Baska bi cevaptada belirttigim gibi ailemde herkes onu el bebek gul bebek buyuttuler aileye bagli olmamasi onun karakterinden ortamindan gelen bisey.
Peki onun ruh halini düşündünüz mü empati kurdunuz mu ? Zira pat diye söylenmez bu uzmanlar eşliğinde belirtilmeli
Peki dürüstçe kıskanmış olabilirmisiniz kardeşinizi ?
Nişanlınıza da burda dediğiniz gibi söyleyin o zaman direk uygun olur mu size ?
Kaç kardeşsiniz 18 yaşındaki kardeşinden başka kardeşin var mı?
bir yıldır evizimin üyesi olan kedimiz kaybolmuşutu da annem 3 gün yememiş içmemişti ben çok ağlamıştım.
şu konuyu okuyuncasurat ifadem bu oldu.
Senin yalanin, telafin de beni ilgilendirmez ama sevgilin için üzüldüm gerçek yüzünü farkeder inşallah.Konu soyledigim yalani nasil telafi edeceğimle ilgili. Kardesimi sevip sevmiyo olmam kabullenip kabullenmiyo olmam siz dahil kimseyi ilgilendirmiyor
Eninde sonunda bunun olacağını biliyorlardi ve konuyu acmadan once kendilerini buna hazirlamislardi
Evet ailemin benden cok onla ilgilenmesi tabiki kiskancliga sebep oluyordu. Evet sozlume acik acik anlatmaya karar verdim zaten
bak kimi kandırıyorsun bu konuyla bilemem ama benim kafan karıştı.Üzüntüylemi? Ne üzüntüsünden bahsediyosun? Üzülen insan iki gün sonra partilere night clublara gidermi? Kafasini dagitmak istiyor falan diye dusunmeyin zaten anneme babama bi gram saygisi yoktu sevgisi olduğunda soylemek zor.
ben anne-babanızdan bahsetmiyotum ki sizin tepkilerinizden bahsediyorum.
bak kimi kandırıyorsun bu konuyla bilemem ama benim kafan karıştı.
sana maddeleri sayayımmı. boşlukları sen doldur.
1. gitti ev tuttu orada yaşıyor.
2. gece kluplerinde partilerde.
bu çocuk 18 yaşında. ve bu parayı nerede buluyor peki. o evi tutmayı ve partilerrde gezecek parayı.
hı hı anladı benSuan surekli olarak evden ayrildigina inanmıyorum cunku suan hala babamin onun ustune yaptigi evden gelen kira ile geciniyor direk reddetmis olsa sizden gelcek parayada lanet olsun derdi.
Abi var konu sahibi var 3.çocuk neden evlatlik alinmiş.bak kimi kandırıyorsun bu konuyla bilemem ama benim kafan karıştı.
sana maddeleri sayayımmı. boşlukları sen doldur.
1. gitti ev tuttu orada yaşıyor.
2. gece kluplerinde partilerde.
bu çocuk 18 yaşında. ve bu parayı nerede buluyor peki. o evi tutmayı ve partilerrde gezecek parayı.
Ama dün başka bir konuda kıskançlık konusunda sevgilinizin 15 yaşındaki kardeşinizden sizi kıskandığını yazmışsınız Dantenin konusuna o konuya bende yorum yapmıştım,şimdi 18 yaşında yazmışsınız.Abim var birde
bir günde 3 yaş büyüyor demekAma dün başka bir konuda kıskançlık konusunda sevgilinizin 15 yaşındaki kardeşinizden sizi kıskandığını yazmışsınız Dantenin konusuna o konuya bende yorum yapmıştım,şimdi 18 yaşında yazmışsınız.
Sürekli evden ayrildiğina inanmiyorsan konu açman gereksiz olmuş. Çünkü ilk mesajina göre çocugun artik geri donmeyecegine eminsin.Suan surekli olarak evden ayrildigina inanmıyorum cunku suan hala babamin onun ustune yaptigi evden gelen kira ile geciniyor direk reddetmis olsa sizden gelcek parayada lanet olsun derdi.
Böyle bir konuda yüzüne bakmayacaksa onun kendinden bildiği bazı şeyler vardır.Ayrıca onu da çok ilgilendirmez,kaldı ki bu olay ailenin ne kadar merhametli vicdanlı olduğunu gösterir.''Şimdi aileye girdiğine göre ''diye konuya girer kendi üzüntünü de (kardeşin evden gittiği için) belirtirsen anlayışla karşılar eğer psikotik vaka değilse.Dedigim gibi cok hassas yalan konusundaa yalan soyledigimi soylersem bidaha yuzume bakmaz
Ama dün başka bir konuda kıskançlık konusunda sevgilinizin 15 yaşındaki kardeşinizden sizi kıskandığını yazmışsınız Dantenin konusuna o konuya bende yorum yapmıştım,şimdi 18 yaşında yazmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?