Börekler Yalancı Su Böreği-Ekici Beyaz Peynir Sponsorluğunda

Canım ellerine sağlık süper kabarmışş :kk77:
sağol canım evet şalırdım bayağı kabardı

ellerine saglik guzel gozukuyor :) tezgahina bayildim bir de bunun beyaz simlisi var gorunce aşk yasiyorum :)
Sağol canım teşekkürler bende tezgahımı hiç sevmiyorum leke bırakıyo o yüzden sürekli elimde bez kuruluyorum su danlarsa bulaşık yıkadığımda hiç sorma eşime beyazını yaptır demiştim ama o siyah yaptırmış
Ellerine sağlık başarılar dilerim :)
sağol canım tşkkrler

sağol canım evet şalırdım bayağı kabardı

Sağol canım teşekkürler bende tezgahımı hiç sevmiyorum leke bırakıyo o yüzden sürekli elimde bez kuruluyorum su danlarsa bulaşık yıkadığımda hiç sorma eşime beyazını yaptır demiştim ama o siyah yaptırmış
sağol canım tşkkrler
anladim ogrendihim iyi oldu saol soyledihin icin .. :)

anladim ogrendihim iyi oldu saol soyledihin icin .. :)
hiç kullanışlı değil en iyisi beyaz tezgah parlak dolapta iyi değil bnm mutfak dolapları sade parlak bir dokunsan izi çıkıyo önrüm tükensin diye var mutfak valla:D

aman da amaaan kimler gelmiş buralarda yalancı su böreği yapıp yarışmalara katılmışta ben görmemişim ...

eline emeğine sağlık canım , başarılar dilerim :KK68:

aman da amaaan kimler gelmiş buralarda yalancı su böreği yapıp yarışmalara katılmışta ben görmemişim ...

eline emeğine sağlık canım , başarılar dilerim :KK68:
amanda aman benim sayfama aısum gelmişş hoşgelmiş kuzucuğum sağol be eğim teşekkür ederim ahh hamişsin böyle sayfalara hiç girme canın çeker tedirgin oldum şimdi keşke sanada verabilsem canımmm :)

amanda aman benim sayfama aısum gelmişş hoşgelmiş kuzucuğum sağol be eğim teşekkür ederim ahh hamişsin böyle sayfalara hiç girme canın çeker tedirgin oldum şimdi keşke sanada verabilsem canımmm :)

yok canım için rahat olsun , hiç aş ermem yoktur ... ne bulursam onu götürürüm :halay::halay:

çok lezzetli bu börek ,bende yaparım .... yumuşak yumuşak çocuklar daha çok seviyor :kk77:

Ellerine saglik canim basarilar dilerim :KK200:
Tariflerimiz de kucik degisiklikler var ama eminim cok.lezzetlidir..

Back