Börekler Yalancı Su Böreği-Ekici Beyaz Peynir Sponsorluğunda

Aramızda kalsın ama ben sizi tutuyorum ....

Canım ellerine sağlık süper kabarmışş
sağol canım evet şalırdım bayağı kabardı

ellerine saglik guzel gozukuyor :) tezgahina bayildim bir de bunun beyaz simlisi var gorunce aşk yasiyorum :)
Sağol canım teşekkürler bende tezgahımı hiç sevmiyorum leke bırakıyo o yüzden sürekli elimde bez kuruluyorum su danlarsa bulaşık yıkadığımda hiç sorma eşime beyazını yaptır demiştim ama o siyah yaptırmış
Ellerine sağlık başarılar dilerim :)
sağol canım tşkkrler

anladim ogrendihim iyi oldu saol soyledihin icin .. :)

anladim ogrendihim iyi oldu saol soyledihin icin .. :)
hiç kullanışlı değil en iyisi beyaz tezgah parlak dolapta iyi değil bnm mutfak dolapları sade parlak bir dokunsan izi çıkıyo önrüm tükensin diye var mutfak valla

aman da amaaan kimler gelmiş buralarda yalancı su böreği yapıp yarışmalara katılmışta ben görmemişim ...

eline emeğine sağlık canım , başarılar dilerim

aman da amaaan kimler gelmiş buralarda yalancı su böreği yapıp yarışmalara katılmışta ben görmemişim ...

eline emeğine sağlık canım , başarılar dilerim
amanda aman benim sayfama aısum gelmişş hoşgelmiş kuzucuğum sağol be eğim teşekkür ederim ahh hamişsin böyle sayfalara hiç girme canın çeker tedirgin oldum şimdi keşke sanada verabilsem canımmm :)

amanda aman benim sayfama aısum gelmişş hoşgelmiş kuzucuğum sağol be eğim teşekkür ederim ahh hamişsin böyle sayfalara hiç girme canın çeker tedirgin oldum şimdi keşke sanada verabilsem canımmm :)

yok canım için rahat olsun , hiç aş ermem yoktur ... ne bulursam onu götürürüm

çok lezzetli bu börek ,bende yaparım .... yumuşak yumuşak çocuklar daha çok seviyor

Ellerine saglik canim basarilar dilerim
Tariflerimiz de kucik degisiklikler var ama eminim cok.lezzetlidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…