sağol canım evet şalırdım bayağı kabardıCanım ellerine sağlık süper kabarmışş
Sağol canım teşekkürler bende tezgahımı hiç sevmiyorum leke bırakıyo o yüzden sürekli elimde bez kuruluyorum su danlarsa bulaşık yıkadığımda hiç sorma eşime beyazını yaptır demiştim ama o siyah yaptırmışellerine saglik guzel gozukuyor :) tezgahina bayildim bir de bunun beyaz simlisi var gorunce aşk yasiyorum :)
sağol canım tşkkrlerEllerine sağlık başarılar dilerim :)
sağol cocom teşekkürlerEllerine emegine sağlık canim cok guzel olmus yarismada basarilar diliyorum
ayy benim kaptaniçem gelmiş kaptaniçelerin en ballısı teşekkür ederim bebeğimEllerine sağlık kuzum harika görünüyor
teşekkür ederim kazen abi sağol hayırlısı bakalım kim kazanacak bu seferde ben kazansam ya inşallahAramızda kalsın ama ben sizi tutuyorum ....
sağol cocom teşekkürler
anladim ogrendihim iyi oldu saol soyledihin icin .. :)sağol canım evet şalırdım bayağı kabardı
Sağol canım teşekkürler bende tezgahımı hiç sevmiyorum leke bırakıyo o yüzden sürekli elimde bez kuruluyorum su danlarsa bulaşık yıkadığımda hiç sorma eşime beyazını yaptır demiştim ama o siyah yaptırmış
sağol canım tşkkrler
hiç kullanışlı değil en iyisi beyaz tezgah parlak dolapta iyi değil bnm mutfak dolapları sade parlak bir dokunsan izi çıkıyo önrüm tükensin diye var mutfak vallaanladim ogrendihim iyi oldu saol soyledihin icin .. :)
sağol canım teşekkür ederimmÇok güzelll.
amanda aman benim sayfama aısum gelmişş hoşgelmiş kuzucuğum sağol be eğim teşekkür ederim ahh hamişsin böyle sayfalara hiç girme canın çeker tedirgin oldum şimdi keşke sanada verabilsem canımmm :)aman da amaaan kimler gelmiş buralarda yalancı su böreği yapıp yarışmalara katılmışta ben görmemişim ...
eline emeğine sağlık canım , başarılar dilerim
amanda aman benim sayfama aısum gelmişş hoşgelmiş kuzucuğum sağol be eğim teşekkür ederim ahh hamişsin böyle sayfalara hiç girme canın çeker tedirgin oldum şimdi keşke sanada verabilsem canımmm :)
Teşekkür ederim canımEline sağlık,başarılar dilerim..
sağol canım nasıl anlamadım? H tamam tamam anladım canım tam olumamışım msjını seninde eline sağlıkEllerine saglik canim basarilar dilerim
Tariflerimiz de kucik degisiklikler var ama eminim cok.lezzetlidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?