Ya inanın aklıma gelmedi aramak falan günün şokunu yaşıyordum ablasıyla konuşurken yürüyorduk bana sen yürü ben geliyorum dedi duraksadı falan.. bu arada o 24 yaşındaYasin 21miş, sevgilinde bu yaslardaysa büyük ihtimal aldatılıyorsun.
İs yerini arayıp xle gorusecektim deyip arasaydin niye oylece bekledin ki.
Evlilik teklif edecekse bile ailesinin seçtiği başka biri olacak gibi duruyor. Konu sahibini aradan çıkarmış, yanından kaçabilmek için her şeyi organize etmiş, delilleri de karartmış, soru sorunca da sen bana güvenmiyor musun klişesini sıralamış. Sevgilimle bir günüm olacak buluşmaya, anası danası arkadaşı hepsi arayacak, hepsiyle de fısır fısır uzakta konuşacak. Yok ya.
Neler konuşuldu, nasıl üste çıktı? Ne cevaplar verdi misal mesajları niye sildin, telefonu neden kapattın dediğinizde? Biraz detay verseniz, bu kadar insan merak ettik vallahiArkadaşlar teklif vs yok. Ona söylediğiniz tüm taktikleri uyguladım hiç biri fayda etmedi en son açık açık bugün olan tutarsızlıklardan bahsettim yağ gibi uste çıktı yine ben suçlu oldum içim hiç rahat değil ama kanıtlayamadım da yalanını
Zamanında arastirmisligimiz var, kendimizi tehlikeye atmayızYa bu bilgileri nasıl ediniyorsunuz süpersiniz yaaa dnsjjsns
Fayda etmedi değil sabredememişsiniz itiraf etmediği an teli suratına kapatıp gerekirse günlerce açmayacaktınız o zaman fayda ediyor muydu görürdünüz şu an siz zarf atmışsınız adam düşmemiş ihtimal vermemiş çünkü o da sizin zarfınızı görünce hemen düşmüşsünüz emin durmamışsınızArkadaşlar teklif vs yok. Ona söylediğiniz tüm taktikleri uyguladım hiç biri fayda etmedi en son açık açık bugün olan tutarsızlıklardan bahsettim yağ gibi uste çıktı yine ben suçlu oldum içim hiç rahat değil ama kanıtlayamadım da yalanını
Ben de tam bunu yazacaktımBence de hiç normal değil mesajları silmesi, saat 1de arkadaşının işe cagirmasi vs
Gün sonunda nişan fotosunu görsen şaşırmam
Çünkü ayrılmak istemiyor, bakmayın yalanını ortaya çıkarıp ayrılacağım dediğine. Tıpkı bir üye vardı kendini aldatan sevgilisi kaza geçirince iyileşene kadar başında durup refakatçi olucam, iyileşince yüzüne vurup ayrılacağım diyen. Onun gibi aynı.Fayda etmedi değil sabredememişsiniz itiraf etmediği an teli suratına kapatıp gerekirse günlerce açmayacaktınız o zaman fayda ediyor muydu görürdünüz şu an siz zarf atmışsınız adam düşmemiş ihtimal vermemiş çünkü o da sizin zarfınızı görünce hemen düşmüşsünüz emin durmamışsınız
Kesin senin hoşuna gitmeyecek Bi hinlik var bu işteBir de eve bırakırken bana ne konuştuğunu sorduğum için bağırdıktan sonra sana çiçek alayım, sen seç çiçek sepetinden alalım ne istersen onu da ekleyelim gibi şeyler söyleyip beni yumuşatmaya çalıştı.
Ya söylemek istemedim ama öyle bir tane de üye vardı eşi aldatıyor kadın net emin ama tutturmuş kanıt bulmam lazım mahkeme için diye adam da kilimcinin kör oğlu yani öyle tazminat vs vercek zengin biri değil e diyoruz biliyorsun sana yetiyor boşan yok illa kanıt hepsi bahaneÇünkü ayrılmak istemiyor, bakmayın yalanını ortaya çıkarıp ayrılacağım dediğine. Tıpkı bir üye vardı kendini aldatan sevgilisi kaza geçirince iyileşene kadar başında durup refakatçi olucam, iyileşince yüzüne vurup ayrılacağım diyen. Onun gibi aynı.
Neyi yaptın ki?Ona söylediğiniz tüm taktikleri uyguladım hiç biri fayda etmedi en son açık açık bugün olan tutarsızlıklardan bahsettim yağ gibi uste çıktı yine ben suçlu oldum içim hiç rahat değil ama kanıtlayamadım da yalanını
Konu sahibi de öğreneceği gerçeğe hazır değildi çünküNeyi yaptın ki?
Hiç bir şey yapmadın:)
Konuyu 1'de actin. Bin kişi iş yerine git dedi, uzak dedin. İs yerine market alışverişi gönder dedik , adresi bilmiyorum dedin (ben Almanya'da sevgilinin çalıştığı okula çiçek yolladim, bir kere bana okulunun adının ne anlama geldiğini soylemisti,Google mapste o muhitte dolanıp buldum. 5 yıllık sevgilin, kaç zamandir çalışıyor sana oranin ismini bile soylmemesi mantıklı değil bence, pekala adından bakabilirdin) , evine git dedik gitmedin.
Ne yaptın yani?
Telefondan trip atmak mı yaptığın?
Hiç kimsenin 'telefonda hesap sor' dediğini görmedim.
Bence sen ikna olmak istemissin,olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?