Ellerine sağlık canım bende merak ettim neden tabak kullanmadın çok daha güzel gösterir kendini böreklerin çok güzel çünkü başarılar dilerim :-*Merhaba kızlar hamurişini çok seven ve aynı zamanda diyette olan biri olarak bu yarışmaya katılmak istedim geçelim tarifimize pratik ve bir o kadar enfes yalancı su böreği...sevmeyeniniz yoktur heralde ben bayılırım ama diyette olduğumdan yiyemedim
MALZEMELER
3 adet yufka
Sosu için
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
2 çay kaşığı tuz
3 yumurta
Harcı için
Beyaz peynir
Maydanoz
Pulbiber
Eki Görüntüle 2091372 Eveeet sıra geldi yapışınaaa
YAPILIŞI
İlk önce sosumuz için 3 yumurtayı bir kaba kıralım ardından sütü suyu yağımızı tuzumuzuda koyup güzelce karıştıralım.Eki Görüntüle 2091388 Ben borcam kullandım borcamımızı yağlayıp yufkamızın bir tanesini açalım Eki Görüntüle 2091389 yanları sarkacak şekilde diğer yufkalarımızı elimizle 4 e bölelim ve böldüğümüz yufkaları hazırladığımız sosa batırıp borcamımıza serelim Eki Görüntüle 2091390 1 yufkamız bitti hazırladığımız harcımızıda yufkalarımızın üzerine dökelim düzleyelim geriye kalan 4 e böldüğümüz yufkalarımızıda tekrar sosa batırıp peynirli harcımızın üzerine dağınık bir şekilde serelim Eki Görüntüle 2091391 Eki Görüntüle 2091392 yanlardan sarkan yufkalarımızıda kapatıp üzerine sosumuzdan sürüp katlayalım ve dilimleyelim dilimledikten sonra kalan sosu üzerine döküp 200 derecelik önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirelimEki Görüntüle 2091393 Eki Görüntüle 2091394 Eki Görüntüle 2091395 Eki Görüntüle 2091396 ...herkese afiyet olsun...Eki Görüntüle 2091397 Eki Görüntüle 2091398 Eki Görüntüle 2091399 Eki Görüntüle 2091400
sağol canım sunumu değişik olsun istedim ondaan yok canım neden yanlış anlıyayımÇok güzel görünüyor canım. Başarılar dilerim.
Yalnız yanlış anlamazsan neden tezgahta o caanım börekler
sağol canım iyi kabardı maşallahEllerine sağlık canım, başarılar dilerim, ne güzel kabarmış öyle böreğin
teşekkür ederim canımEline sağlık canım başarılar
Teşşekür ederim eflalimEline sağlık canım başarılar
sağol canım ya hep tabakta yaptım hani değişiklik olsun istedim biraz sunumEllerine sağlık canım bende merak ettim neden tabak kullanmadın çok daha güzel gösterir kendini böreklerin çok güzel çünkü başarılar dilerim :-*
Anladım canım benim başarılar dilerimTeşşekür ederim eflalim
sağol canım ya hep tabakta yaptım hani değişiklik olsun istedim biraz sunum
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim. :)Merhaba kızlar hamurişini çok seven ve aynı zamanda diyette olan biri olarak bu yarışmaya katılmak istedim geçelim tarifimize pratik ve bir o kadar enfes yalancı su böreği...sevmeyeniniz yoktur heralde ben bayılırım ama diyette olduğumdan yiyemedim
MALZEMELER
3 adet yufka
Sosu için
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
2 çay kaşığı tuz
3 yumurta
Harcı için
Beyaz peynir
Maydanoz
Pulbiber
Eki Görüntüle 2091372
Eveeet sıra geldi yapışınaaa
YAPILIŞI
İlk önce sosumuz için 3 yumurtayı bir kaba kıralım ardından sütü suyu yağımızı tuzumuzuda koyup güzelce karıştıralım.
Eki Görüntüle 2091388
Ben borcam kullandım borcamımızı yağlayıp yufkamızın bir tanesini açalım
Eki Görüntüle 2091389
yanları sarkacak şekilde diğer yufkalarımızı elimizle 4 e bölelim ve böldüğümüz yufkaları hazırladığımız sosa batırıp borcamımıza serelim
Eki Görüntüle 2091390
1 yufkamız bitti hazırladığımız harcımızıda yufkalarımızın üzerine dökelim düzleyelim geriye kalan 4 e böldüğümüz yufkalarımızıda tekrar sosa batırıp peynirli harcımızın üzerine dağınık bir şekilde serelim
Eki Görüntüle 2091391
Eki Görüntüle 2091392
yanlardan sarkan yufkalarımızıda kapatıp üzerine sosumuzdan sürüp katlayalım ve dilimleyelim dilimledikten sonra kalan sosu üzerine döküp 200 derecelik önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirelim
Eki Görüntüle 2091393
Eki Görüntüle 2091394
Eki Görüntüle 2091395
Eki Görüntüle 2091396
...herkese afiyet olsun...
Eki Görüntüle 2091397
Eki Görüntüle 2091398
Eki Görüntüle 2091399
Eki Görüntüle 2091400
sağol nevoşummm sanadaEllerine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum.
sağol cankm teşekkürlerEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim. :)
Ellerine sağlık canım ,severim bu böreği,başarılar dilerim.Merhaba kızlar hamurişini çok seven ve aynı zamanda diyette olan biri olarak bu yarışmaya katılmak istedim geçelim tarifimize pratik ve bir o kadar enfes yalancı su böreği...sevmeyeniniz yoktur heralde ben bayılırım ama diyette olduğumdan yiyemedim
MALZEMELER
3 adet yufka
Sosu için
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
2 çay kaşığı tuz
3 yumurta
Harcı için
Beyaz peynir
Maydanoz
Pulbiber
Eki Görüntüle 2091372
Eveeet sıra geldi yapışınaaa
YAPILIŞI
İlk önce sosumuz için 3 yumurtayı bir kaba kıralım ardından sütü suyu yağımızı tuzumuzuda koyup güzelce karıştıralım.
Eki Görüntüle 2091388
Ben borcam kullandım borcamımızı yağlayıp yufkamızın bir tanesini açalım
Eki Görüntüle 2091389
yanları sarkacak şekilde diğer yufkalarımızı elimizle 4 e bölelim ve böldüğümüz yufkaları hazırladığımız sosa batırıp borcamımıza serelim
Eki Görüntüle 2091390
1 yufkamız bitti hazırladığımız harcımızıda yufkalarımızın üzerine dökelim düzleyelim geriye kalan 4 e böldüğümüz yufkalarımızıda tekrar sosa batırıp peynirli harcımızın üzerine dağınık bir şekilde serelim
Eki Görüntüle 2091391
Eki Görüntüle 2091392
yanlardan sarkan yufkalarımızıda kapatıp üzerine sosumuzdan sürüp katlayalım ve dilimleyelim dilimledikten sonra kalan sosu üzerine döküp 200 derecelik önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirelim
Eki Görüntüle 2091393
Eki Görüntüle 2091394
Eki Görüntüle 2091395
Eki Görüntüle 2091396
...herkese afiyet olsun...
Eki Görüntüle 2091397
Eki Görüntüle 2091398
Eki Görüntüle 2091399
Eki Görüntüle 2091400
Sağol canımellerine sağlık başarılar
teşekkür ederim canımcımm keşke ikram edebilsemEllerine sağlık canım ,severim bu böreği,başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?