayacaktınız o zaman fayda ediyor muydu görürdünüz şu an siz zarf atmışsınız adam düşmemiş ihtimal vermemiş çünkü o da sizin zarfınızı görünce hemen düşmüşsünüz emin durmamışsınız

Çünkü ayrılmak istemiyor, bakmayın yalanını ortaya çıkarıp ayrılacağım dediğine. Tıpkı bir üye vardı kendini aldatan sevgilisi kaza geçirince iyileşene kadar başında durup refakatçi olucam, iyileşince yüzüne vurup ayrılacağım diyen. Onun gibi aynı.

Kesin senin hoşuna gitmeyecek Bi hinlik var bu işte

Telefonuna 1 dk gizlice bakarsanız operatörünün online işlem şifresini öğrenin ki bu operatöre göre değişir, tuş kodlamadır.
Sonrası çorap söküğü olur muhtemelen.
Toplantıdayken arama mı yapmış, en son kimlerle konuşulmuş bir görün.
Aynı zamanda mobil veri kullanımı da detaysız şekilde göreceğiniz için telefon kapandı mı yoksa kapalı bir numaraya yönlendirip öyle mi sandınız veyahut siz bloklanıp mı icraata devam edildi bir bir bakın.

Ya söylemek istemedim ama öyle bir tane de üye vardı eşi aldatıyor kadın net emin ama tutturmuş kanıt bulmam lazım mahkeme için diye adam da kilimcinin kör oğlu yani öyle tazminat vs vercek zengin biri değil e diyoruz biliyorsun sana yetiyor boşan yok illa kanıt hepsi bahane

Neyi yaptın ki?
Hiç bir şey yapmadın:)
Konuyu 1'de actin. Bin kişi iş yerine git dedi, uzak dedin. İs yerine market alışverişi gönder dedik , adresi bilmiyorum dedin (ben Almanya'da sevgilinin çalıştığı okula çiçek yolladim, bir kere bana okulunun adının ne anlama geldiğini soylemisti,Google mapste o muhitte dolanıp buldum. 5 yıllık sevgilin, kaç zamandir çalışıyor sana oranin ismini bile soylmemesi mantıklı değil bence, pekala adından bakabilirdin) , evine git dedik gitmedin.
Ne yaptın yani?
Telefondan trip atmak mı yaptığın?
Hiç kimsenin 'telefonda hesap sor' dediğini görmedim.
Bence sen ikna olmak istemissin,olmussun

Konu sahibi de öğreneceği gerçeğe hazır değildi çünkü
Yoksa öğrenmek en fazla 15 dk alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…